agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Reklam


Beğeni Düzeni50Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-10-2012, 23:56   #31
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,519
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Yılbaşında geldiğimde yerim artık)
Olmaz, benim bildiğim güler abla bir kargo için manyastan gönene geliyorsa manyastan almanyaya da gider,

Gider mi gerçekten?

Gider mi gider.

Bu gazla gider.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2012, 10:35   #32
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 26,547
Galeri: 103
Hehh heee, gidemezsem de gönderirim. Bayramdan sonra oğlum gidiyor ya.

selenn ve Asiye beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2012, 10:49   #33
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,535
Bu sene erişte kesmedik. Kimden otlanacağımız belli oldu.

Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2012, 12:40   #34
Ağaç Dostu
 
Asiye's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-08-2008
Şehir: Ankara
Mesajlar: 353
Bizde yumurta ve süt ile hamurunu hazırlarız. Pazı başına 1 yumurta veya 1,5 yumurta gelecek şekilde. On kilo un kullanacaksam iki kilo irmik koyarım bu eriştenin piştikten sonra daha diri olmasını sağlamakta ve ayrı bir lezzet katmaktadır.

Bu sene üç çeşit yaptım Domatesli, ıspanaklı ve normal erişte.

Domatesli ve ıspanaklının tek farkı sütü ve domatesin suyunu ( ıspanak) eşit koyuyorum.
keserkende daha uzun kesiyorum . İki renk ve tat aynı tabakta çok iyi oluyor....

loveforlife beğendi.
Asiye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2018