![]() |
|
|
|
#1 |
|
gideros
|
yanlızlığa terk edilmiş kastamonu evleri. doğa ile başbaşa gürültüden uzakta tam insanı dinlendiren bir ortam.kastamonuya 35 km uzakta etrafındaki çam ormanlarında oksijen deposu otantik bir ev. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu fotoğrafları Galerideki Türkiye'den Manzaralar bölümüne de ekleyebilirsiniz. Gözlerimiz bayram etti. Teşekkür ederiz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Güzelmiş. Böyle bir evin sahibi nasıl terketmiş. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
gideros
|
misafirler
evde misafirlerin rahatlığı düşünülmüş. atalarımızın temizliğe verdiği önem bir daha ortaya çıkıyor. şimdilerin saunası yıllar önce düşünülmüş. evin içinde kurnalı Türk hamamı atalarımızın ne kadar ince düşündüklerinin göstergesi |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-10-2007
|
Alıntı:
bende kastamonuluyum çocukken her yaz giderdim ama artık iş güç nedeniyle pek gidemiyordum bu sene 3 günlüğüne gittim temmuz başında çok özlemişim seneye tekrar gideceğim inşallah şimdiden burnumda tütüyor oralar bu arada bizim köy kastamonu seydiler ilçesinde muhteşem bir doğaya sahip tıpkı resimlerdeki gibi orman tarlalar dere göl herşey var anlıyacağın süper bir yer |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
gideros
|
Önce kırılan kiremitlerini yeniledik.Yıldırım düşmesi sonucu dökülen sıvaların onarımını yapmaya çalıştık. Daha sonra da dış cephesini boyamaya başladım. Tam olara fotoğraflarını bitince eklemeye devam ederim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-10-2009
|
Geçmişteki herşey çok güzel zaten.. |
|