agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-01-2009, 16:51   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Arzu Kasapoğlu

Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?

2006 Aralık ayında İstanbul’a giderken Trabzon Akçaabatda, bir apartmana sarılmış metrelerce uzunluktaki mor begonvile hayran oldum. Aralık ayı olmasına rağmen üzeri çiçek doluydu. Daha sonra internetten begonvil hakkında araştırma yaparken agaçlarnet’e rasladım.

Burada neler öğrendiniz?

Bonsaiyi genleriyle oynanmış ağaçlar olarak bilirdim. Oysa hiç alakası yokmuş

Büyük bir emek, ustalık ve sabrın ürünü. Bonsaiyi bir sanat olarak görsemde ben ağaçların özgürce, kendi başlarına büyümüş kocaman hallerini seviyorum.

Tabi ki öğrendiklerim sadece bonsaiyle sınırlı değil, burada hiç görmediğim bitkileri tanıma fırsatım oldu. Evimde baktığım birçok çiçeğin ismini öğrendim.

Artık çiçeklerime daha bilinçli bakıyorum. Bir de burada bilgisayar kullanmayı öğreniyorum )

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?

Çok fazla bir şey verebildiğimi sanmıyorum. Sadece yıllarca baktığım ve tecrübe sahibi olduğum bitkiler hakkında, bilgilerimi aktarmaya çalıştım.

Sizi tanıyalım

Artvin doğumluyum. Otuzyedi yaşındayım. KTÜ FEF Kimya bölümünden mezun oldum. Ayrıca AÖF işletmeyi bitirdim. Özel bir şirkette onbir yıl kalite güvenceve personel müdürü olarak çalıştım.İki yıl önce çeşitli nedenler yüzünden kimyagerlik mesleğime nokta koydum. Şu an Martta yapılacak Serbest Muhasebeci Mali müşavirlik yeterlilik sınavına hazırlanıyorum.

Eğer şartlar istediğim gibi giderse çok sevdiğim İstanbul’a yerleşip yeni mesleğimi orada icra etmeyi düşünüyorum.

Hayvanları aşırı derecede çok seviyorum, özellikle atları ve köpekleri. Evimde iki kedim, üç tane de kuşum var. Evimiz revir gibidir. Yaralı ve hasta birçok hayvan iyileşip doğal hayatlarına geri göner. Gazete okuduğum hayvanlara kötü muamele , işkence haberleri beni çok derinden etkiler. Aradan yıllar geçse de unutmam, duyduğum acı taze kalır.

Ülkemin sorunlarıyla da yakından ilgilenirim. Bazen hiçbir şey yapmayıp, sadece üzülmenin de suçluluğunu duyarım. Oturduğun yerde üzülmek ne yazık ki sorunları çözmüyor.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Hem işyerimde hem de evimde çok sayıda çiçeğim oldu. Her fırsatta çiçeklerimin yanına uğrar, onlarla ilgilenirim. Onların toprağını havalandırır , kurumuş yapraklarını koparırım.Hangisi yeni yaprak veriyor, hangisi çiçek açacak yakından takip ederim. Bitkilerimle ilgilendiğim her dakika benim için büyük bir zevk, hiç bitmesin isterim. Bu siteye üye olmadan önce, çiçekleri benim kadar seven hiç kimse olamaz diye düşünürdüm. Oysaki sayımız ne kadar fazlaymış.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Şu da olmasaydı diyebileceğim bir bölüm yok. Zaten site zaman zaman kendini yeniliyor ve üyelerin istekleri doğrultusunda yeni bölümler açılabiliyor.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Bitkiler benim dünyam. Çocukluğumdan beri çiçek yetiştiririm. Eskiden kendi kuruttuğum çiçekleri de toprak saksı veya vazolara koyar, değişik arajmanlar yaratırdım. Fakat artık canlı çiçek sayısı çok arttığı için bu hobime bir süreliğine ara verdim. Aradığım bir çiçeği bulmak kadar beni hiçbir şey mutlu edemez. İlgi alanıma gelince çok geniş ve buda beni bazen zora sokuyor. Çünkü bitkilerimi çok kısıtlı bir alana sığdırmak zorundayım. En çok büyük yapraklı ağaçsı çiçekler, sarmaşıklar, sukulent ve katüsler, iri çiçekli bitkilerle ilgileniyorum.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

Bundan dört yıl önce işimden ayrılmış ve eşyalarımı toparlıyordum. Bir kısmını da yarın alırım deyip eve gittim.

