agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Reklam


Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen Benol Hazaroğlu

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-02-2012, 10:01   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,909
Ayvalı veya elmalı sütlü tatlı.

İstediğiniz miktarda elma veya ayvayı kuşbaşı doğrayıp 1 bardak şekerle susuz karamel olacak şekilde pişirin. (elma ise pişince tarçın serpin.)

Muhallebisi:

1 lt süt
2 yumurta sarısı
1 bardak şeker(Az şekerli seven azaltsın)
3 yemek kaşığı dolusu un
Vanilya.

Şeker ve vanilya en son eklenecek şekilde pişer. 10 dk mikserle çarpılır.

Dondurma kabı, borcam veya kaselere pişirdiğimiz elma veya ayva yerleştirilir.
Üzerine muhallebimiz eklenir. Tarçın serpilir.

Afiyet olsun.

 
Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-02-2012, 10:25   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,909
Bu sefer dondurma kadehinde servis.

Eklenen Resimler
 
Adil ve Maviş beğendi.
Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019