agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Eğitim Çalışmaları
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-10-2009, 20:12   #31
Ağaç Dostu
 
4.tekilkişi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-04-2009
Şehir: İstanbul/Büyükçekmece
Mesajlar: 204
Benim yaşadığım/gördüğüm en kalabalık ağaçlar toplantısıydı. Gerçi Mine Pakkaner 150 kişilik toplantılar olduğunu da söyledi. Bereket varmış ki o sayıda değildik. Ben Birol Bey'den biraz daha şanslı olarak Mine Hanım'ın daha yakınındaydım. Zararlılarla mücadeleyle ilgili "bitkilere bitkisel çözümler" bulma konusunda bize hoş tarifler ve tavsiyeler sundu. Mücadelede ilaçlara sarılmakla ilgili haklı bir serzenişte bulundu. Ayşenur Hanım zararlı böceklerin yanında faydalı böceklerden bahsetti. Zararlılarla mücadelede faydalı böceklerin etkin gücünü anladık.(Öyle ki böcekleri sever hale geleceğim) Evlerimize zehir sokmaktansa daha "doğadan" bir çözüm. Başlangıçta "elde olmayan" bir aksilik yaşanmış olsa da güzel ve verimli bir toplantıydı. (Hoş ben ön sandalyelerden birindeydim, yani tuzum kuruydu tabi) Mine Pakkaner ile de tanışmış oldum. Onun anlattıklarının yanında anlatışı ayrıca güzeldi. Kendi akademik bilgilerini biz acemilerin anlayabileceği düzeyde anlatmak için özen gösterdi. Mehmet Bey yaşadığımız aksilik için felaket benzetmesini yapsa da çok güzel bilgiler anlatıldı, paylaşıldı. Paylaşıldı deyince toplantıların olmazsa olmazı haline gelen bitki paylaşımı lavanta kokulu geçti Fatma Dündar Hanım da bana benekli, alacalı, kıvrık yapraklı çok güzel bir yaprak güzeli verdi. Ve Çarkıfelek'im de oldu.

Toplantı sayesinde Gül (Batur) Teyze'yi tanıma mutluluğuna erdim. Sevgili Ülker ve Turuncu His'i kızlarım kızlarım diye yanına çekmesi Dilaver Bey'e oğlum diye hitabı kıskandıracak kadar sevimliydi

Mehmet Bey'e Mine Pakkaner ve Ayşenur Hanım'a teşekkür etmek istiyorum. Mehmet Bey'i bu toplantı tatmin edemese de umuyorum on beş gün sonraki bonsai toplantısında acısını çıkartacak

4.tekilkişi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 20:23   #32
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 11-08-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,299
Galeri: 5
Sevgili arkadaşım memet; Senin bu gün yapmış olduğun koşuşturmadan (Cansiperane) ne denli dost ve doğa sever bir insan olduğunu herkes gördü, kendine bunu sorun yapma!..Önemli olan doğa için birlikte olmak.
Bonsai toplantısında görüşmek üzere Sevgi ve saygılar,

kalambaklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 22:01   #33
Ağaç Dostu
 
bonsaisan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-10-2005
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,793
Galeri: 18
Malumunuz bu güzel toplantının belgelenmesi önemli bir şey .
Bir fotoğrafçı olarak bu işi ben üsleneyim dedim ve tek bir karede tüm toplantıyı görüntülemek istedim.

Tabi bizi tanımak isteyen ve bu kareyi izleyeçek olan yeni üyeler içinde ufak bir afiş düzenlemesi yaparak ortamı genel toplantı görünümü vermek istedim.

Hatam olduysa kusuruma bakmayın.

Aşağıda link fotoğrafın büyük boyutu içindir.
http://www.bonsaisan.com/webfoto/toplanti.jpg

bonsaisan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 00:23   #34
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Toplantımıza katılan bütün arkadaşlara teşekkürler. Memet' ciğim üzülme, kimse salon sorununu dert etmedi, birlikte hiç sorunsuz kültürparkta bir çay bahçesine geçip çalışmamızı orada yaptık.
Maksat bilgi paylaşımı değil mi?

