![]() |
|
![]() |
#91 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-12-2019
|
Ev
Arkadaşlar benim melek kanadı yukarı doğru uzuyor tek duruyor böyle sizinki gibi dolu dolu değil. Bir kaç yaprak aldım suya koydum . Acaba köklenince yanlarına mi dikmem lazım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Bendeki syngonium da yıllardır hep uzayıp duruyor, oysa google da resimlere baktığımda hepsi kısa ve bir merkezden yayılan bir rozet görünümündeler... Ben de 2 metre uzunluğunda bir destek etrafına sararak yukarıya ulaştıktan sonra aşağı doğru tekrar doladım ve sanırım birkaç tur atmıştır şu ana kadar... Hâlâ istediğim görünümde değil, dolu bir görünümü yok... Çelik köklendirip yanına dikmek de iyi fikir... İlkbaharda ben de uygulayacağım bunu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Üye
|
Merhaba suya koydum 1 aydan fazla oldu hala köklenme yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-12-2021
|
merhabalar bu güzelliğin herhangi bir renginin çeliğini arıyorum. ödeme de yapabilirim. elinde olan, çelik gönderebilecek arkadaşlar özel mesajdan ulaşabilirse çok sevinirim, iyi forumlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2022
|
Merhaba ben de yaklaşık 1 ay önce Migros’ta bu bitkiye denk geldim tek dal halinde bitik bir şekildeydi balkonda arada üzerine fıs yaparak bu hale geldi hatta yaprağının yarısı beyazları muhteşem bir şey. Şimdiye kadar gördüğüm en arsız bitki diyebilirim ama içeri alırsam acaba büyüme durur mu diye düşünüyorum. (Umarım resim yüklenir) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-08-2022
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-03-2023
|
Merhaba, Syngonium yeni çıkan yaprakları uzun süredir böyle kapalı kaldı açılmıyor. Boyları büyüdü ama yapraklar kapalı maalesef.su Püskürtme ile nem sağlamaya çalıştım ama hala açılmayan yapraklar var. Bunun için ne yapabilirim. Direkt güneş almıyor ama aydınlık bir yerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
https://www.gardenexpertguide.com/sy...not-unfurling/ |
|
![]() |
![]() ![]() |