agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı) (http://www.agaclar.net/forum/fidan-ve-fide-bitki-uretim-tohum-cimlenme-celik-asi/)
-   -   Fasulye ve Mısır bitkilerinin çimlenmelerinde görünen farklılıklar (http://www.agaclar.net/forum/fidan-ve-fide-bitki-uretim-tohum-cimlenme-celik-asi/12479.htm)

ardaberk 11-02-2009 20:10

Fasulye ve Mısır bitkilerinin çimlenmelerinde görünen farklılıklar
 
Değerli arkadaşlarım büyüklerim;
Sitemize yeni üye oldum bitki ve ağaçlar hakkında bir çok döküman ve önemli bilgiler yer alıyor gerçekten hazırlayanlara sonsuz teşekkür ederim.

Yanlız konu başlığında görüldüğü üzere ''Fasulye ve Mısır bitkilerinin çimlenmelerinde ki görülen farklılıklar'' adlı konuda bir malumat bulamadım.

Bu konu bana ödev şeklinde sunuldu.Tahmininiz üzere bende öğrenciyim. Ne bir kitapta ne de sanal dünyada bir bildi bulamadım. En kapsamlı site burası olduğu için sizlere sorayım dedim.Bu konuda bilgisi olan büyüklerimden yardım bekliyorum ve şimdiden katkıda bulunan forumdaşlarıma teşekkür ediyorum.:o

Sağlıcakla....
ardaberk

malina 11-02-2009 23:28

Daha ayrıntılı yazmalısın. Çünkü bu soru, "Bir erkekle bir bilgisayar arasında ne fark vardır?" tipi sorulara benzemiş :)

Fasulye ile mısır'ın çimlenmeleri, hangi konu kapsamında soruluyor? Hangi eğitimi alıyorsun?

ardaberk 17-03-2009 20:37

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Bu sorunun cevaplarını ödev olarak vericem ve dersim Biyoloji dersi dönem ödevi için bu iki bitkinin çimlenmesi arasında ki farklar gerekiyor.Yani çimlenirken birinini diğerine göre farkı nedir?Mesela çimlendiği süreç içerisinide birisinde bu olaylar meydana geliyorken diğerinde bu olay olur veya olmaz..veya başka bir etkileşim gösterir şeklinde...

Malesef derdimi bu kadar anlatabiliyorum.Bana yardım edebilecek olan tüm büyüklerime şimdiden teşekkür ederim.

malina 18-03-2009 00:32

36 gün geçmiş aradan. Her ikisini de çimlendirmek için bir deneme yaptığınızı umuyorum... Hani, ödeve fotoğraf koyma açısından :)

ardaberk 03-04-2009 16:19

36 günlük bir mesaj için bu cevabı yazmayı beklemeniz çok güzel.36 günde bu kadarını düşünebilmeniz gerçektenden bir mucize.Yinede erinmemiş laf sokmak için yazmışsınız.Sitenizde işimi göremesemde bitkiler hakkında bir çok bilgim oldu.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024