18-04-2011, 21:49 | #3 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Yapış aşamalarını da paylaşırsınız artık... |
|
18-04-2011, 22:37 | #5 |
Ağaç Dostu
|
Evet gerçekten. Bir sonraki siparişimde bu dileğinizi yerine getirmek için fotoğraflamaya çalışacağım. Yapım aşaması olmasa da şimdilik içi görünen bir pasta fotoğrafı ekliyorum. Diğer pasta ve kurabiyelerim için aşağıdaki sayfalarımı ziyaret edebilirsiniz. www.arzulanantatlar.com www.arzulanantatlar.blogspot.com facebook sayfam ise; http://www.facebook.com/pages/Arzula...00111516713981 Paylaşımda bir sakınca var ise söyleyin lütfen, web adreslerini kaldırırım. |
18-04-2011, 23:04 | #9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çok güzeller... |
|
19-04-2011, 10:16 | #11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de sizin bahçenizin takipçisi ve hayranıyım. |
|
05-05-2011, 23:03 | #15 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sn.Satı Uğurtan, şu anda Furkan'ın pastasını hazırlıyorum |
05-05-2011, 23:20 | #16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili trida, eline koluna sağlık, Furkan ve ada, sevdikleriyle sağlık ve afiyetle yesinler |
26-05-2011, 19:11 | #17 |
Ağaç Dostu
|
Furkan ve Ada'nın Nişan Pastası
Gecikme için kusura bakmayın lütfen. Pastanın üst katını maket olarak hazırladım. Yani strafor üzerini şeker hamuru ile kaplayarak, yine şeker hamurundan yaptığım gelin ve damat figürlerini üzerine yerleştirdim. Böylelikle pastanın alt katını yiyebilirler ve üst katını da uzun bir süre hatıra olarak saklayabilirler diye düşündüm. Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler. |
26-05-2011, 19:38 | #18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 2,060
|
Tıpkı Furkan ellerinize sağlık, allah ağızlarının tadını bu pasta gibi hep tatlı yapsın |
26-05-2011, 20:11 | #19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
|
Allah allah gerçekten tıpkı bizim acemi çırak yahuuuu. Hişşşt ufaklık ne iş yanına ADAYI da almışsın nereye böyle. Ne o arakladığın gülleri kızcağızın eline tutuşturmuşsun. Hayat yolculuğu başlamış bile koçum. Kıravatını sevsinler pek yakışmış. Ayyyy rozetede bakınız. Seni köftehor seniiii....... Trida ellerine yüreğine sağlık. Çok güzel yahuuuuu. Kafa diyor ver siparişi birdahaaaaaa e........ Mutlu sağlıklı sevgi dolu yılarrrrr gençler. |
27-05-2011, 09:42 | #20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
Şehir: İstanbul-Balıkesir
Mesajlar: 1,734
|
Gecenin olayıydı pastamız. Herşeyiyle çok güzeldi ama manevi boyutu çok daha güzeldi. Trida ablam sağolsun çok emek vermiş, çok uğraşmış. Birde getirmiş. Tabi gizli kahramanlarıda unutmadık. Onları müsait bir zamanda sorgu odasına alacağım Herkese çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız. |
27-05-2011, 21:21 | #23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
Şehir: İstanbul-Balıkesir
Mesajlar: 1,734
|
Teşekkür ederim Kiraz ablacım Güler ablacım içide dışı kadar güzeldi. Trida ablam içinide dışı kadar maharetli yapmış. Dondurmadan pastayı bırak ablacım zorlamayalım ablamı bu kadar |
28-05-2011, 22:59 | #25 |
Ağaç Dostu
|
Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Güler hanım, dondurmalı pasta ben hiç yapmadım ama yapılıyor. Tariflerini zaman zaman denediğim ve beğendiğim bir sitedeki tarifi paylaştım Dondurmalı Pasta: Malzemeler: * 3 katlı kakaolu pastaban * 1 poşet sade krem şanti * 80gr bitter çikolata rendesi * 1 tatlı kaşığı nescafe * yarım su bardağı süt * 600gr kaymaklı dondurma * 1 paket creme ole (veya şoko mousse) * 8 adet beze (veya king top tarzı çikolata) * yaprak badem Hazırlanması: 1. Yarım su bardağı süt ile nescafeyi karıştırın. Pastabanın alttaki iki katını sütlü kahve ile ıslatın. 2. Dondurmayı buzdolabından çıkartıp 5 dakika bekletin. Bu arada krem şantiyi paketteki tarife göre hazırlayın. Krem şantiyi dondurma ve çikolata ile karıştırıp özleşmelerini sağlayın. 3. En alt pastabanı kelepçeli kalıbın içine oturtun. (kelepçeli kalıp kullanmazsanız dondurma kenarlardan akıyor) Üzerine dondurmalı karışımın yarısını sürün. Diğer katı üzerine kapatıp kalan karışımı sürün. En üst katı kapatıp buzlukta en az 3 saat bekletin. 4. Creme ole'yi pakette yazan süt miktarından daha az bir süt ile hazırlayın. (1,5 bardak ise 1 bardak kullanın, böylece daha yoğun kıvamlı olsun.) 5. Pastanızı beklettikten sonra kalıptan çıkarıp servis tabağınıza alın. Üzerini creme ole ile kaplayıp tekrar buzluğa koyun. 6. Servis yapmadan 5 dakika önce yaprak bademleri pastanın çevresine yapıştırın. Pastanın üzerine beze veya çikolata dizip servis yapın. |
|
|