agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Doğasever, İnsansever, Hayvansever Web Siteleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen Kemal Kutlu

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-06-2008, 03:15   #1
Ağaç Dostu
 
kuzen38's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 585
tropiksera.com

http://www.tropiksera.com/


Forumda birçogumuzun Pepino- Turunçgil gibi başlıklardan tanıdıgı http://site.mynet.com/pepino61/ sitesinin Antalya şubesi olarak geçiyor. firma sahibi Mutlu Kutlu. Ayrıca oğullarından biriside tropiksera nickiyle forumumuzda üyemiz.


2 Hafta önce ki Antalya Kemer tatilimde Mutlu bey ile tanışma şansımız oldu.Kendisiyle Istanbuldayken randevulaşmıştık. Sagolsun beni Kemerden aldı, minik bir Antalya gezisi yaptirip Serasına götürdü. Tekirovada da ayrıca bir seraları mevcut, gittigimiz yer sanirim Altinova idi. Yaklaşık 100 dönüm civari bir Sera vardı, malasef yeni tasindiklari icin birçok kısmı atıl şimdilik.

Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Öncelikle olurda yolu Antaylaya düşecek olanlar mutlaka Mutlu bey ile irtibate gecsinler. Aklınızda tropik ve turunçgil yetiştiriciligi ile ilgili neler varsa gönül rahatlıgıyla sorabiliyorsunuz, Mutlu bey size bukmadan usanmadan bilgi veriyor.

Afiyetle size ikram edilen çayınızı içerken pepino, kaz üzümü, passion fruit ve gittiginiz dönemde olgunlaşmışsa (benim şansıma olgunlaşmamışlardı) guava, limon,portakal,mandalina, avokada ve diger cinslerin tadina bakıyorsunuz. Biri bitiyor digeri geliyor


Eger yolunuz düşmezse, ve sipariş vermek isterseniz herkese tavsiye ediyorum. Zaten bende ücreti orda ödeyip ürünlerimi kargoyla gönderttim. Avokada,pepino, ananas, kaz üzümü, passion fruit, limon,lime larim kargodan ertesi gün sorunsuz elime ulaştı.Sagolsun Mutlu bey pepinolari yetersiz görmüş olacakki 2 adet kocaman da meyve göndermiş bana, kendisine burdan da teşekkür ederim.Ayrıca fideleri özenle secmiş, gerçi hepsini özenle büyük bir sevgiyle yetiştirdiklerine bizzat şahit oldum...

Bundan sonraki her Antalya ziyaretimde mutlaka ugrayacagım, seralari henüz yeni yapılanıyor. Bana anlattiklari gelecek planlarindan sonra seranin gelecegini görmek icin sabırsızlanıyorum. Ayrıca kısmet olursa sera yapımında yardımcı da olacaklar bizzat İstanbula gelip.

kısacası mutlaka ziyaret edin, gönül rahatlıgıylada sipariş verin...

kuzen38 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-06-2008, 22:21   #2
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-04-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 394
Gökhan abi teşşekürler antalyanın 1 numarası olmaya hedef sectik.Seneye İnş daha güzel daha şefketli olucak bizim mekan yediğiniz meyveden haz seramıza geldiğiniz içinde mutluluk duyacagınıza garanti verebilirim.Siteye Gelıcek olursanız evet yapımı sürüyor.en kısa zamanda biticekdir.

Mutlu Kutlu : 0532 285 07 43 no'lu telefondan iletişim kurabilirsiniz..

devlet destekli antalya/altınova kesme çicek kooperatifin anlasması ile ürünlerimiz kargo ile size %60 indirimle geliyor

Kemal Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-08-2008, 21:37   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-04-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 394
ÖNEMLİ UYARI:

Bazı kişiler insanların güven duygularını istismar ederek, haksız kazanç sağlamak ve dolandırmak yoluna gidiyorlar.
İnternet ortamını güvensizleştiren bu tür insanlara karşı duyarlı olunması lazım.

Başkalarının emeği ile hazırlamış olduğu web sayfalarını bire bir kopyalayan, bazı bilgi ve resimleri çalmak suretiyle kendine web sayfası düzenleyerek. üretmediği bitkileri sanki üretip pazarlıyormuş gibi davranan insanlar tarafından maddi ve manevi zarara uğramamak için dikkatli olalım.

Bu tür dolandırıcı kişiler çoğunlukla bağlantı için ya msn kullanıyorlar veya cep telefonu. kurmuş oldukları sitede adres ve kişisel bilgileri bulmak pek mümkün olmuyor. bazende yetişmesi ve üretilmesi imkansız olan bir türü kendisi yetiştiriyor gibi davranıyor, örneğin: kayseri de liçi yetiştiriyor ve 150 ytl ye satmaya çalışıyor, antalyada bile yetiştirilmesi imkansız bir bitkiyi kayseride üretmek ve yetiştirmek

Tüketiciyi saf yerine koyup, lime diye limon fidanı gönderenler, feijoa yerine zeytin gönderenler, aşılı pikan cevizi diye aşılanmadan makas atarak yan dal büyümesini aşı diye göstererek pikan cevizi satanlar.

Lütfen dikkatli olalım.!!!

Bizden yetiştirebileceğinize emin olduğunuz bitkileri sipariş edin, bitki açıklamalarında iklim isteği, boylanması ve yetiştirilmesi ile ilgili bilgileri bulabiliyorsunuz. yetiştirmeye emin olamadığınız bitkileri bizden e-mail veya telefonla sorup öğreniniz.

Elimize geçen tropik meyve ve egzotik çiçekleri, seramızda ve dış ortamda deneyerek. bitki davranışlarını, iklim ve ortam isteklerini, su ihtiyaçlarını, güneş veya gölgelenme isteklerini gözlemliyoruz. bitki isteklerini yerine getirecek her insanın yetiştirebileceği türleri sitemizde yayınlıyoruz, bilgilerimizi paylaşıyoruz.

Yetiştirmeniz, meyve ve çiçek alma ihtimaliniz olmayan türleri sitemizde yer vermiyoruz. örneğin mango, granadilla, liçi gibi. bir bitkinin para verilip alınması sonucu, elinizde ölmesi bizim için üzücü olur.

seröz beğendi.
Kemal Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-08-2008, 21:56   #4
Ağaç Dostu
 
Müjgan Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 654
Galeri: 11
TROPIK SERA
Bir tesekkur de benden,Mutlu Bey siparislerimle cok yakindan ilgilendigi gibi,bilgi verme konusunda da cok yardimci.Sanirim cok alisverislerimiz olacak...

Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2017, 16:13   #5
Yeni Üye
 
kaplan zambağı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-05-2011
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 21
Mutlu bey 2 yıl önce sizden zambak fidanı almıştım. Fakat sonraki seneye olmadılar.Yeni zambak fidanlarınız yetişti mi?Fidan siparişi verebilir miyim. Trabzon'dan Yusuf UZUN

kaplan zambağı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024