agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-10-2009, 12:39   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
M.Sema

Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?


Geliş maceram çok enteresan. Bir gün biriktirdiğim kullanılmış pillerin şişesinin dolmuş olduğunu gördüm. Çalıştığım şirkette kullanılmış kağıtları biriktirip verdiğimiz Ançeva Firmasının yetkilisini aradım ancak onların pil almadıklarını öğrendiğimde ne yapabilirim diye internette araştırma yaparken atık piller ile ilgili olarak agaclar.net adresine giriverdim.

Aynı gün gene internette gezinirken memleketimin zeki insanlarından birinin duvarına naylon poşetlerden bir düzenek hazırlayarak biber vs. yetiştirdiğini gördüm. Aman ne güzel bir fikir başka neler varmış derken bir de baktım gene agaclar.net'deyim. Oydu buydu derken üye oluverdim hemen.

Burada neler öğrendiniz?

Aslında bitkiler dünyası ile ilgili olarak hiçbir şey bilmediğimi öğrendim ilk olarak. Bitkiler dünyasını yeni baştan keşfettim ve keşfimde devam ediyor.

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?

Şu anda bu satırları okuyan kişiye sormalı bunu. Çok fazla bir şey bilmediğim için fazlabir şey öğretememişimdir mutlaka. Ama paylaşımcı kişiliğimle her bildiğimi, her öğrendiğimi paylaşmaya çalıştım. Bitkiler olmazsa; mutfak, kitaplar, el işleri ile ilgili paylaşımlarda bulundum. Üyeler öğrenmediyseler ben ne yapabilirim? Hem sınavda soracağımı söylemiştim.

Sizi tanıyalım

Elazığlı bir anne babanın iki çocuğundan ilki olarak 03.05.1966 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmişim. İlk çocuk, ilk torun olmam sebebiyle biraz fazla şımartılmışım). İlkokul dördüncü sınıfa kadar Ankara’da yaşayıp daha sonra babamın işi sebebiyle her iki yılda bir şehir ve okul değiştirerek üniversiteye kadar geldim. Üniversite yıllarıma A.Ü.F.F. Kimya Mühendisliği ile başladım. İki yıl okuduktan sonra iki yılda bir yer değiştirme alışkanlığımın depreşmesiyle ama aslında yurt hayatına alışamamam sebebiyle fakülteyi bıraktım.

Ailem Ankara’ya geldi ben de G.Ü. İ.İ.B.F Maliye bölümüne girdim ve bitirdim. Hocalarımın ısrarı ile ilk yıl SPK, Maliye Bakanlığı ve Hazine gibi kurumların sınavlarına girdim. Girdiğim sınavları 1–2 puanla kaybedip! Artık yeter diyerek önce bir bilgisayar firmasında bir ay satış danışmanlığı, sonra bir başka firmada bir buçuk yıl reklam danışmanlığı yaptım ve sonra şu anda çalıştığım özel bir şirkette on beş yıldır finansman şefliği yapmaktayım. Evliyim on iki yaşında bir oğlum var.

Bunların haricinde hep bir dik duruşum olmuştur, hemen kabul etmeyen araştıran, itiraz eden, bazen tankın önünde duran, bazen de bayrağı en önde sallayan, kimi zaman hırçın,
ama çoğunlukla neşeli, sevecen olmuşumdur.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Genelleme yapabilmek zor. Onların bana benim onlara ihtiyacım olduğu an bitkilerle bir arada oluyorum.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Öylesine eksiksiz, sevgi ve paylaşım dolu bir yer ki şu olsaydı ya da olmasaydı diyemeyeceğim. Zaten eksikliğini gördüğümüz bir konuyu açabiliyoruz. Bu da bizim boş durmayıp biraz daha faal olmamızı gerektiriyor öyle değil mi?

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?

Bazen hepimizin yaptığı bir şey var; gereksiz sorular sormak. Örneğin bir bitki ile ilgili olarak bir konu açılmış, beş - altı sayfa yazışma da olmuş. Hatta bitki ile ilgili olarak çok güzel bilgiler verilmiş. Biri çıkıp bu bitki çok yıllık mıdır? Dediğinde ama olmaz ki diyerek kalıyorum. Önerim şu (ki ben hep öyle yapıyorum gözlerim beş numara olmasına rağmen) ; ne kadar çok yazışılmış olursa olsun bir konu ile ilgili bir soru sorulacaksa lütfen üşenmeyip o konu ile ilgili tüm yazışmaların okunması.

