agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Doğasever, İnsansever, Hayvansever Web Siteleri (http://www.agaclar.net/forum/dogasever-insansever-hayvansever-web-siteleri/)
-   -   Kafeskuslari.com (http://www.agaclar.net/forum/dogasever-insansever-hayvansever-web-siteleri/43888.htm)

Ron 24-03-2020 00:46

Kafeskuslari.com
 
Merhaba arkadaşlar hepimiz muhakkak evcil kuş beslemişizdir.Muhabbet kuşu Kanarya İspinoz papağanlar bir çok sevimli evcil kuş bakılmıştır.
Ülkemizde ki en büyük sorun bu güzel dost canlılara bakılırken bilinmeyenler bakımı beslenmesinde yapılan yanlışlardır. Birde bilimsellikten uzak saçma sapan bilgilerin forumlarda olması biz bu yüzden doğru ve bilimsel bilginin adresi olan forumumuz olan kafeskuslari.com açtık. 1 senedir faaliyette olan bu forumumuza herkesi bekleriz....
Amacımız para reklam değildir. kafeskuslari.com amacı kuşlar hakkında doğru bilgiye ulaştırmaktır.

https://kafeskuslari.com/

Hobicilerin sohbet edip paylaşımlar yapıcapız anında tüm sorularına cevap alabileceği bu forumun kapısı herkese açıktır.

Eray Aksoy 24-03-2020 12:31

Forumu inceledim.Umarım istediğini trafik yoğunluğuna ulaşırsınız.Anck tavsiyem başlık sayısını biraz çeşitlendirmeniz olacaktır.Foruma Güvercin ve Kümes hayvanlarını yani Tavuk,Hindi,Kaz başlıklarını da eklemeniz ziyaret sayınızı oldukça arttıracaktır diye düşünüyorum ? Ama tabi gene de en doğrusunu siz bilirsiniz.

Ron 24-03-2020 13:37

Haklısınız yorumunuz için çok teşekkür ederim ama o bölümler hakkında bilgi sahibi yönetimimiz de kişi yok bu iş ekip işi sonuçta bu arada üyeliğinizi sizi de bekleriz teşekkürler tekrardan.... Önerileri her zman beklerim


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024