Ertesi sabah işyerime gelip odamın kapısını açtığımda; aman Allahım o da ne, çiçeklerim katliama uğramış. Menekşeler köküyle topraktan çıkarılıp yaprakları parçalanış ve ayaklar altında ezilmiş. Yerdeki saksılar ayak darbesiyle ters düz edilmiş, içindeki bitkiler çiğnenmiş. Kurdale çiçeğimin bütün yaprakları yolunmuş, sukulenlerim parçalanmış ve daha sayamayacağım bir çok işkence bir oda dolusu çiçeğime uygulanmıştı.

Olduğum yerde donup kalmıştım. Gördüğüm manzara karşısında gözyaşlarımı tutamadım, sanki içimden binlerce parça koparılmıştı. Yanıma gelen arkadaşlarımda gördükleri manzara karşısında çok şaşkındı ve beni teselli etmeye çalışıyorlardı. Bu insanlık dışı olayı kimin yaptığını anlamak hiç zor olmadı. Şimdi o katliamdan sağ kalan çiçeklerime gözüm gibi bakıyorum.

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

Bir değişiklik olmadı fakat daha da güçlendi. Çocukluğumdan beri yabancı filmlerde seyrettiğim, evlerin bitişiğindeki çiçek seralarına bayılırım. İllede bahçeli bir evimin olması gerekmiyor. Yüksek bir apartmanın deniz manzaralı kocaman teras katıda beni çok mutlu eder.

Başrollerini Gerard Depardieu ve Endie MacDowell’ ‘ ın paylaştğı Yeşil Kart filmini, teras katındaki muhteşem çiçek serasından dolayı defalarca seyrettim. Öyle bir evimin olmasını çok isterdim.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Trabzon bonsai kulubünün toplantılarına katıldım. Arkadaşlarımla çok güzel ve keyifli paylaşımlarımız oldu.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?

Bu konuda internetten yararlanıyorum. En büyük bilgi kaynağım ağaclar.net. Ayrıca, internetten çiçeklerin Latince isimlerini yazıp resimlere bakmayı da çok seviyorum.

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?


Evet, ilk örnek gösterebileceğim insan, bir iğde ağacı için gözyaşı dökmüş, hayran olduğum tek insan Mustafa Kemal Atatürk.

Ayrıca, duyarlı her Türk’ün içini acıtan yabancılara toprak satışını, protesto ederek Anka’nın o soğuk ve karlı kış gününde meclis kapında oturan çılgın ihtiyarlar, Hayrettin Karaca ve Muazzez İlmiye Çığ.

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Benzer bir site olarak ibreliler.com’a üyeyim. Aradaki fark, Agaclar.net yirmi dört saat uyumayan canlı bir site.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Şifalı bitkiler konusunda eğitim almak çocukluk hayalimdi. Fakat benim üniversite sınavlarına girdiğim zamanlarda böyle bir bölüm yoktu. Büyük şehirlerde seracılık kursları açılıyor. O kurslara gidebilmeyi çok isterdim. Burada böyle bir imkanım yok maalesef.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

İlk üye olduğum zamanlarda saatlerce siteden çıkmıyordum. Şu an eskisi kadar giremiyorum ama yaklaşık bir saatim sitede geçiyordur.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Şu an yapmak isteyip yapadığım çok şey var. En çok doğası temiz ve güzel olan yerlere seyahat etmek, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak, fotoğraf çekmek isterdim. Tıpkı Vildan Hanım ve Ümit Bey gibi.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Katıldım ve hem verdim hem de aldım. Paylaşım çok güzel bir şey. Bana gelen her çiçek, her tohum beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor. Bana bu mutluluğu yaşatan insanlara minnet duyuyorum. Aynı mutluluğu bende karşımdakilere yaşatabildiysem ne mutlu bana.

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?

İsim yazmaya kalkarsam gerçekten çok uzun bir liste olur. Bir çok isim beni farklı konularda etkiliyor. Tanımadan sevdiğim, saygı duyduğum çok insan var. Fakat politika kahvesinden takip ettiğim, birkaç ismin, kalbimde ayrı bir yeri var. Genç arkadaşımız kaju onlardan biri.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

Eskiden Rize Çevre Gönüllüleri Derneğine üye idim. Şu an o dernek duruyor mu bilmiyorum.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?


İmza kampanyalarına katıldım. Doğaya ve çevreye zarar veren her türlü gelişmeye tepki göstermeliyiz.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

TRT2’de Anadolu’nun çiçekleri isimli belgeselini büyük bir zevkle seyrettim. Bir de birkaç ay öncesine kadar EmlakTV adında bir kanal vardı. Orada da dünyanın ünlü bahçelerini tanıtıyordu ve hiç kaçırmadan seyrediyordum. Sanırım kanal kapatıldı.