Bir de sitede çok keyif aldığım bazı olaylar oluyor bunlara da dikkat etmenizi öneririm. Mesela birini sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim. Bir arkadaşımız çok güzel bir bahçe resmi yüklemiş ve altına şu güzelliğe bakar mısınız diye yazmış. Ama bahçenin ortasında sarışın bir hatun oturmakta. Şimdi ben hangi güzelliğe bakalım diye sorup siliyorum tabi. Yanlış anlaşılırım, resmi ekleyenin kalbini kırarım diye korkuyorum. Ama kendi kendime de gülmeye devam ediyorum.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Elbette olumlu yönde etkiliyor. Ama şu beyaz sinekler yok mu deli oluyorum))))

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

Bizim aile biraz enteresandır. Dört yıl önce annem ve babam Bodrumdaki yazlığı satıp annemin hayalini gerçekleştirmek üzere Elazığ’da bir bağ aldılar. O günden beri yılın yarısını orada geçiriyorlar. Bu bağın en güzel özelliği çok iyi bakılmış, büyümüş ağaçlarının olması. Ben de ağaca, çiçeğe, yeşile düşkün birisi olarak ilk yıl hemen gittim tabii.

Daha ilk gün fotoğraf makinemi alıp, spor ayakkabılarımı giyip keşif turuna çıkmıştım ki bir bitkinin resmini daha iyi çekeyim derken kayıp düştüm. Üç gün boyunca bağ bana ben bağa bakıp durmuştuk. Yerçekimine karşı koyamıyorum galiba; şu anda da
İki haftalık alçılı bacağımla evde zıplayıp duruyorum.

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

İleride kesinlikle büyük şehirde kalmama planımız kesinleşmiş oldu.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Toplantılara oğlumla birlikte severek katılıyoruz. İlk toplantıdan beri en çok şaşırdığım şey (ki pek çok kişide benimle hemfikirdir eminim) ; saatler su gibi akar gider, kırk yıllık arkadaşlarınızla sohbette gibisinizdir, laf lafı açar, hatta an gelir ki herkes bir arada konuşuyor olur. Yan tarafta ki konu ilginizi çekebilir ancak karşınızdaki iki kişi sellukalardan bahsetmektedir, diğer yanınızda da beyaz sineklerden bahsedilmektedir. Ne tarafa yetişeceğinizi bilemezsiniz.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?

Yararlandığım birkaç kitap var ama önerebileceğim şey ise kitap değil, internet ve özellikle agaclar.net.

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Var tabii ki; M.Kemal Atatürk, Hayrettin Karaca ve babam.

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Üye olduğum elle tutulur başka bir forum yok. Ancak gözlemlediğim ve her zaman söylediğim gibi buradaki sıcaklık, paylaşım, seviyeli dostluk ve Türkçenin düzgün kullanımına dikkat edilmesi, hiç onaylamadığım mesajlaşma lisanının kullanılmaması ayırıcı özellikler.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Almadım ama özellikle tıbbi ve aromatik bitkilerle ilgili eğitim almak isterdim.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

Ayırabildiğim kadar çok zaman ayırmaya çalışıyorum.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Neler yok ki; kitap okumaya delicesine tutkun, mutfaktan çıkmayan, balkondan kopmayan, denize tapan, çocukluğunu hala yaşadığı için dizleri yaralı hiperaktif bir insanım.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Katıldım. Bambaşka bir şey olduğunu düşünüyorum. Paketiniz kargodan geldiğinde; ellerinizde hafif bir titremeyle kalbiniz pır pır ederken paketi açarsınız. Akşam olsa, bir an evvel eve gitsem, bunları yerlerine alsam, hoş geldin sularını versem dersiniz.

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?

Zor soru. Herkesten şöyle veya böyle etkilenmişimdir mutlaka. Tek tek isim vermek istemiyorum ismini unutup kırmak istemem kimsenin kalbini.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

ÇYDD ve TEV. Ancak son on yıldır faal değilim.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?

