agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Genel bitki koruma (http://www.agaclar.net/forum/genel-bitki-koruma/)
-   -   Digital Hava Durumu Ölçerler ve Meteoroloji istasyonları (http://www.agaclar.net/forum/genel-bitki-koruma/41507.htm)

prıtt 25-10-2017 11:04

Digital Hava Durumu Ölçerler ve Meteoroloji istasyonları
 
Kış aylarının yaklaştığı sonbaharın kendini iyiden iyiye hissettirdiği ve bahçelerimizin yavaş yavaş son demlerini yaşadığı bu zamanlarda geceleri hava sıcaklıkları bazen inanılmaz derecede düşebiliyor. Ve her zaman da hava durumunu takip edemiyorsunuz. **** tahminler bazen şaşabiliyor.

İnternette satılan bazı hava durumu istasyonları ve ya iç-dış ortam dijital hava durumu ölçerler var. Aceba bunlardan kullanan varmı? Kullanışlımıdır.


Saygılar.

onuron 25-10-2017 14:03

Metal barometrelerin dijitallerden her zaman daha iyi sonuç verdiğini gördüm. Diğerleri için (termometre vb) bir fikrim yok.

cockpit 01-11-2017 16:06

Sayın "prıtt",

konu başlığınızı gördüğümde istasyon yerine halihazır değerler için digital ürün sipariş vermek üzereydim. Bugün ulaştı. Mekaniklerin daha sağlıklı ölçüm yaptığını düşünsem de bazı özelliklerinden linktekini tercih ettim.

Sizin kullanım amacınız önceden belirleme yapabilmek için komplike bir cihaz ise bendeki değil tabii ki istediğiniz. Gerçi barometreli olanı da mevcut.

Hava istasyonu olarak satılanların da min max. değerlerini (bazıları iç ya da dışta "-" değer ölçemiyor mesela) . Bu istasyonların da ancak kısa bir süre sonrası için tahmini fikir vereceklerini düşünüyorum.

Digital Isı / Nem Ölçer

Saygılar


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024