28-07-2009, 00:35 | #1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
Şehir: marmaris
Mesajlar: 597
|
Sulu Börek
HAMUR 4 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı su Aldığı kadar un İÇ: Peynir Maydanoz ISLATMAK İÇİN 3 su bardağı su Kulak memesinden biraz yumuşak bir hamur yapın.Gözenek kalmayacak şekilde yoğurulur.8 bezeye bölün, ince açın.Yağlanmış tepsiye dizin aralarını yağlayarak. 4. yufkadan sonra iç malzemelerini koyun. 4 yufka daha açın. 200 derecede pişirin. Fırından çıkarıp 4 ' e kesin 3 su bardağı suyu döküp tekrar fırınlayın. Suyunu çekene kadar fırında kalsın. Afiyet olsun. |
28-07-2009, 02:34 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 218
|
En kısa zamanda deneyeceğim. Ellerinize sağlık... |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|