![]() |
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
Özel mesajlaşma bilgileri
Mesaj kutusu limiti, 50 mesajdır boşaltmayı unutmayın. Yoksa size, forum içi mesajla ulaşmak mümkün olamaz.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Merhaba Bu konuyu buradamı sormalıyım bilmiyorum ama, nerede soracağımıda bilemedim. Mesaj geldiği zaman Bildirim Listesi 1 yazıyor ve mesajımı okuduğumda kayboluyordu fakat şimdi yine aynı şey yazıyor ancak oraya tıkladığımda Sosyal Grublardan size bir davet var 1 yazıyor fakat orayı okuduktan sonra bir rakamı kaybolmuyor. Benmi bişeyleri yanlış yapıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
onuda nasıl yapacağımı bilemedimki ![]() Reddedince napıcam kabul ediceksem napıcam ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
agaclar.net
|
Bana da davet gelirse, ekran resimlerini çekip açıklama yazarım ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
Merhaba Mesaj kutusundaki bilgileri silmeden klasöre taşıdım. Ama genede dolu gözüküyor. Mesajları silmeden depolamam mümkünmü? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
agaclar.net
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
agaclar.net
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
agaclar.net
|
Ne zamandır yazacağım, hep başka bir iş çıkıyor, unutuyordum ![]() Son zamanlarda bana gelen epostalar artınca artık yazayım dedim. ![]() Üyelik Sayfam bölümünde Üye Bilgileri ve Forum Ayarları / Seçenekleri düzenle / Özel Mesajlaşma ayarları var. Alıntı:
Üstelik gelen epostada " BU OTOMATİK BİR E-MAIL`DİR. LÜTFEN YANITLAMAYIN!" yazıyor ![]() Lütfen, bilgilendirme epostası alınca, foruma bağlanın, özel mesajınızı okuyun ve cevaplayın. Böylece aranızdaki yazışmaya ben de dahil olmamış olurum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2011
|
bende yeni üyeyim.ama daha nasil katilacagimi bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Başlıkları inceleyin, hangi konu ilginizi çekiyorsa o başlığa yazmaya gayret edin. Örneğin, önce Sütlü Mısır Kahvehanemize buyrun, size çay ikram edelim, sohbetlerimize katılın. Bu şekilde başlayabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Sayın hocam, ben bir mesajı 5 kişiye gönderebiliyorum. Acaba göndermek istediğiniz şahısların adlarını yazdıktan sonra noktalıvirgül koynayı mı unutuyorsunuz? (noktalı virgülü parantes içinde belirttiğimde gülen surat çıktı ) |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sorun çözüldü
Sevgili Güler Hanım, olay benim hatamdan kaynaklanmıyordu. sorun çözüldü. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2011
|
güler hanim ,nazik davetinize cok tesekkür ederim.ah yakin olsamda gelsem.ama olsun.böylede güzel.insallah bundan sonra bol sohbetlerle cayimizi yudumlariz.görüsmek üzerehttp://www.agaclar.net/forum/images/smilies/smile.gif |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|