Televizyonda bu konuları yeterince önemsenmiyor. Oysa seracılık kursları ve çiçek bakımı televizyondan da verebilirler. Çok meraklısının olacağına eminim.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Çok olumlu buluyorum. Maalesef ki herkesin sebze yetiştireceği, toprağa olan özlemini gidereceği bir bahçesi yok. Hobi bahçeleri bu ihtiyacı gideriyor.

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;

Ağaç, Devleşmiş bütün ağaçlar
çiçek, Sardunya ve küpe
kitap, Şu Çılgın Türkler/ Turgut Özakman
şarkı, Eski Türk Sanat müziği parçaları
ressam, Bob Ross
şair, Bu soruya en sevdiğim şiiri yazayım/ Arkadaşım badem ağacı
film, Yeşil Kart
web sitesi, agaclar.net

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 18:20   #2
Ağaç Dostu
 
günebakan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-09-2008
Şehir: İstanbul.
Mesajlar: 5,388
Sayın Arzu kasapoğlu sizi tanımak güzeldi gerçektende söylediğiniz gibi bu site hayallerimizi daha da güçlendirdi.İnşallah sizde hayallerinizin evine kavuşursunuz

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 21:29   #3
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Sevgili Arzu seni tanıdığıma memnun oldum. Balkonundaki çiçeklerini, kedi ve kuşlarını ilgi ile takip ediyorum.

Umarım sınavı kazanırsın. Sana başarılar diliyorum. Sevgiler.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 21:37   #4
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
SEvgili günebakan ve zenfree,

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sizleri tanıdığım için bende çok mutluyum.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 21:52   #5
Ağaç Dostu
 
cemo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: kdz ereğli
Mesajlar: 5,237
Galeri: 13
Sevgili Arzu, seni tanıdığım için mutluyum. Herşey gönlünün güzelliğinde olsun.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 23:45   #6
Ağaç Dostu
 
erdek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 150
Sayın Arzu Kasapoğlu; sizi tanıdığıma çok mutlu oldum. Her şeyin gönlünüzce olmasını diler bol çiçekli günler dilerim.

erdek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-01-2009, 23:50   #7
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Sevgili cemo çok teşekkür ederim. Aynı dilekler senin için

Sayın erdek bende sizleri tanıdığıma çok memnum oldum. Marttan sonra bonzai toplantılarını kaçırmayacağım inşallah.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 07:52   #8
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Sevgili Arzu Kasapoğlu, seni tanımak çok güzel. Sınavında başarılar, İstanbul'da da çiçeklerinle, kuşlarınla ve kedilerinle güzel bir hayat dilerim.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 08:37   #9
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-06-2007
Şehir: Rize
Mesajlar: 482
Galeri: 35
Merhaba. Çiçeklerinizi kim katletti, merak ettim. Ona bir şekilde haddini bildirmek lazımdı. Bugün çiçeklere saldırıp yolan yarın hayvanları incitir öbür gün.... her neyse.

İstanbul çok güzel bir şehir ama buradaki kadar özgürlüğünüzün tadını çıkarın. Abartmıyorum insanın en az 3-4 saati trafikte geçebiliyor. Hiç olmazsa Anadolu yakasını tercih edin...

Foto Galerisindeki balkon fotoğraflarınızı çok beğenmiştim. Herşey gönlünüzce olsun.

Baldaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 09:05   #10
Ağaç Dostu
 
Hakkı Şen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 936
Galeri: 8
Sn Arzu Kasapoğlu; kendinizi ne kadar mütevazi ve samimi bir şekilde ifade etmişsiniz imrendim valla) Herşey gönlünüzce olsun sizi daha yakından tanımak güzeldi.

Hakkı Şen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 09:58   #11
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Nurbahar Mesajı Göster
Sevgili Arzu Kasapoğlu, seni tanımak çok güzel. Sınavında başarılar, İstanbul'da da çiçeklerinle, kuşlarınla ve kedilerinle güzel bir hayat dilerim.
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim Nurbahar Hanım

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 10:05   #12
Ağaç Dostu
 
Minem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-09-2008
Şehir: İstanbul-Beylikdüzü
Mesajlar: 573
Galeri: 12
Sevgili Arzu Kasapoğlu, Bitkiler dışında hayvanlarla da ilgilenmeniz çok güzel, hayallerinizin en yakın zaman da gerçekleşmesi dileğimle.

