agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin > Fuar, Toplantı, Eğitim, Kampanya, Yarışma
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-04-2005, 09:57   #1
Ağaç Dostu
 
aybala's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-10-2004
Şehir: İstanbul-Maltepe
Mesajlar: 6,826
Galeri: 574
Opet yollara ağaç dikmeye devam ediyor

Türkiye'nin önde gelen akaryakıt şirketlerinden OPET, Bandırma'daki Banpet Akaryakıt İstasyonu ve Burhaniye'deki Geniş Petrol'de Yeşil Yol Kampanyası dahilinde ağaç dikme çalışmaları gerçekleştirdi.

Ayrıca; öğrencilere Yeşil Yol ve Temiz Tuvalet kampanyaları ile ilgili olarak da eğitimler verildi.

Bandırma Banpet'deki törene OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk'ün yanı sıra Bandırma Kaymakamı İsmail Gürsoy, Belediye Başkanı Cemal Öztaylan ve Emniyet Müdürü Murat Kılavuz katıldı.

OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, Balıkesir'deki törenlerde, konu ile ilgili bilgi vererek bayilerden büyük destek aldıklarını söyledi. 13 Haziran 2004 tarihinden bu yana 197 istasyonda peyzaj çalışmasının tamamlandığını, 127.500 bitki diktiklerini ve bu çalışmanın toplam maliyetinin 1 milyon doları aştığını ifade eden Nurten Öztürk, sözlerine şöyle devam etti.

"Yeşil Yol Projesindeki amacımız, bu hareketi ülkenin tümünü kucaklayan toplu bir hareket haline getirmek. Bunu başarabilirsek bu projeyi başarılı olarak addedeceğim. OPET olarak, istasyonlarımızda bu faaliyetlerimizi devam ettireceğiz ancak asla yeterli olmayacaktır. Çünkü, ormanlarımız çok azalmış durumda. Bir an önce adım atmazsak, tedbirler almazsak Anadolu çölleşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Vatandaş ve şirket olarak görevimizi yerine getirirken insanlara bunun önemini anlatarak, bilinçlendirerek ve eğiterek tüm Türkiye'ye yaymayı hedefliyoruz."

OPET'in geçtiğimiz Haziran ayında start verdiği yeni projesi "Yeşil Yol" çerçevesinde, Edremit'teki Geniş Petrol'de de bölgenin iklimine uygun 1.730 ağaç dikildi.

Nurten Öztürk ayrıca tüm davetlilerden OPET'in yürüttüğü sosyal sorumluluk kampanyaları için destek istedi. Yeşil Yol'un 2005 yılında tüm hızıyla süreceğini ve 10 yıl içinde tüm Opet istasyonlarını yeşillendirmek istediklerini ifade etti.

Yeşil Yol Kampanyası; yeşili oluşturmayı, çoğaltmayı ve korumayı hedefliyor. Yeşil Yol Projesi süresince Türkiye karayolları üzerinde yarım milyonun üzerinde ağaç dikilmiş olacak

Kaynak: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=82677

aybala Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024