agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-10-2008, 14:55   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Galeri: 88
aysemelike

Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?

Agaclar.net’i arka bahçeme ekmek için internette enginar fideleri ararken buldum. Önce adı dikkatimi çekti, sonra içeriği. Üye olup, enginar fidelerini de bulunca tiryakisi oldum kaldım.

Burada neler öğrendiniz?


Burada çok şey öğrendim. Herşeyden önce benim kadar ve benden çok daha fazla doğa tutkunları olduğunu, bir forum sayfasının bu kadar faydalı kullanılabileceğini öğrendim.

Pek çok bitkinin türkçe ve latince adlarını, nasıl yetiştirildiklerini yine buradan öğrendim.

En hoşuma giden yanı ise hiç aklınıza gelmeyecek konularda konu başlıklarının açılıp sizin her an bir şey öğrenme fırsatına sahip olmanız….

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?


Buna cevap vermek çok zor ama sanırım soğanlı bitkilerle ilgilenen arkadaşlar pratik bazı cevaplarımdan yararlanmış olabilirler.

Sizi tanıyalım


Şu sıralar 43 yaşındayım, lisede bir kızım, orta son sınıfa giden bir oğlum var. Aslen Trakyalıyım ama Ankara’da doğup büyümüşüm. Doğa ve toprak sevgimin Trakyalı genlerimden geldiğine inanıyorum.

Tıp doktoruyum, uzmanlık alanım temel bilimler Fizyoloji. 25 yaşında Ankara’dan doktor olarak ayrıldıktan sonra Samsun , Eğirdir (Isparta) ve Denizli de yaşadım, son olarak Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesindeydim.

Üç ay önce İstanbul’a taşındık ve şu sıralar Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde yarı zamanlı öğretim üyesi olarak fizyoloji derslerini anlatıyorum. Üniversitede en sevdiğim görevlerimden bir ders anlatmak, öğretmenliğin olabilecek en güzel uğraş olduğunu düşünüyorum.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?


Bundan üç ay öncesine kadar mevsimine göre günde 3-4 saati bahçede bitkilerle, bahçe işleri ile ilgilenerek geçiriyordum. Artık bir apartman dairesindeyim ve henüz sadece 5 saksım olduğu için onlara günde 15 dk yetiyor. Bu çiçeklere yetiyor ama bana yetmediği için Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesinde gönüllü çalışmaya başladım. Haftada en az iki gün bahçeye uğramaya çalışıyorum, 1-3 saat verilen işlere bakıyorum. En son bir çiçek tarhını çapalayıp, temizliğini yaptım…

Bunun dışında bitkilerle ilgili yazıları okumak ya da yazmak konusunda da internet ortamı ve kitaplarla geçen bir zamanım da oluyor…

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu"diyebileceğiniz neler var?


Agaclar.net’eşu olsaydı ya da olmasaydı diyebileceğim bir şey yok aslında. Zaten olmasını istediklerimi (yeni bir konu, galeride bir bölüm vs..) iletebiliyorum. Aslında soruyu düşününce aklıma geldi, belki yazılan bilgilerin toplanabileceği bir e-kitap oluşturulabilir, ne kadar mümkündür bilemiyorum….

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?


Ben bu forumda üye herkesin herhangi bir öneri olmaksızın kendini bulduğunu, geliştiğini düşünüyorum, hatta bunu gözlemliyorum. Ama nacizne bir önerim şu olabilir; herhangi bir konuda sorumuz olduğunda onu sormadan önce hazır internette iken araştırmamızı, sonra içinden çıkamadığımız yanını sormamızı önerebilirim. Bu hepimize zaman kazandırabilecek ve hatta belki birlikte daha çok yol almamızı sağlayabilecek bir yöntem olabilir diye düşünüyorum.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?


Bitkilerle ilgilenmek beni sakinleştiriyor, hayatın zor anlarını kolaylaştırıyor, öfkeli isem öfkemi yatıştırıyor, üzgünsem mutsuzluğumu alıyor. Doğaya bakmak beni her zaman dinginleştiriyor, kaderci değil de bir düzenin bir parçası olduğumu hissettiriyor.

