agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Haberler, Kaynaklar...

Reklam

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-10-2009, 00:22   #1
Ağaç Dostu

bonsaisan's Avatar

Giriş Tarihi: 25-10-2005
Galeri: 18
Bonsai Artık Ülkemizde reklam filminde yer alıyor.

Değerli bonsai dostları

Geçtiğimiz aylarda değerli yönetmen Mengüç Tanrısever bir reklam filmi için bonsai fidanı kiralamak veya satın almak konusunda sitemize aşağıda yer alan linkten yardım istemişti.
reklam filmi icin bonsai kiralamak ya da satın almak istiyorum

Bu vesile ve araştırmalarının sonucunda kendisi beni bulmuş. Konu hakkında yardım istemişti.

Elimde ki ağaçları benden kiralamak ya da satın almak istediğinde elimde örnek olarak kullanıcağı ağacın şekil ve görsel olarak bulunmaması sonucu bu konuda yardım edemiyeçeğimi ama istediği ağacı İstanbulda ki studyolarında fidandan şekillendire bileçeği belirtmiştim.

Bunun üzerine haberleşmiş fakat çekimgünü ve zamanında benim bir çekimde olmadan kaynaklı çekime katılma olasılığım olamıyaçağı sonucu doğdu.

Fakat yapılması gerekli uygulama ve işlemleri kendsine anlattım. Sıra filmde kullanılaçak ağacın belirlenmesi adına da gerekli çalışmaları yaparak "serissa" cinci bir ağacı belirledik ve son gerekli malzemeleri özel tasarım saksı ve bonsai budama makasını kendisi için temin ettik.

Bana ait özel tasarım saksı ve ithal makas kullanılarak kendisine yazılı olarak gönderdiğim bonsai saksı değişim şekline de sadık kalarak yapılan çekim bundan aylar önce tamamlandı.

Ve 3 günde beri ulusal kanallarda yayınlanmakta.

Artık ülkemizde de Diğer ülkelerde ki gibi bonsai görsel alanda reklma filmi ve film prodüksyonlarında yer almaya başladı.

Tüm değerli bonsai dostlarına duyurmak isterim.

Reklam Filmi'ni izlemek için aşağıda ki link tıklayın.
http://www.bonsaisan.com/fakir.html

bonsaisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2012