Katılırım ve katılmanın gerekli olduğuna inanıyorum. Bizlere bırakılan mirastan torunlarımın da yararlanmasını istiyorum.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

Yeterli değil, daha fazla olmalı. Tarım ve hayvancılığın yok edildiği bir ülkede daha fazlasını istemek abesle iştigal.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hobi bahçeleri büyük bir gereklilik. Doğayı seven herkesin bahçeli evinin olması mümkün değil elbette ama onlar balkonlara tıkılmak zorunda da değiller. Böyle bir bahçe istemiyle birkaç yıl evvel Ankara’da AOÇ’ye bağlı hobi bahçelerine gitmiştim. Hepsi doluydu, bakımlı ve çok güzellerdi. Sonra ki yıl kiralayabilmek için gittiğimde bu uygulamadan abuk sabuk sebeplerle vazgeçildiğini öğrenmiş ve çok üzülmüştüm. O güzel yemyeşil bahçeler şimdi tarumar bir haldeler.

Hepsinden sadece birer tane yazın:

Ne olur beni bu sorudan affedin. O kadar çok sevdiğim ağaç, çiçek, kitap, ressam, şair varken ben sadece her birinden bir tane seçip yazamam. Ama web sitesi: agaclar.net derim.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 14:45   #2
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Paylaşımcılığınızdan, samimiyetinizden ve neşenizden neden bahsetmediniz?

Tekrar geçmiş olsun diyorum, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 14:58   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 13-04-2006
Şehir: Ankara
Mesajlar: 9,099
Galeri: 25
Geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsiniz.

denizakvaryumu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 16:11   #4
Ağaç Dostu
 
anilozer112's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-06-2005
Şehir: Düzce
Mesajlar: 374
Galeri: 45
Siteden tanıyorum, takip ediyorum paylaşımlarınızı. Sizi sizden tanımak çok güzel. İyi ki varsınız.

anilozer112 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 19:09   #5
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Sayın M.Sema hanım
2 hafta geçtiğne göre 1 haftanız kalmış demektir. Ben de geçmiş olsun diyorum. Zevkle okudum bütün bilgileri ama içinde sporun eksik olduğunu gördüm. Çok değerli ve deneyimli bir doktor arkadaşım bana şunu söyledi. (Bu güne kadar sporla uğraşmasadınız 1,2 enfaktüs)geçirmiştiniz beklide baypast olmuştunuz dedi.)
Halbuki sizin hiç ilgilenmediğiniz futbol konusunda bir gün ne güzel yazışmalar yapmıştık.) Gelin kendinize bir iyilik yapın ve bir an önce kendinize yapabileceğiniz bir spor bramşı seçin ve onada vakit ayırın. Sağlıklı kalın

Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 21:08   #6
Ağaç Dostu
 
4.tekilkişi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-04-2009
Şehir: İstanbul/Büyükçekmece
Mesajlar: 204
Ne kadar hoş bir dille anlatmışsınız kendinizi. Memnun olduk tekrar
Geçmişler olsun ayrıca.

4.tekilkişi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2009, 11:51   #7
Ağaç Dostu.
 
katmer's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-09-2008
Şehir: Sarıyer-İSTANBUL
Mesajlar: 2,878
Galeri: 167
Sizi yakından tanıdığıma çok memnun oldum

katmer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2009, 13:21   #8
Ağaç Dostu
 
nisan0671's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-06-2008
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 900
Galeri: 1
Sevgili M.Sema, merhabalar.
İçten güzel paylaşımların için teşekkürler. Bu arada geçmiş olsun.Ama o ayakla da rahat durmazsın eminim. Hep böyle yeşillerle kalmanı dilerim.
Sevgiler.

nisan0671 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 00:26   #9
Ağaç Dostu
 
Bahar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: Konya
Mesajlar: 379
Geçmiş olsun sema hanım acil şifalar.