En çok ilgilendiklerim ise soğanlı bitkilerle, tırmanıcılar.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olayhangisi?


Aslında her birinin gelişimi ilgi çekici ve olağanüstü geliyor bana.
Fakat köpeğimiz Dost ile yaşadığımbir anı ilginç olabilir.

Bir zaman bahçeme begonvil ekiyordum, köpeğimiz Dost ki bir kangal-çoban kırmasıdır, etrafımda dolanıp duruyordu, onunla ilgilenmemi istiyordu ama ben onu kovaladım, begonville ilgilenmeye devam ettim. Hiç ses etmedi, uzaktan beni seyretti.

Akşam yattık sabah kalktık, bahçeye çıktığımda begonvil, kökünden çıkarılmış, kökü güzelce silkelenip çıktığı çukurun kenarına bırakılmıştı. Tam ne olmuş derken, Dostun uzakta yere yatmış, göz ucu ile bana baktığını gördüm. Benim ona bakışımı burada anlatmak istemiyorum, J. Bu Dost’un bahçede ilk ve son kök silkeleyişi oldu, ben de o da bu olaydan bir şeyler öğrendik!

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?


Hayır olmadı ama bitkilerle ilgili pek çok paylaşım nedeni ile mevcut yaptıklarım ve yapmak istediklerimle ilgili cesaretim arttı diyebilirim.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?


Ne yazık ki bugüne kadar mesafeler nedeni ile toplantılara katılamadım ama forumda yakın takip ettim, umarım bundan sonra en azından İstanbul toplantılarına katılabilmeyi umuyorum.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?


Son çıkan “Bahçıvan’ın El Kitabı” nı, Turhan Baytop’un “Türkçe bitki adları sözlüğü” nü daima elinizin altında bulundurun derim….

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Hayrettin Karaca, Ali Nihat Gökyiğit, Uygar Özemsi; Bu üç örnek insanın tüm doğa dostlarına öncüolabileceğini düşünüyorum. Tabii adını bilemediğim ama varlığını bildiğim dahapek çok insan var.

Bu forumda yer alan pek çok kişiyi de sayabilirim ama birini unuturumda kalp kırarım diye korkarım, onlar kendilerini ve forumda olanlarda onları biliyor desem!..

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıranözellikler ne?


Başka hiçbir foruma üye değilim, bu nedenle agaclar.net’i onlardan ayıran özellikleri de bilemiyorum.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Hayır herhangi mesleki bir eğitim almadım ama almayı planlıyorum.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?


Bir ara günde bir iki saati buluyordu, iş yoğunluğuma göre değişiyor, aslında kendimi kontrol etmeye çalışıyor ve belli bir disiplinde takip etmeye çalışıyorum.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Her türlü elişini denemeye ve öğrenmeye çalışırım. Eğitimle ilgili projeler ilgimi çeker, iş hayatımda öğrenci kulüpleri, burs komisyonu gibi eğitim faaliyeti dışı konularla da ilgilenirim.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?


Evet katıldım ve çok sevdiğim bir bölüm. Bir iki kez ben yolladım, bana yollandı, gerçekten keyifli bir alışveriş. Fakat bir iki kez verdiğim sözü elimde olmayan nedenlerle tutamadım, bu beni mahcup etti. O nedenle artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?


Mahmut Leventoğlu, Vildan sönmez, Sebahattin Sargın ilk aklıma gelenler, yaklaşımları olumlu, uzlaştırıcı, her an yardıma, paylaşıma açık olmaları hoşuma gidiyor. Ama bu pek çok diğer kişiye haksızlık olmasın, öyle çok okumayı sevdiğim, adını görünce ne yazmış diye merak ettiğim insan var ki bu forum da!

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?


TEMA, DYDD bunlara resmen üyeyim ama aklıma gönlüme uyan her derneğin kampanyalarını takip eder ve elimden gelen kadarı ile katılmaya çalışırım.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?