Ziraat Y. Mühendisi Ayşenur Tokaç çok sevgili bir arkadaşımdır. Kırmayıp eğitim çalışmamıza destek ve renk verdiği, dostumuz, yardımcımız yararlı böcekleri tanıttığı için kendisine tekrar teşekkür ederim. Ayşenur bu konuyu toplayıp bize iletecek ve fotoğrafları siteye de yükleyeceğiz, ki faydalıları tanıyalım. Aramızda onları tanımadığı için ilaçladığını açıklayan arkadaşlarımız da vardı. Bu durumda bu işe öncelik vermek şart oldu.

Yeni eğitimlerin konusu ne olabilir diye konuştuk, arkadaşlarımız taleplerini ilettiler. Gübreleme, budama, aşılama konuları öne çıktı. Üyelerimiz de çalışma grupları oluşturup sunumlar yapacaklar. Yunakoç toros sediri ile ilgili bir sunum yapacak, belki önümüzdeki aya çalışmayı toparlar.

Sevgili Hocamız Praecox 'un İzmir 'de bir orkide eğitimi yapacağı müjdesini de verdim. O gün erken gelip önlerden yer tutmak şart olur.

Toplantı sonrasında üyelerimizin çok faydalandıklarını söylemeleri bizim için en büyük mutluluk oldu, demek amacımıza ulaştık.

Bugün aramızda olan bütün arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyor ve öğrendiklerini uygulamalarını, çevreleriyle de paylaşmalarını diliyorum.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 00:31   #35
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Galeri: 103
Toplantılar bu kadar arka arkaya olmasaydı gelmeye gayret ederdim.
Biliyorum ki güzel şeyleri kaçırdım ama konuşulanları bir an önce okumaya can atıyorum.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 00:53   #36
Ağaç Dostu
 
4.tekilkişi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-04-2009
Şehir: İstanbul/Büyükçekmece
Mesajlar: 204
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner Mesajı Göster
Sevgili Hocamız Praecox 'un İzmir 'de bir orkide eğitimi yapacağı müjdesini de verdim. O gün erken gelip önlerden yer tutmak şart olur.
Bu habere ayrıca sevindim

4.tekilkişi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 01:29   #37
Ağaç Dostu
 
TuruncuHis's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-12-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 459
Aslolan bilgidir, onun da yeri önemli değildir. Mekan değişikliğini anma bile memet; hiç önemli değil. Tek sorun geç gelip kapı duvar sorunu yaşayan olmuş olması.
Yine çok verimli bir toplantı idi. Numune olarak getirdiğim hayvanla tanıştım; unlu bitmiş. Oh dedim bir o eksik kalmıştı, geldi, tanıştım, rahatladım. Artık yeni bir hastalığım daha var çiçeklerimde. Fakat mücadelesini de yine toplantıda öğrendim. Okuyup, unuttuklarımı, yeni bilgileri bir bir kaydettim zihnime.
Gül teyzeyle acil gidermem gereken açlığım yüzünden pek görüşemedim ama herkes birbirini bıraktığı yerdeki sıcaklıkta buldu. Bu kısmı bilgi kadar bilgiye ortak olmak isteyenlerin de kıymetini parlattı.

Teşekkür ederim, Mine ve Ayşenur hanımlar ile memet'e...

TuruncuHis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 11:37   #38
Ağaç Dostu
 
yaylaboztaş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 179
Galeri: 44
Kaç zamandır böyle güzel bir gün yaşamadım. emeği geçen herkese gönülden teşekkürler, bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlarımızın coşkuyla anlatmaları esprili söylemleri,ne iyi ettim de geldim dedirtti bana. Elimden geldiğince sadık bir katılımcınız olacağım.Ayrıca fideler,çelikler getiren arkadaşlar ne güzeldi,bütün çeliklerimi Mine Hanımın anlattığı şekilde sevgiyle diktim.ayrıca doğru bir yerde olduğumun bir kez daha ayrımına vardım, çok mutluyum. Yayla

yaylaboztaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 19:56   #39
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Gercekten güzel bir gündü, eksik kalan tek şey toplantı sonrası muhabbet faslı idi. Alışmıştık toplantı sonraları bir yerlerde oturup sohbet etmeye ama napalım sağlık olsun bir daha ki sefere inşallah.
Ellerim dolu döndüm yine Gül Teyze sağolsun daha önceki topklantıda bahsettiği iri meyveli ( ismi belli değil ) ağacı saksıya tutturmuş getirmiş tekrar kendisine teşekkür ederim. Fatma dündar hanımda sağolsun paylaşımlarda bulundu onada çok çok teşekkür ederim. Bir teşekkür de ismini özür dileyerek söylüyorum unuttuğum lavanta ve lavantin çeliği getiren arkadaşıma.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 20:01   #40
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Ön tarafta oturan ve not tutan arkadaşlar sanıyorum tuttukları notları bizimle paylaşacaklardır. Benim yerim arkada ve gürültülü olduğundan, yarım yamalak duydum, eksik bilgileride arkadaşlardan tamamlarım diye çıkıntılık yapmak ve duymuyorum diye söylenmek istemedim.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 21:34   #41
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Gül teyze verdiğin fidanın ismini buldum
Artocarpus heterophyllus muş senin tarifine göre ( En büyük meyvesi olan agac ) Dehşet bir şey bu, inşallah yerini sever ve tutar muhteşem olur muhteşem.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-10-2009, 09:42   #42
Ağaç Dostu
 
Ülker's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2008
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 1,532
Galeri: 1
Bir dünya yazı döşenmiştim, nereye bastım bilmiyorum, hepsi uçtu.
Tekrar kısaca geçeyim bari.

Çok değerli Mine Hanım'a o yumuşak sesiyle verdiği bilgiler için teşekkür'ü borç bilirim.
Ayşenur Hanım'dan öğreneceğimiz çok şey olduğunun kanısına vardık, kıymetli bilgilerini heyecanla bekliyor olacağız.

Memet hiç canını sıkma, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın, herkes memnun ayrıldı.
Ayrıca beni sellukama kavuşturduğun için de ayrıca teşekkürler, sayende sevinçle, eve hoplaya zıplaya gittim.

Cihan Bey, lavantinler için teşekkür ederiz, güzel kokuları eşliğinde geçti toplantımız, eve gidince de Mine Hanım'ın tavsiye ettiği gibi çelikleyip diktik.

Adını sayamayacağım çok değerli dostlarım, ceplerinde tohumları ve böcekleriyle, işini gücünü bırakıp gelmişti, Gül Teyzemi de çok özlemişim, sonraki toplantıda hasret giderelim.

Ülker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 00:04   #43
Ağaç Dostu
 
cihan_as's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-03-2006
Şehir: izmir altındag
Mesajlar: 462
Sn mine pakkaner, ev yapımı ilaçlar konusunda çok faydalı bilgiler edindik.
Ziraat Y. Mühendisi Ayşenur Tokaç bizlere faydalı böçeklerlerinde oldugunu zaralılarla mucadelede bunlardan faydalanacağımızı ögrenmiş olduk.

Lavanta çeliklerinin topraga dikmeden önce neler yapmamız konusunda uygulamalı bilgiler edindik. Süs domatesi meyvesinin yenılmedigini ögrenmiş oldum.
Toplantıya gelirken pepino,lavanta ,Lavantin, süs domatesi ve bamya tohumu getirmiştim, onları arkadaşlarla paylaştım.

Bende fatma dündar hanımdan, Pasiflora çarkıfelek aldım ilk dafa çarkı faleğim oldu çok teşekkür ederim. Eve geldigimde torunum melis(en küçük ağaç) elimde aldı o benim diyerek sahiplendi arkadaşlarıyla beraber diktik.

Üye arkadaşlarla hoş sohbetler yapma fısatı bulduk, emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür edrim.