Bahar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 07:56   #10
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili dost insan BalıkcıSerdar ve denizakvaryumu; iyi dilekleriniz için teşekkürler. Kendinize iyi bakın, sevgiyle kalın.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 08:04   #11
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili Anilozer112, teşekkür ederim, iyi ki sizde varsınız.
Ve sevgili Remzi Sarıoğlu, anlatmayı unutmuşum iyi bir yürüyüşçü ve sıkı bir yüzücüyümdür. Ama bu yazıyı yazarken ayağım alçılı olduğu için yürüyüş ve yüzmeden uzak kaldığımdan sanırım atlamışım. Olsun hep birlikte boşlukları dolduruyoruz ne güzel.)))
Sevgili 4.tekilkişi, genelde gülümseyerek baktığım için yaşama, yazımı da gülümseyerek yazmıştım sizin de gülümsemenizi dileyerek. Teşekkür ederim her şey için.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 08:11   #12
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili katmer, sizi de tanımak güzel ve paylaşacağımız şeylerin daha çok olduğuna inanıyorum.
Sevgili nisan0671, hep olduğum gibi görünmeye çalıştım. Sizde sitede ki sıcak insanlardan birisiniz ve haklısınız ayakla rahat durmadım))) Neyse şimdi kurtuldum ve iyiyim kucak dolusu sevgilerimle.
Sevgili Bahar, iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler. Tatsız şeylerin; hastalıkların, dertlerin, tasaların ve sıkıntıların bizlerden uzak olmasını dilerim.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 09:14   #13
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,099
Galeri: 260
Sevgili M.Sema, sizi özellikle de Felsefe sohbetleri başlığından tanıyorum.
Düzgün cümleler ile derd-i meram edenlere hayranım her zaman, kendinizi öyle güzel anlatmışsınız ki, okurken sanki sesinizi de duydum.
Demek ki, enerjinizi karşı tarafa çok iyi aktarıyorsunuz.
Alçıda olan ayağınız için acil şifalar diliyorum, hayatınız her zaman güzellikler ile dolsun.
Sevgiler.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 09:29   #14
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili Adalet Yağcı, iyi dilekleriniz için teşekkürler. Her zaman ki gibi haklısınız, enerjimi karşımdakine çok iyi ve kolay yansıttığım söylenir. İş de iken sabahları telefonla konuştuğum bankacılar güne sizinle başlamak ne güzel, sık sık arayın derlerdi.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 09:50   #15
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Sevgili M.Sema, sizi tanıtım yazınızı sayın malina benim bilgisayarımdan uzak kaldığım bir zamanda vermiş, isterdim ki ilk mesajı ben yazayım.

Tanıtım yazınız su gibi akıcı olmuş zevkle okudum, şimdi sizi daha yakından tanıdım. İsterdim ki Ankara toplantısında tanışabilseydik.

Yazınızı okuduktan sonra yüzümde bir gülümseme belirmiş, eşim de o sırada karşımda oturuyordu" Neoldu, gülüyorsun?" deyince, "M.Sema ile beraber bir agaclar.net toplantısında olsak sanırım oranın altını üstüne getiririz" dedim ama o ne demek istediğimi anlamadı.
Ayağınızın biran evvel alçıdan çıkması ve eski sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

En kısa zamanda tanışmak ümidiyle iyi günler, sevgiler.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2009, 21:35   #16
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili Güler Hanımcığım, aslında beni siz bu işe bulaştırdınız. Şaka bir yana iyi oluyor sürekli mesajlarını okuduğunuz insanları biraz daha yakından tanımak. Ve ayrıca yakından tanımanın en önemli adımı da sizinde belirttiğiniz gibi yüz yüze yaptığımız toplantılarda oluyor. Ayrıca haklısınız toplantının altı üstüne gelirdi. Ben de en kısa zamanda birlikte olmayı diliyorum. Sağlıklı ve mutlu kalmanız dileklerimle.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 23:13   #17
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,457
Galeri: 225
İçindeki o delişmen ve yerinde duramaz, isyankar bir kişiliğinin çocukluğundaki şımartılmışlığa, çocukluktan kalan hiper aktifliğe falan bağlı değil...
Senin yapın bu... Senin en sevilen yani...

Duygusal yanını suçlu bir çocuk gibi saklama gayretini ilkin anlamamıştım.
Şimdi şimdi anlıyorum... Hayata karşı hep dik duruşlu, hemen kabul etmeyen, gerektiğinde tankların önüne dikilen, bayrağı en önde safta sallayan, kimi zaman hırçın ama çoğunlukla neşeli ve sevecen birinde duygusal bir damar olmazsa olmazdı zaten...
Zaten inanmadık ya neyse...

Bir de yaşamı didikler halin dikkatimi çekti elbette...
Felsefe Kahvesini boşuna açmadın...
Sevgiyle ve dostlukla kal hep... Çünkü ikisi de sana yakışıyor...

hassoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 01:11   #18
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Sevgili M.sema, sizi tanımak çok hoş, sizin gibi kadınlarımızla her zaman onur gurur, ve sırtımızın yere gelmeyeceğini biliyorum, daima yanımızda olduğunuzu hissediyoruz, iyi ki varsınız ve buradasınız. Sevgilerimle...

