![]() |
|
![]() |
#91 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
Kamil Bey, eğer geç kalmadıysam, aşağıdakilerden 3’er adet (toplam 12 adet) almak istiyorum. 2.Koyu Mor, (Advantage purple) 3. Lila, Lavander, 7. Açık mor (purple) 9. mavibeyaz (Large blue picote) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu.
|
Tamam ama açık mor da sorun var onun yerine Şampanya gönderebilirim bu şekilde kaydediyorum kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu.
|
sevgili arkadaşlar, Lisianthus fidelerinin gelişimi devam ediyor ancak 2 renk de sorun var Sarı ve Açık mor !! Sarının yarısı yandı, açık mor tamamen bozuldu ve çöpe attım. Açık mor yerine yedek renk olarak Şampanya gelecek, sarı 200 fide var onun tamamlamasını da apricot (Kayısı ) renkli fidelerden yapacağız. üzgünüm ama çözüm bulamadım diğer renklerde sorun yoktur gelişmeleri güzel gidiyor. saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
Çok teşekkür ederim. Hesabınıza havale yaptım. Adresimi de mesajla göndereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2009
|
Kaysı ve yeşil siparişim olduğu için; 5 Adet Sarı, (Arena gold) 3 Adet Açık mor (purple) yerine olmayan renklerden 8 adet gönderebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu.
|
Açık mor yerine şampanya gelir, arena gold ??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2009
|
Sipariş düzeltmesi.
Sayın kgursan, Siparişimi aşağıdaki şekilde düzeltmeniz rica : 6 Adet Koyu Mor, (Advantage purple) 6 Adet Lila, Lavander, 6 Adet Koyu pembe, (Rose) 6 Adet Apricot (kayısı) 5 Adet Mavi beyaz (Large blue picote) 6 Adet Kırmızı (Red III) 6 Adet Yeşil (Romance Green) TOPLAM 41 ADET Uygun mudur? Üsküdar adresi geçerlidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Teşekkür ederim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2018
|
Kamil Bey, benim tüm renklerden 5’er adet siparişim vardı o halde sarı ve açıkmoru iptal edelim diğer 10 renkten 5 ‘er adet olarak güncelleyelim ve 1 ‘er tane de pembe ve beyaz olmak üzere lilium ekleyelim olur mu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2018
|
Kamil Bey ödemeyi yaptım whatapp ‘tan da dekontu paylaştım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu.
|
Bu durumda toplam 50 adet sarı ve açıkmor iptal ve 2 adet lilium olarak güncelledim. sanırım doğrudur teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu.
|
Bu gün kargoya gittim ama kargolar bu gün 1 mayıs bayramı nedeniyle çalışmıyormuş yarın sabah-öğlen kargoya teslim edeceğim kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2019
|
Merhaba, Kamil Bey lisianthus kaldıysa eğer, 1.Beyaz,(Arena )--- 1 ad. 2.Koyu Mor, (Advantage purple)--- 1 ad. 3. Lila, Lavander,--- 1 ad. 4. Açık pembe,(clear pink)--- 1 ad. 5. Koyu pembe, (Rose)--- 2 ad. 6. Sarı, (Arena gold)--- 1 ad. 7. Apricot (kayısı)--- 1 ad. 8. mavibeyaz (Large blue picote) 1 ad. 9.Pembe beyaz (large pink picote) 1. ad 10.Kırmızı (Red III)--- 2 ad. 11. Yeşil (Romance Green) 2.ad isterim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2019
|
Lisianthus her renginden 2 adet yani 24 adet Fide istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2019
|
Dün lisianthus siparişi vermiştim 24 adet her renkten ikişer tane. Bugün KAMİL GÜRSAN adına olan sonu 3762 ile biten iban hesabına 48₺ ödeme yapıldı. Ödemeyi yapan CANDEĞER BAYRAMOĞLU Lütfen aşağıdaki adrese siparişi gönderebilirmisiniz. Osman Recep Tekin Zeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No; 46/2 Bakırköy/İstanbul Tel 0532 506 29 19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Fideler gönderilmeye başladımı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Kamil bey, açık mor ve sarıda sorun var demişsiniz, onları iptal ettim. Son durum böyle. Toplam 19 adet. (9- ve 10 numarayı dikkate almayınız) 1.Beyaz,(Arena )--- 2 ad. 2.Koyu Mor, (Advantage purple)--- 2 ad. 3. Lila, Lavander,--- 3 ad. 4. Açık pembe,(clear pink)--- 3 ad. 5. Koyu pembe, (Rose)--- 3 ad. 6. Sarı, (Arena gold)--- 2 ad. İPTAL 7. Açık mor (purple)--- 3 ad. İPTAL 8. Apricot (kayısı)--- 3 ad. 9. mavibeyaz (Large blue picote) 10.Pembe beyaz (large pink picote) 11.Kırmızı (Red III)--- 3 ad. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
İyi akşamlar Kamil bey ben havalenizi yapmıştım PTT havale ile burdan özelden de adresimi yazmıştım teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2018
|
Kamil bey, aılevi saglık sorunlarından dolayı memlekete gitmek zorundayım ne zaman döneceğimi bilemediğim için siparişimi üzülerek iptal etmek zorundayım... size kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu.
|
Sn serpil sorun değil size geçmiş olsun seneye inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu.