![]() |
Doğa İçin Çal 4 - Selvi Boylum Al yazmalım, Çiçek Abbas, Devlerin Aşkı
Sizler de ne kadar çevreniz ile paylaşırsanız o kadar çok kişiye ulaşırız :) Sevgiler Fırat Çavaş |
Dün, facebook da izledim. Çok da hoşuma gitti.
|
Güzelmiş gerçekten
|
Çok güzel olmuş, elinize, yüreğinize sağlık.
|
güzel çalışma
|
Çok uzak değil, yakın geleceği gören ve gösteren bir anlamlı bir çalışma olmuş. Gerçekten de doğa adına kaybettiklerimizin arkasından ağlayıp gözyaşımızla sulayacağız elde kalan tohumları ve bitkileri kısa bir süre sonra....
|
Gerçekten bayıldım. Çok güzel olmuş.
|
Çok güzel ve çok anlamlı bir çalışma olmuş...
|
|
Bunu da çok beğendim.
|
Güzel olmuş ..
|
Bugün dinleme fırsatı buldum ve başarılı ... Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
|
teşekkürler.. 3 çalışma çok güzeldi.. Uzun ince bir yoldayım türküsünü ayrıca beğendim.. yeni çalışmayı merakla bekliyorum..
|
Merhaba,,
Tum calismalarinizi begenerek izliyorum..Bu calismalari yapanlarin eline saglik.. Ben Facebook paylastim..Umarim paylastiklarimi onlar da begenir,bilinclenirler.. Duyarliliginiz icin sagolun |
Bu sitede olmak gercekten cok ayricalikli ve keyifli.
|
çok güzel olmuş
|
Her iki çalışmada çok güzel. Emeklerine sağlık.
Ben ilk çalışmayı daha çok beğendim. |
1 Eklenti(ler)
|
Yine harika bir çalışma olacağından emin bir şekilde, merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.
|
İlk üçü halen dönüp duruyor çalıcıda :)
|
Alıntı:
DOĞA İÇİN ÇAL 4 - SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM, ÇİÇEK ABBAS, DEVLERİN AŞKI |
Mükemmel olmuş. Bu eserin en iyi yorumunu dinledim. Çok beğendim.
|
Doğa için çal ekibi muhteşem, en başta da Fırat... üç parça arasındaki geçişler mükemmel... Çiçek Abbas bölümüne özellikle hayran kaldım:))
|
Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yüreğinize sağlık :)
|
Tek kelime ile, mükemmel!
|
Sözlüklerde ve bazı sitelerdeki yorumları okudum.. Harika cümleler var, herkes çok beğenmiş..
Özellikle kucağında bebeği olan arkadaşa bayıldım. İpad le müzik yapmak da müthiş bir fikir.. Cahit Berkay ve Levent Yüksel'i görmek güzeldi.. Niyeyse tanıdık yüzleri görünce daha bir seviniyor insan.. Tüm müzisyenler çok başarılıydı ve yine ses getirdiler.. Devamını dilerim.. |
Emeğinize sağlık...
Beğenimi anlatmaya kelime bulamıyorum. Ailecek bayıldık. Her dinleyişte daha da çok beğeniyoruz. |
yine çok güzel bir çalışma:D hemen paylaştım...
|
Tek bir yorum yapabileceğim. Şarkıların seçimi de yorumlar da gözlerimi dolduracak kadar etkiledi beni. Emeği geçenler çok yaşasın!!
|
Bugün izledim ve sonuç : tek kelime ile muhteşem; emeği geçen herkesin eline, diline, nefesine; duygusuna sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025