![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2008
|
Drosera Aliciae - Çiçek
Bu mutlu günümü sizlerle de paylaşayım ![]() Aliciae'nin çiçeklenme sürecini fotolarla takip edelim birlikte. Hem foruma hareket olmuş olur hem de kimbilir, her şey yolunda giderse belki tohumlarımız bile olabilir. 10 nisan, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
16 Nisan, (Görmemişin Aliciae'si çiçek açmış) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-02-2009
|
Bitkiniz çok güzelmiş )İnşalah hayırlıysa da tohum alırsınız:Tohum fazla olursa talibim haberiniz olsun![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Rengini kızartamadık ama... Tohum paylaşırım tabii. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Böylede harika görünüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
Sayın querelle bizide görürsünüz artık :P |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Foto mu yollamıştınız, ne görmek gerekiyor ? ![]() Şaka bir yana; paylaşım olacağında forumun o bölümünden duyuru yapacağım arkadaşlar, bu başlığı sadece foto paylaşımına ayıralım isterseniz. Çiçekte farkedilir bir uzama olmadı, birkaç güne güncellerim herhalde. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
walla kıskandım sizi benim drosera capensisler böyle güzel durmuyor siz en iyisi foto yüklerken köşeye nazar boncuğu koyun![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-04-2010
|
bitkiniz çok güzel nazar değmesin bende bu aliciae lerden almak istiyorum aslında. Çok güzel gözüken, ve hatta eb lerin arasında en güzel görünenlerden bana göre. Umarım tohum hasatını güzel bir şekilde gerçekleştirirsiniz. Belki bizede atarsnz bi kaç tane :P:P |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
|
Bu arada kullandığınız fotoğraf makinesinin modeli ne?fotoğraflar çok net ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Çoook eski bir model dronewerq, Sony'nin 3.2 megapixellik 7-8 sene öncesinden kalma bişey. Şimdiki telefonlar bile daha kaliteli çekiyor. O netliği yakalayabilmek için macro çekim yapıyorum ve kötünün iyisini seçiyorum inan ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
|
Bence gayet güzel çekiyor zamanında iyi bir seçim yapmışsın![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Almak
Bende bu bitkiden almak istiyorum tabi genç yetişmiş olanından.Malum daha çok acemiyim.Birde sabırsız . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-06-2010
|
Görsellerini paylaştığım bitkiyi tohumlarını verdikten sonra ihmal nedeniyle kaybettim.Ancak tohumlarını uygun torf/perlit/diatomit karışımına ektim ve çimlenme gerçekleşti.Yüksek nem altında 12 saat ışıklandırma ile büyüyen D. aliceae'ler 3 ayda 5 mm çapa ulaştı. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|