Bugüne kadar aktif katılabilecek bir imkanım olmadı ama internet üzerinden yapılan bazı aktivitelere katılırım.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?


Ne yazık ki yeterli bulmuyorum. Kanal “İz”i bu konuda beğeniyorum. Ama onda bile bitkilerle ilgili bir program yok. Bir zamanlar TRT de hafta bir kez bile olsa bir bahçe programı yayınlanırdı, ondan da eser kalmadı. Bir de Elma TV de kısa bir bitki tanıtımı olurdu artık ana da rastlamıyorum. Bence BBC de olduğu gibi bir bahçe programı yapılabilir ama raiting kaygısı olmayan bir kanal nereden bulunacak?

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?


Kesinlikle mükemmel olduklarını, yaygınlaşması gerektiğini düşünüyorum. Denizli de belediyeye bu öneriyi götürmüştüm, belki bu yıl onlarada yaparlar…

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;
ağaç:
Salkım Söğüt
çiçek;
Lale
kitap:
Güneş Umuttan Şimdi Doğar , Türkan Saylan Bibliyografisi
şarkı:
badem ağacı (badem grubunun)
müzik grubu/müzik sanatçısı:
Yüksek Sadakat / Sezen Aksu
ressam:
Monet
şair:
Orhan Veli Kanık
film:
Hayat Güzeldir
web sitesi:
bbc.co.uk/gardening

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2008, 15:27   #2
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Sevgili Ayşemelike, lalelerinizi hayranlık ile seyredip bilgilerinizden yararlandık, iyi ki bizlerlesiniz, sevgiler.

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2008, 17:21   #3
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Galeri: 1126
Doğasever bir bilim insanını tanımak çok güzel. Nezahat Gökyiğit'te gönüllü çalışmanız çok ilgimi çekti. Nasıl olduğunu merak ettim doğrusu, tanışıyormuydunuz yoksa direk gidip konuştunuz mu ?. (Hayat güzeldir benim de çok sevdiğim filmlerden biridir)

Sağlık,mutluluk dilerim.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2008, 20:32   #4
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Sevgili Ayşemelike, sizi tanıdığıma memnun oldum. Nezahat Gökyiğit'te gönüllü çalışmanız ne kadar da güzel. Yaptığınız çalışmaların fotograflarını görmek isterdim. Geçen yıl Atatürk Arboretum gezisinde buluşamamıştık, umarım bu yıl İstanbul toplantısında tanışırız. Sevgiler.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2008, 22:00   #5
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Sizi tanıdığıma çok memnun oldum. İstanbul'a hoşgeldiniz.

Soğanlı bitkiler hiç ilgi alanımda değillerdi, nedense çok kısa ömürlü olduklarını ve bir kez açıp sonra yokolduklarını sanıyordum. Sayenizde lale soğanlarımı nasıl saklayacağımı öğrendim. Şimdi her sene sayısı artan lalelerim var. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim.

"Hayat Güzeldir" i kaç kere seyrettiğimi hatırlamıyorum. Bir o kadar daha da seyredeğimden eminim

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2008, 22:14   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Sevgili Ayşe Melike ,
Ne diyeceğimi bilemiyorum.Öncelikle İstanbula hoşgeldiniz.Sonralıkla ise ne güzel sizde bizim gibi Yeditepe Üniversitesi ailesinden olmuşsunuz. Umarım bir gün kampüste karşılaşırız. Kampüsün arka tarafında hala inşaatı ve düzenlemeleri yürütülen Atatürk Arboretumunu doğaseverlere tanıtırız. En kısa zamanda yapılması düşünülen İstanbul toplantısında da bir araya gelebiliriz umarım.
Sevgiyle kalın.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-10-2008, 00:00   #7
Ağaç Dostu
 
ilker_eroglu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-07-2007
Şehir: İstanbul-Hadımköy
Mesajlar: 1,284
Galeri: 4
Sn aysemelike,


İlk baştan İstanbula hoşgeldiniz, trafik ve benzeri konularda size kolaylıklar diliyorum.

