agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-04-2005, 00:14   #1
Ağaç Dostu
 
aybala's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-10-2004
Şehir: İstanbul-Maltepe
Mesajlar: 6,826
Galeri: 574
Topbaş, Gaziosmanpaşa'da ağaç dikim törenine katıldı



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, "200 bin Ağaç ile Yemyeşil Gaziosmanpaşa" ağaçlandırma kampanyasının açılışına katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği "200 bin Ağaç ile Yemyeşil Gaziosmanpaşa" ağaçlandırma kampanyası, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle başladı.

Yunus Emre Mahallesi'ndeki Gazi Ticaret Lisesi'nin bahçesinde geçekleştirilen törene, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ile Kaymakam Selman Yenigün'ün ev sahipliği yaptı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, AK Parti İlçe Teşkilatı ile öğretmenler ve öğrenciler de yer aldığı programda Başkan Topbaş, belediye başkanları ve çocuklarla ağaç dikti.

"200 bin Ağaç ile Yemyeşil Gaziosmanpaşa" Ağaçlandırma Kampanyası çerçevesinde, 5 yıllık süreçte ilçenin çeşitli bölgelerine toplam 200 bin ağaç dikilecek. 2005 yılında 40 bin ağaç dikiminin hedeflendiği kampanyada ilk etapta 20 bin ağaç dikimine başlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra, ilçe genelinde spor tesisleri de yaparak hizmetlerini çeşitlendiriliyor. 5 yılda ilçenin çeşitli semtlerinde toplam bin spor tesisi yapılması hedefleniyor.

Başkan Topbaş; 'Ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz...'

Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, geçen ay da Olimpiyat Stadı'nın çevresini ağaçlandırdıklarını hatırlattı.

Büyükşehir'in ağaç dikim çalışmalarının yanı sıra, Ağaç A.Ş. vasıtasıyla ilçe ve beldelerin ağaç ihtiyaçlarını karşıladığının da altını çizen Başkan Topbaş, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'a çevreye verdikleri önemden dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlardan dikilen ağaçlara sahip çıkmalarını isteyen Topbaş, Küçükçekmece'de 3 bin 500 dönümlük bir araziyi yeşil alan haline getireceklerinin müjdesini de verdi.

Erhan Erol; 'Gaziosmanpaşa'nın güzelleşmesi için çalışıyoruz...'

Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol da göreve geldiklerinden itibaren Gaziosmanpaşa'nın daha da gelişmesi ve güzelleşmesi için mücadele ettiklerini söyledi.

Erhan Erol; "İstanbul'da 1994'te başlayan halka hizmet anlayışı şimdi hem Gaziosmanpaşa'da hem de İstanbul'da yeniden canlandı. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak çevre temizliğine ve çevre yatırımlarına çok önem veriyoruz. Bunu halkımız da takdir ediyor" dedi.

Kaynak: http://www.ibb.gov.tr/ibbtr/142/1420...cfm?sayfa=7098

aybala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024