agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-04-2012, 19:59   #1
Ağaç Dostu
 
egetropical's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 526
Ekoloji 2012/izmir organik ürünler fuarı

Name:  fuar.jpg
Views: 194
Size:  7.4 KB

Organik sektörü İzmir’deki BÜYÜK buluşmasına hazırlanıyor..

İzmir Fuarı olarak, Türkiye’nin tek organik ürünler fuarı olan EKOLOJİ İZMİR Fuarı’nı 12 - 15 Nisan 2012 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştireceğiz. EKOLOJİ İZMİR, tüm dünyadan sektör paydaşlarını İzmir’e davet ediyor olmaktan gurur duymaktadır..
EKOLOJİ İZMİR, Türkiye’yi uluslar ve uluslararası alanda temsil eden tek Organik ürünler fuar’ı olarak tüm organik sektörünü İzmir’de topluyor. Sadece sertifikalı organik ürünlerin yer alacağı fuar Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Afrika’dan gelecek katılımcılara da kapılarını açıyor…

Sayılarla 2011’in başarısı..

İZFAŞ, ASDF Fuarcılık ve Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) tarafından organize edilen ve 12 – 15 Mayıs 2011 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen EKOLOJİ İZMİR 2011 – İzmir Organik Ürünler Fuarı sona erdi. Fuarı 21 ülke ve 31 ilden toplam 7.916 kişi ziyaret etti.

Türk organik sektörünün başkenti İzmir’de, sektörün yurtiçi ve yurtdışında gelişmesine destek olmak amacıyla düzenlenen EKOLOJİ İZMİR 2011, katılımcılarına önemli iş bağlantıları yapma ve yeni pazarlara ulaşma fırsatı sundu.

23 il ve 6 ülkeden 147 firmanın katıldığı ve toplam 7 bin metrekarelik alanda düzenlenen fuarda sadece organik sertifikalı ürünler yer aldı. Fuarda; Organik gıda, organik kozmetik ve organik tekstil başlığı altında fuarda bebek kıyafetleri, denim kumaşları, meyve suları, kuru meyve ve sebze, zeytin ve zeytinyağı, baharatlar, konserve grupları, süt mamulleri, beyaz et, yumurta, bal, temizlik ürünleri, bakliyatlar ve oyuncaklar sergilendi.

Fuara profesyonel ziyaretçi olarak gelen ülkeler şunlardır; ABD, Almanya, Azerbeycan, Avusturalya, Belçika, Bulgaristan, Danimarka, Fransa, Fas, İran, İsveç, İsviçre, İspanya, Sırbistan , Slovenya, Kıbrıs, Lübnan, Ürdün, Romanya, Yemen, Yunanistan.

EKOLOJİ İZMİR 2011’e paralel olarak düzenlenen uluslararası konferansta ise uzmanlar, üreticiler, akademisyenler ve sektörün diğer temsilcileri biraraya gelerek sorunları ele aldı ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

egetropical Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024