![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Akşam akşam bu bölüme kafeden düştüm ve Güler hn içim gitti . Ellerinize sağlık, tabi ki hemen bende deneyeceğim. Ama bizim ufaklıklara ortası muzlu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Nefis gorunuyor.Bir fincan kahve ile yaninda kocaman bir dilim pasta rica edebilir miyim? Saglikli,huzurlu mutlu yeni yil dileklerimle.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Güler abla ellerine sağlık çok hoş olmuş benim oğlum da bu pastayı çok sever ilk fırsatta bu tarifle yapıcam sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu.
|
Güler hanım, tarifi dün denedim. Muhteşem oldu, içine bavarez kullandım. Eskiden yaptığım bu kadar güzel olmuyordu. Bundan sonra sürekli yaparım. Şu İstanbul toplantısını da cidi olarak düşünmek lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Güler hanım ellerinize sağlık nostanji oldu bana ![]() Günlerimde ne çok yapardım muzlu rulo pastayı artık çocuklar kilo alıyoruz yapma dedikleri için uzun zamandır tatlı birşey yapmıyordum bir ara yine yapmalıyım karnım acıktı galiba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-04-2010
|
harika görünüryorlar ikiside.. ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Yılbaşında kütük rulo pasta yapıyorum, içine genel istek üzerine muz koyuyorum. Hamurunda ağırlıklı dövülmüş ceviz kullanıyorum. Yanına marzipan mantarlar ve kuru incirden meşe palamutları yapıp süs olarak ekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|