agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-12-2006, 10:14   #1
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
Hhatice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-12-2006
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 2,876
Galeri: 2
Kol dolması

Şayet aranızda hindi sevmeyen pişirmek istemeyen varsa sizlere yeni bir altenatif...

KOL DOLMASI

kasabınızdan süt kuzusunun kol kısmından bir cep açtırıyorsunuz kasaplar bunu bilirler. 3 bardak pirinci kaynar su dökerek yarım saat bekletiyorsunuz bu arada 2 baş soğanı zeytinyağda pembeleştirin içine severseniz kuş üzümü ve fıstık atın (dolmalık fıstık)

beklettiğiniz pirinci yıkayın ilave edin tuz ve karabiber katın biraz çevirdikten sonra ateşi kısın ve 1.5 bardak su ilave edin ,suyunu çekince yıkadığınız kolun içine doldurun fırına verin. fırın tepsisine yarım bardak su koyun suyunu çektikçe yine yarım bardak su koyarak 2,5 -3 saatte pişirin nar gibi kızarıyor içinin pilavı tane tane oluyor çok nefis hıııımm afiyet olsun

 
Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019