agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-07-2009, 23:35   #1
Ağaç Dostu
 
lale76's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-09-2006
Şehir: marmaris
Mesajlar: 597
Sulu Börek

HAMUR
4 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay bardağı su
Aldığı kadar un
İÇ:
Peynir
Maydanoz
ISLATMAK İÇİN
3 su bardağı su
Kulak memesinden biraz yumuşak bir hamur yapın.Gözenek kalmayacak şekilde yoğurulur.8 bezeye bölün, ince açın.Yağlanmış tepsiye dizin aralarını yağlayarak. 4. yufkadan sonra iç malzemelerini koyun. 4 yufka daha açın. 200 derecede pişirin. Fırından çıkarıp 4 ' e kesin 3 su bardağı suyu döküp tekrar fırınlayın. Suyunu çekene kadar fırında kalsın.
Afiyet olsun.

 
lale76 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-07-2009, 01:34   #2
Ağaç Dostu
 
Glayöl's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 218
En kısa zamanda deneyeceğim. Ellerinize sağlık...

Glayöl Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019