Eklenen Resimler
    
cihan_as Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 00:07   #44
Ağaç Dostu
 
cihan_as's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-03-2006
Şehir: izmir altındag
Mesajlar: 462
Torunum melis artem. aynı zamanda ağaçlar üyesi üye ismi(En küçük ağaç)Pasiflorayı saksıya dikerken.

Eklenen Resimler
 
cihan_as Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 11:25   #45
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Allah bağışlasın pekde şeker cihan bey
Tekrar teşekkür ederim pepino lavanta ve levantin ler için. Daha önceki yazımda isminizi unutmuştum bağışlayın lütfen.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 19:07   #46
Ağaç Dostu
 
cihan_as's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-03-2006
Şehir: izmir altındag
Mesajlar: 462
Sn birol bey, bir sonraki toplantıda üyeler bir arada tek bir karede toplantıyı görüntüleyelim
üye isimlerimizde yazılırsa daha iyi olur. İzmir dışındaki üyelerde bizleri tanımış olurlar.

Bonsaisan tek bir karede toplantıyı görüntülemiş.
Doğa için çal afiş düzenlemesi için çok teşekkür ederiz.

cihan_as Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 21:11   #47
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Ben iki tane resim çekebildim onuda arkadaşlarla paylaşıyorum.

Eklenen Resimler
  
Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2009, 23:09   #48
Ağaç Dostu
 
acemifüsun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 2,783
Galeri: 2
Daha önce teşekkür etmeyi unuttuğum Sn. Ayşenur Tokaç'a verdiği değerli bilgiler için, Cihan beye çelikler ve fotolar için, Birol beye fotolar için çok teşekkürler.

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 11:40   #49
Ağaç Dostu
 
yaylaboztaş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 179
Galeri: 44
Talking Tuttuğum notları paylaşıyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Birol Mesajı Göster
Ön tarafta oturan ve not tutan arkadaşlar sanıyorum tuttukları notları bizimle paylaşacaklardır. Benim yerim arkada ve gürültülü olduğundan, yarım yamalak duydum, eksik bilgileride arkadaşlardan tamamlarım diye çıkıntılık yapmak ve duymuyorum diye söylenmek istemedim.
Daha toplantı yapıldığı günün akşamı büyük bir hevesle yazılanları okudum
ve dileğiniz doğrultusunda tuttuğum notlardan alıntılar yaptım,ancak bilgisayarla
ilişkim sınırlı olduğundan yazdıklarım ekrana gelmedi, belki yanlış yaptım belki de bir yerlerde saklı. Bu sitenin üyesi olmak bana çok şey kazandıracak, ayrıca
bilgisayarla ilişkilerim düzelecek. Bu arada şunu da düşündüm, yazdıklarım daha önce verilen bilgiler olduğundan silinmiş olabilir mi ? Bana bilgi verirseniz
tüm yazdıklarımı seve seve paylaşırım.

yaylaboztaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 11:57   #50
Ağaç Dostu
 
yaylaboztaş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-11-2008
Şehir: izmir
Mesajlar: 179
Galeri: 44
Unhappy Lavantalar tuttu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cihan_as Mesajı Göster
.

Lavanta çeliklerinin topraga dikmeden önce neler yapmamız konusunda uygulamalı bilgiler edindik. Süs domatesi meyvesinin yenılmedigini ögrenmiş oldum.
Toplantıya gelirken pepino,lavanta ,Lavantin, süs domatesi ve bamya tohumu getirmiştim, onları arkadaşlarla paylaştım

.
Sevgili Cihan Bey,
Size güzel haberlerim var,lavanta,lavantin ve pepino tuttu,her gün gidip kontrol ediyorum, eşime verdiğiniz süs domatesi başlangıçta çok üzgündü, bu gün daha sağlıklı gibi geldi bana. Size çok teşekkür ediyorum,en küçük ağaç bir harika,allah bağışlasın,sizin genleriniz onda var belliki, sevinsin doğa,böylesine genç tutkunları var. sağlıkla kalın.

yaylaboztaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 12:54   #51
Ağaç Dostu
 
acemifüsun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 2,783
Galeri: 2
Daha toplantı yapıldığı günün akşamı büyük bir hevesle yazılanları okudum
ve dileğiniz doğrultusunda tuttuğum notlardan alıntılar yaptım,ancak bilgisayarla
ilişkim sınırlı olduğundan yazdıklarım ekrana gelmedi, belki yanlış yaptım belki de bir yerlerde saklı. Bu sitenin üyesi olmak bana çok şey kazandıracak, ayrıca
bilgisayarla ilişkilerim düzelecek. Bu arada şunu da düşündüm, yazdıklarım daha önce verilen bilgiler olduğundan silinmiş olabilir mi ? Bana bilgi verirseniz
tüm yazdıklarımı seve seve paylaşırım.

Sevgili yaylaboztaş yazdığınız bilgilerin tekrar da olsa bu başlıkda silineceğini zannetmiyorum.Hepimiz bilgisayarda daha önceleri böyle sorunlar yaşadık, en azından ben deYanlış bir yere basınca yazdıklarımızın tümü maalesef gidiyor.Sevgiler

acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 19:13   #52
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Galeri: 11
Yönetim tarafından silinmiş bir yazınız yok, Yayla hanım. Sanırım bir aksiliğe kurban gitti yazınız.

Bu arada yapacağımız Karşıyaka toplantıları için Yayla hanım atölyesini kullanabileceğimizi söyledi.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 19:27   #53
Ağaç Dostu
 
Birol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-02-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 708
Karşıyaka toplantısının tarihi bellimi acaba sevgili memet.

Birol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-10-2009, 19:34   #54
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Galeri: 11
Kasım ayı içinde başlamayı planlıyorum.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2009, 06:54   #55
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Galeri: 103
Sevgili İzmirli'liler,
belli ki güzel bir toplantı yapmışsınız. Fotoğraflara bakınca anlaşılıyor.
Tarihleri bu kadar yakın olmasaydı gelmek isterdim.
Ama nedense kimse hiç ayrıntı vermemiş, ben böyle mi yapıyordum?
Kimler geldi, kim kimdir, neler öğrendiniz? Hepsini merak ediyorum.
Okuduklarımdan tek öğrenebildiğim, toplantının yer değişikliği, bu talihsizliğin memet Bey'i üzüldüğü ve Mine Hanım'ın kısa açıklamaları.
Bir Allahın kulu çıksın da biraz detaylı olarak-öğrendikleriniz ile beraber- bizlere şu toplantıyı anlatsın lütfen.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-10-2009, 20:14   #56
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
Galeri: 11
Kimbilir neler öğrendiğimizi. Ortam gürültülü olunca, bazı arkadaşlar eminim çok iyi şeyler anlatıldı dediler.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-10-2009, 21:07   #57
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Yani o kadar emek boşuna mıydı, üzüldüm. Oysa gerçekten çok özel ve önemli şeyler anlattık.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2009, 00:48   #58
Ağaç Dostu
 
acemifüsun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-05-2009
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 2,783
Galeri: 2
Ben kendi adıma çok faydalı bilgiler öğrendim, sevgili Mine ve Ayşegül hanıma tekrar teşekkürler. Tuttuğum notları en kısa zamanda gözden geçirip, buraya aktarmaya çalışacağım. Not tutan diğer arkadaşlarım da eksiklerimi tamamlarlarsa, yardımcı olurlarsa sevinirim


Düzenleyen acemifüsun : 23-10-2009 saat 00:51 Neden: ek
acemifüsun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2009, 07:26   #59
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Galeri: 103
Bekliyoruz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-10-2009, 20:55   #60
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Güler Hanım, aslında bir organize olsak da bu eğitimi İstanbul' da da versek ne dersiniz? Çünkü gerçekten son derece önemli bir konu bu. Belki ikna edersem Ayşenur Hanım'ı da alır gelirim. Ev yapımı ilaçlar, yararlı böcekler vs. konusunda İstanbul' lu arkadaşlarımız da bilgilenirler, ne dersiniz ilgi olur mu?

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024