agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma (http://www.agaclar.net/forum/fuar-toplanti-egitim-kampanya-yarisma/)
-   -   Dünya gençliğinin temiz çevre projeleri İstanbul’da yarışacak (http://www.agaclar.net/forum/fuar-toplanti-egitim-kampanya-yarisma/13801.htm)

backyard 25-03-2005 10:47

Dünya gençliğinin temiz çevre projeleri İstanbul'da yarışacak
 
Dünyanın değişik bölgelerinden 30 ülkenin öğrencileri, temiz bir çevre için hazırladıkları projelerle İstanbul'da yarışacak. İNEPO Çevre Derneği tarafından düzenlenen "İNEPO Ulusal ve Uluslararası Çevre Proje Yarışması"nın bu yıl 13.'sü düzenleniyor.
Çevre ve Orman Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Fatih Koleji'nin ortak organizasyonuyla gerçekleştirilecek proje yarışmasıyla, Türkiye ve dünyada artan çevre sorunlarının çözülmesi ve çevrenin korunup iyileştirilmesi konusunda gençler bilinçlendirilmek isteniyor. Bu yıl 30'a yakın farklı ülkenin öğrencileri, çevre sevgisi ile bir araya gelecek. İNEPO çevreye duyarlı haberler hazırlayan genç çevreci basın mensuplarını da basın ödülleri alanında yarıştırıyor. Yarışmalarda, son bir yıl içerisinde çıkan çevre haberleri konunun uzmanları tarafından değerlendirilerek dereceye girenler tespit ediliyor. "İNEPO Ulusal ve Uluslararası Çevre Proje Yarışması"nın sponsorları arasında Zaman Gazetesi de yer alıyor.
Mükremin Albayrak - İstanbul


Kaynak: http://www.zaman.com.tr


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024