Umarım kısa bir sürede beş saksıdan ve balkonda daha çok bitkiye ve güzel bir bahçeye kavuşursunuz.

Yeni yaşamınızda başarılar,mutluluklar dilerim beyaa.

Saygılarımla

İlker

ilker_eroglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-10-2008, 03:03   #8
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar!

Yazdıklarınızdan sizi tanımış olmanın verdiği hazı yaşıyorum şu an. Bir gün yüz yüze tanışma şansımız olacağını tahmin ederek yazdıklarınızın samimiyetini hissediyorum.

İstanbuldaki gönüllü çalışmanız için söylenecek söz bulamadım. Duyarlı olmanız taktire şayan. Keşke herkes sizin gibi olsa ne güzel olurdu.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-10-2008, 13:24   #9
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Merhaba,
Sizden çok yardım aldım.Tekrar teşekkür ederim.Sümbüller ve nergisler için baya bi rahatsız etmiştim.
İyi ki varsınız.Soğanlı bitkiler doktorumuz sizsiniz artık.
Sevgiler ,Selamlar

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2008, 19:05   #10
Ağaç Dostu
 
ilknur aşık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-05-2007
Şehir: balıkesir
Mesajlar: 701
Pekçoğumuz gibi bende sizi önce soğanlı bitkilerde vermiş olduğunuz geniş, kapsamlı ve son derece öğretici olduğu kadar içten yazılarınızdan tanıyorum. Bahçeyle bu kadar zaman haşırneşir olduktan sonra apartmana dönüş sizin için çok zor olmuştur. Ama bir işin şu yönü var. İstanbul herşeyin olduğu gibi bitkilerin de merkezi sayılabilir. Buda sizi belki biraz teselli eder. Sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. Birgün yüzyüze de tanışmak dileğiyle.
Sevgiyle kalın.

ilknur aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-10-2008, 21:49   #11
Ağaç Dostu
 
aysemelike's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 434
Galeri: 255
Konunun ben olduğumu şimdi gördüm, pek heyecanlandım doğrusu.

Herkese iyi dilekleri ve güzel sözleri için çok teşekkür ederim.

Bu forumda olmaktan hep memnun oldum, ama bu an daha bir başka imiş.

Hepinizle ayrıca yüzyüze tanışmak dileklerimle....


Yorumlarınızdaki bazı noktaları cevapsız bırakmak istemem.özetle;

-apartmana alışmak zor olmadı ama toprağa değememek biraz zor oldu, şimdi NGBB de bunu gidermeye çalışıyorum

- istanbul trafiği önceden bildiğim ama ilk kez içinde yaşadığım birşey oldu, hızına ayak uydurmaya çalışıyorum...

-küçücük balkondaki saksı sayısı hızla artıyor. Belki seneye yarışmamız yenilenirse balkon dalında katılacağım...

-Mahmut bey kampüsde sizi ziyaret etmeyi çok isterim, bir ara ayarlayalım...

aysemelike Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-10-2008, 21:56   #12
Ağaç Dostu
 
aysemelike's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 434
Galeri: 255
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Nezahat Gökyiğit'te gönüllü çalışmanız çok ilgimi çekti. Nasıl olduğunu merak ettim doğrusu, tanışıyormuydunuz yoksa direk gidip konuştunuz mu ?.

Son derece kolay, gönüllülerden sorumlu Sevin hanım ile irtibata geçiyor, tanışıyor ve dilerseniz gönüllü oluyorsunuz. detaylı bilgiyi www.ngbb.gen.tr sayfasında "Gönüllüler" başlığı altında bulabilirsiniz. Hoşunuza gidebilir

aysemelike Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-10-2008, 22:06   #13
Ağaç Dostu
 
Buket Aknar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2007
Şehir: Girne KKTC
Mesajlar: 2,471
Galeri: 53
Melike hanım; sizi e-dergimizdeki soğanlı bitkilerle ilgili yazınızla tanımıştım. Sonrasında verdiğiniz bilgi ve önerileri de takip ettiğim halde burada daha yakından tanımak çok güzel. Herşey gönlünüzce olsun. Bol çiçekli ve yeşil günler dilerim.

