agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Geziler, Gezilecek Yerler, Türkiye'de önemli doğa alanları (http://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/)
-   -   İngiliz Bahçelerini ziyaret için bir yol: NGS (http://www.agaclar.net/forum/geziler-gezilecek-yerler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/28014.htm)

sabah 13-07-2012 13:08

İngiliz Bahçelerini ziyaret için bir yol: NGS
 
1 Eklenti(ler)
National Garden Scheme (NGS)'ya bağlı bahçeler

İngiltere'de büyük park ve bahçeler dışında bireylere ait özel ev bahçelerini ziyaret etmek isterseniz National Garden Scheme NGS - The National Gardens Scheme. Gardens Open For Charity'den araştırma yapmak yararlı olacaktır.

Eklenti 317894

NGS, 1927 yılında yardım amaçlı kurulmuş bir dernek. Bugün için yaklaşık 4.000 adet bahçenin üye olduğu bu organizasyon ziyarete açılan bahçelerden toplanan ücretler belirli kanser organizasyonlara verilir.

Öncelikle bahçesini dernek yararına ziyarete açmak isteyen kişinin bahçesinin ilgi çekici olması, sürekli bakımın yapılması ve dinlenme olanakları araştırılır. Kabul edilen bahçeler bir kitapçıkta ve web sayfasında listelenir.

Ziyarete açılan bahçe ziyaret için uygun olduğu gün ve saat aralığını, dinlenme olanaklarını yayınlar. Genellikle yılda bir, iki gün açık olan bahçelerin bazıları randevu ile de ziyaretçi kabul eder.

Girişte makbuz karşılığı çok az bir ücret alınmaktadır.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024