Kolay pasta
KOLAY PASTA
MALZEMELER 1 Paket Beyaz Krem Şanti 1 Paket Çukulata Sosu 1 Paket Çikolata taneli hanımeli büsküvi YAPILIŞI Krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlanır, büsküviler krem şantiye batırılarak iyice bulanarak tepsiye dizilir. Çukulata sosuda üzerindeki tarife göre pişirilip ocaktan alınıp sıcak olarak krem şantili büsküvilerin üzerine gezdirin. (Sos sıcak oldugu için krem şantide kabarcıklar yaptığı için görünümü güzel oluyor) Soğuyunca dolaba koyun. AFİYET OLSUN |
Fotoğraf yok mu? Hayal gücüde bir yere kadar.
Lütfen varsa paylaşın bizimle... |
Sn Nalan61,sıcak günlerin vazgeçilmezi olan soğuk pastalara güzel bir alternatif.Hem kolay,hem çabuk,hemde lezzetli.Daha ne olsun?Bu pratik paylaşımınız için Teşekkür ediyorum.Sevgiler.
|
birde böyle deneyin...
krem şantiyi yaptıktan sonra bisküvileri (piknik bisküvi olursa daha güzel) ufak parçalara ayırıp krem şantinin içine atıp karıştırın sonra onu kek kalıbına dökün ve dolaba atın...soğuyunca servis yapın ve afiyetlice yeyin... çok hafif oluyor benim oğlan da bayılıyor.... |
İçine küçük kesilmiş kuru meyva, ceviz, fındıkta koyun dondurun. Servisten 10 dakika önce çıkartıp kesin süsleyin çok güzel bir dondurma oluyor. ;)
|
Sanırım bu pasta değişikliğe uğrayarak böyle devam edecek. Bendede dondurmaya dönüştü. :D
|
Ben ısrarla fotoğraf bekliyorum.
|
Berduray 3-4 gün içinde hemen yapıp fotoğraflıyacagım birde nasıl fotoğraf konuyor bakıp öğreneyim. Bu konularda daha amatörüm.
hazan-Z teşekkür ederim daha çok pratik pasta tariflerim var hepsini vakit buldukça yazarım. Bu tarifi küçük kaselerede yapabiliyorsunuz. HOŞÇAKALIN |
2 Eklenti(ler)
|
Harika, çabucak halletmişsiniz.
Kızların seveceğini tahmin ediyorum, en kısa zamanda deneyeceğim, ellerinize sağlık. |
ellerinize sağlık nerdeyse yemiş kadar oldu hem çok kolay hem çok paratik
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024