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 08:54   #19
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili, dost insan hassoman, hakkımda yazdıklarınız için içten teşekkürler. Amma çok açık vermişim kendimle ilgili, bir siz altını iyice çizmişsiniz. Sevgi ve dostlukla.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 08:58   #20
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili Lilium, birlikte olmak inanın çok güzel. Gruptaki herhangi bir insan değil bir insan olmak, dayıma yan yana, sırt sırta, omuz omuza olmak güzel. Selam, sevgi ve saygılarımla.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 09:25   #21
Ağaç Dostu
 
mehtap051's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-08-2007
Şehir: Niğde
Mesajlar: 322
Sizi tanıdığıma çok sevindim.Yazınız çok samimiydi.Okurken sanki uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım anlatılıyor hissi verdi.Bacağınız şimdi nasıl iyileşme var mı? umarım bir an evvel kurtulursunuz o alçıdan.Geçmiş olsun ve gülen yüzünüz hiç solmasın.

mehtap051 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 10:19   #22
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 26-05-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 42
Sevgili M.Sema,

Geçmiş olsun, yüzünüzden gülücükler ve samimiyetiniz eksik olmasın

ays61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 16:02   #23
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
Galeri: 6
Alçıdan kurtulduğunuzu, artık aksamadan ağrısız sızısız yürüdüğünüz düşüncesi ve istemiyle, sevgiler

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2009, 19:48   #24
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili dostlarım; mehtap051, ays61, sevim.K, inanın biz birbirimizi yıllardır tanıyoruz. Çiçek, ağaç, yeşil sevgimizle birlikte - birbirimizi tanıyıp sevmemizde genlerimizle birlikte kotlanmış. Her şey karşılıklıdır ben de sizleri samimi, sıcak ve sevgi dolu buluyorum. Teşekkürlerimle artık alçısız bir ayakla yürüdüğümü müjdeliyorum.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-10-2009, 07:53   #25
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Şimdi biraz fizik tedavi biraz da gayret gerekir. Sonrada yüzme müsabakası düzenleyebiliriz. Yüzücü olduğunu yazmıştınız ama hangi sitilde yüzdüğünüzü öğrenemedik. Belki forum üyeleri arası yüzme müsabakaları düzenleyebiliriz. Kelebek yüzüyorsanız ben katılmayacağım. Ben de eski bir yüzücü olduğumdan, diğer branşlar için şimdiden antreman yapmaya başlabilirim. Tekrar geçmiş olsun.

Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-10-2009, 09:25   #26
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sevgili Remzi Sarıoğlu, lisanslı yüzücü değilim ama benim stilim serbest. Bel ve diz problemlerimin çözümü için 4 yıldır Ankara'da kapalı havuz üyeliğimizle yüzme sporunu devam ettirmeye çalışıyorum yaz mevsiminin dışında kaldığımız sürelerde de. Size yetişemem ama her zaman yarışa varım.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-10-2009, 09:37   #27
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-10-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 262
Sevgili M.Sema lise çağlarında lisanslı olarak yüzme müsabakalarına katılmıştım. Yüzme çok faydalı bir spor. Özellikle vücudun iki tarafı eşit gelişiyor. Bel ve diz için de çok faydalı mutlaka yapmalısınız. Ben sürekli olarak yılardır masa tenisi oynuyorum. Hem çok keyifli, hem spor yaptığımı hissediyorum, hem de her yaşta yapılabilecek hadir sporlardan biri. Veteran dünya şampıyonasında 90 yaş üstü erkeklerde bile iddali yarışanları gördüm. İstanbul'da masa tenisi oynayacak yerler var. Diğer şehirlerde olduğu gibi Ankara'da da açılan salonlar olduğu haberlerini alıyoruz. Ayağınız iyice iyileştikten sonra belki de denemelisin.

Remzi Sarıoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-10-2009, 09:50   #28
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Neden olmasın, Allah sağlık versin yeter ki.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-10-2009, 12:20   #29
Ağaç Dostu
 
Sonja Varol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: Stuttgart
Mesajlar: 136
Sevgili Sema, burasi bir aile ve bizler de ailenin birer fertleriyiz. Birbirimizi daha iyi tanimak adina kendinizi tanittiniz, sizi yakindan tanimis olduk. Umarim belki birgün bir Agaclar net toplantisinda sahsen tanisma imkani da buluruz.

Sonja Varol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-10-2009, 14:40   #30
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Sevgili M.Sema,

Ankara toplantısın da tanışma fırsatımız oldu.Güzel bir toplantıydı.

Yeni gördüm.Geçmiş olsun, yüzünüzden gülücükler ve samimiyetiniz eksik olmasın.Abla kendine iyi bak.Oğluşa selamlar.Sevgiler

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024