Minem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 10:06   #13
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Sevgili Baldaş
Önce, küpe çiçeğin çok ağır bir şekilde büyümekte onu haber vereyim. Bu kadar zamanda kocaman olması gerekirdi ama işi çok ağırdan alıyor

İstanbulun trafiği konusunda çok haklısın ama gülü seven dikenine katlanır artık. Çoğu insan sessiz sakin yerleri sever ama ben insan kalabalığını çok seviyorum. İstanbul bence dünyanın en güzel şehri.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 10:07   #14
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
SEvgili hakkı-izmir ve minem, inşallah hepimizin hayalleri en kısa sürede gerçekleşir. Teşekkür ediyorum.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 10:47   #15
Ağaç Dostu
 
oceanheart's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-02-2008
Şehir: İZMİR-İSTANBUL
Mesajlar: 448
Galeri: 1
Sizi tanımak çok güzel Arzu hanım, İstanbul konusunu defalarca düşünün derim, evet İstanbul dünyanın en güzel şehri, dünyanın en güzel iklimine sahip ama en güzeli İstanbul'a yakın olup istediğiniz an ona kavuşabilmek diye düşünüyorum.Bunları söylerken orada çok uzun yıllar yaşamış bir İstanbul aşığı olarak söylüyorum.Tabi trafik sorunu yaşamayacak şekilde iş ve evinizi konumlandırabiliyorsanız özellikle bu Anadolu yakasında oluyorsa o zaman ****** iş değişir.
Bütün güzelliklerin sizinle olmasını dilerim.

oceanheart Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 11:02   #16
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Sizin gibi bir hemşehrimi tanımakta çok güzel sevgili oceanheart. İstanbula yerleşmem kesin olmamakla birlikte, bunun için sınırlarımı sonuna kadar zorlayacağım.

Trafik İstanbul'un en büyük sorunlarından biri, sabahın beşinde işe gitmek için kalmak herhalde benim için büyük bir işkence olurdu. İnşallah şansım yaver gider

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 19:40   #17
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Sevgili Arzu Kasapoğlu, teşekkür ederim.
Güzel yazınla seni daha iyi tanımış olduk. Herşey gönlünce olsun. Başarılar dilerim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 20:05   #18
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Çok teşekkür ederim Güler Hanım

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 21:26   #19
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Mütevazi bir kişilik, tanıtığım için çok mutluyum, iyi ki buradasınız.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-01-2009, 21:54   #20
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Teşekkür ederim sayım lilium

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 00:02   #21
Ağaç Dostu
 
Mine's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 260
Galeri: 32
Sizi tanıdığıma sevindim, her şey gönlünüzce olsun....

Mine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 00:06   #22
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
ÇOk teşekkür ederim Mine Hanım...


Düzenleyen Arzu Kasapoğlu : 28-01-2009 saat 12:09
Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 08:52   #23
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Galeri: 1126
Arzu Hanım tanışmasak da sizi forumlarda gördükçe, bir tanıdığa rastlamış gibi hissediyorum.
Önceki yıllarda Hopa 'da sevgili arkadaşımız Yale ile görüşmüştük.Kısmet olur da bu yıl da Karadeniz'e gidersem sizi görmek isterim.
Selamlar

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 10:19   #24
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,457
Galeri: 3
Sayın Arzu kasapoğlu iş yerinizdeki çiçeklerinize yapılanları okuduğumda gerçekten çok üzüldüm.
dilerim tüm hayatınızda hayelleriniz gerçekleşir.
sizinle tanıştığıma çok sevindim.
saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 12:05   #25
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Alıntı:
Önceki yıllarda Hopa 'da sevgili arkadaşımız Yale ile görüşmüştük.Kısmet olur da bu yıl da Karadeniz'e gidersem sizi görmek isterim.
Ne kadar güzel olur Sizinle yüz yüze tanışmayı çok isterim Vildan Hanım.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-01-2009, 12:09   #26
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Teşekkür ederim Bahtiyar Bey.

Bende sizi tanıdığım için çok memnunum.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2009, 09:44   #27
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Tüm Karadeniz'liler gibi Arzu hanımda mütavizi kişiliği ile kendini çok güzel anlatmış.
Sizi tanımak güzel..

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2009, 11:36   #28
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar!

Sizi tanımak güzeldi başarılar diliyorum. Bakın bir bitki görmeniz sizi nerelere getirmiş. İyiki varsınız.

Görüşmek dileği ile.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2009, 11:42   #29
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Dostluğumuzun daim olması dileklerimle, iyi ki varsın

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-01-2009, 12:45   #30
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
SEvgili turco ve Cemal Bey, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah bir Yalova toplantısında tanışma imkanımız olur.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024