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-11-2008, 22:53   #14
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Melike Hanım siteden yazılarını beğenerek okuduğum üyelerimizden biri. Benim için agaclar.net
okulunda soğanlı bitkiler dersine giren çok değerli bir hocam. Sizi tanıdığımız için çok mutluyum keşke İstanbul toplantısında sizide aramızda görebilseydik bunu çok isterdim...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-11-2008, 23:13   #15
Ağaç Dostu
 
ormanx's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-10-2008
Şehir: Çerkezköy/Tekirdağ
Mesajlar: 395
Galeri: 20
Sevgili hemşehrim Ayşe Melike hanım,

Sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Trakya'nın ya suyundan, ya toprağından, ya da havasından doğa ve hayvan dostluğu bulaşıyor.

Sevgili Dost'unuzla bahçenizde yaşadığınız Begonvil macerası gerçekten çok ilgimi çekti. Hayvan dostlarımızın eğitildiğinde bizim değer verdiğimiz şeylere aynı değeri verdiğine çok güzel bir örnek. Paylaşımınız için çok teşekkürler.

Sevgilerimle,

ormanx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-11-2008, 21:51   #16
Ağaç Dostu
 
aysemelike's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 434
Galeri: 255
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın Mesajı Göster
Melike Hanım siteden yazılarını beğenerek okuduğum üyelerimizden biri. Benim için agaclar.net
okulunda soğanlı bitkiler dersine giren çok değerli bir hocam. Sizi tanıdığımız için çok mutluyum keşke İstanbul toplantısında sizide aramızda görebilseydik bunu çok isterdim...

Sevgiler
Ne güzel sözler bunlar çok teşekkür ederim. Bende katılamadığıma çok üzüldüm ve herkesle tanışmayı çok istiyordum ama kısmet...umarım bir sonraki sefere...

aysemelike Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2008, 01:34   #17
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Sevgili ayşemelike;
Sizleri tanımak bana onur verir, inşallah bir gün yüz yüze tanışmak nasip olursa, soğanlı bitkilerden konuşaçak çok şeyimiz var.
Yazılarınızı zevkle okuyorum. İyiki burada varsınız sevgili arkadaşım.
sevgilerimle.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2009, 18:44   #18
Ağaç Dostu
 
Müjgan Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 654
Galeri: 11
Sevgili Aysemelike
Iyiki ,kutlamalara katilip sizleri tanima firsati buldum.
Sevgili doktorcum,harikasiniz,umarim en kisa zamanda bitki resimlerini de gorebiliriz.

Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2009, 20:36   #19
Ağaç Dostu
 
aysemelike's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-09-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 434
Galeri: 255
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Yılmaz Mesajı Göster
Sevgili Aysemelike
Iyiki ,kutlamalara katilip sizleri tanima firsati buldum.
Sevgili doktorcum,harikasiniz,umarim en kisa zamanda bitki resimlerini de gorebiliriz.
Teşekkürler,bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.

Bitki resimlerin bazılarının fotoğraflarını malina'nın açtığı başlıkta galeriye koydum ama çok iyi değiller, ilk fırsatta daha iyilerini ekleyeceğim..

Selamlarımla....

aysemelike Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-04-2009, 21:35   #20
Ağaç Dostu
 
ogzhn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-02-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 598
Sizi tanımaktan mutlu oldum Ayşe Melike,en sevdiğiniz filmde çok güzel,ayrıca çok güzel fotoğraf çektiğinizi
düşünüyorum.


Düzenleyen ogzhn : 06-04-2009 saat 21:38 Neden: Daha cümle bitmeden yanlışlıkla gönder butonuna bastım.
ogzhn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024