![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Kamil bey benim siparişleri kargoya verdinizmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Sayın kamil bey, kargomu aldım, teşekkürler. Yalnız iki pembe lisi demiştim üç tane göndermişsiniz, bir pembe bir beyaz zambak siparişi vermiştim yalnızca bir tane geldi. Gönderimlerde daha dikkatli olunabilirse daha iyi olur. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2013
|
çok sevindim mesaj olarak yazıyorum adresimi Kamil bey |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu.
|
Sevim hanım bu gün sizin kargonuzu da gönderdim size de telefon la bilgi vermeye çalıştık Başınız sağ olsun valideniz vefat etmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu.
|
sevgili arkadaşlar siparişleriniz kaydedilmiş ve bekliyorum ? Neyi bekliyorum Adres bilgilerinizi !! adres bilgileri gelenleri tamamını gönderdim şimdi adresi gelmeyenler, Şukran cantekin, Julia rosei memeur 68, vb b,rkaç arkadaş daha var. Jütfen almak istemiyorsanız belirtiniz iptal edelim fideler büyüyor tutamıyorum kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-04-2013
|
Kamil Bey kargom geldi.Size ayrıca teşekkür etmek istiyorum ücreti yatırmadığım halde gönderdiniz güveninizden dolayı çok çok teşekkürler.Ücret bankaya bu gün yatırıldı.Sizlere kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Kamil bey kargom geldi. Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu.
|
Sus sus sus ! kimseler duymasın .. Ben herkese güvenirim teşekkür ederim iyi günlerde güle güle büyütün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-12-2015
|
Kamil abi benimkini yolladın mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2017
|
Sayın kgürsan öncelikle işlerinizde çok öok kolaylıklar dilerim. ben il dışında olduğum için adres bilgisini yanlışlıkla gönderilmesin diye bildirmedim. 21 mayısta Mersine döneceğim. 20 Mayısta adresi size bildireceğim. Saygı ve selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2013
|
Kamil bey kargom geldi çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu.
|
Sn memur 68, kargo bazen böyle takılıyor, çözüm olarak pazartesi (20 mayıs da) size de yeniden göndereceğim .bu saatten sonra eski kargo da eski kargo bilgileri de işe yaramayacak. Sipaerişinizi yeniden göndereceğim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Kamil bey geçen sene bir talihsizlik sonucu fidelerimi alamamıştım. Geç oldu biliyorum ama varsa bende fide almak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaçsever
|
Kamil abi benimkiler geçte olsa geldi abi 1.Beyaz,(Arena ) 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 4. Açık pembe,(clear pink) 5. Koyu pembe, (Rose) 6. Sarı, (Arena gold) 7. Açık mor (purple) 8. Apricot (kayısı) 9. mavibeyaz (Large blue picote) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III) 12 Yeşil (Romance Green) ikişer adetten 24 adetx2 48 tl hesabına eft yaptım abi çok teşekkür ederim gübrede yollamışsın abi nasıl kullanacağım ölçüleri vs mesajla yazarsan sevinirim ayrıca para yollamadan kargo yollamanda takdire şayan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaçsever
|
Kamil abi bana dün ikinci kez kargo geldi birincisinin eft sini yapmıştım ikinicisinide yaptım bilgin olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2014
|
Kamil bey benim fidelerimi gönderdinizmi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu.
|
Sn tuba 80 ben sizin fidelerinizi gönderdim hem de ilk partide veya 2. partide 14mayıs civarında kağıtlar bahçede olduğu için kesin konuşamıyorum. ve herkes fidelerini aldı diye rahattım Siz bu güne kadar neden aramadınız ki ?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|