agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-07-2005, 16:28   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Galeri: 88
Ayva Yahnisi

Ayva Yahnisi

Malzemeler

1kg. ayva
500 gr. kuşbaşı
yeteri kadar su
1 yemek kaşığı salça
tuz

Yapılışı

Yağı derin bir tencerede kızdırın. kuşbaşını yüksek ateşte iyice kavurun. Ateşi kısın ve salçayı ilave edin. Et ve salçayı karıştırarak 5 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Ayvaları soyun ve 2 cm kalınlığında dilimleyin Doğradığınız ayvaları 2 su bardağı su,tuzu pişmekte olan etlerin üzerine ilave edin. Yemeğiniz kaynama noktasına geldikten sonra 40 dakika pişirmeye devam edin. Sıcak olarak servis yapın.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-03-2010, 02:45   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-03-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 850
Malzeme listesine bir orta boy kök de kereviz eklesek mi acaba, ayva ya çok yakışan bir arkadaş. Özellikle de et kuzu ya da körpe erkeçe eti ise.

balbay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024