![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-10-2009
|
Mertkan D. YILMAZER / Doğa İçin Çalış !
![]() Doğanın farkında olacak kadar yaşlı, Ayaklarım yere değecek kadar uzun, Uçmayacak kadar ağırım Çalarım, söylerim ama oynayamam Doğadan çaldık, "Doğa İçin Çal"dık, "Doğa İçin Çalış"alımın derdine düştüm... Sevgiler ve saygılar sunarım, en çok da azmettirene. ![]() Düzenleyen malina : 11-05-2010 saat 14:46 Neden: Fotoğraf ekledim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Arkadaşlar, kendinizi tanıtır mısınız? Burayı nereden buldunuz? başlığına yazdığın yazıyı buraya taşıdım. Doğa için çalanları tanıyalım diye ![]() Belki senden sonra diğerleri de gelmeye başlar... Hoş geldin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
|
Hoşbulduk ![]() Bu arada tasarlamış olduğunuz harika logo için ayrıca teşekkürler, Sn. Malina ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2009
|
benim şifrem artık var vildan abla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
agaclar.net
|
Mertkan, Senin çocuklar, senden fena halde rol çalmışlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
agaclar.net
|
Kendi başlık altınıza klip adreslerinizi de yazabilirsiniz. Benim sevdiklerimden biri ![]() Ah Müjgan Ah / Mertkan D. YILMAZER Yönetmen: Fırat Çavaş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
|
Hoşbulduk !
Güzel dilekleriniz ve sözleriniz için çok teşekkürler ![]() Klibe gelince... Evet Fırat ÇAVAŞ imzası var, hem fikirde hem de klipte... bu şarkıyı bana söyletme fikri de ona aittir... Klibi seyrettikten sonra, ışık daha iyi olabilirdi gibi eleştirilere çok gülmüştük, hele kaç bin dolara mal oldu diyenlere daha fazla ![]() 2 simite tavladım Fırat'ı ![]() ve yalnızca ikimiz vardık bir de küçük bir el kamerası... İlk hafta 10.000 tık almıştı Youtube'da !!! ne günlerdi fena da heyecanlanmıştık birşeyler olacak diye ![]() veee evet o kareyi başka bir anlamlı kılan 2 adama da sonsuz teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Benim için yaptığınızı düşünerek heyecanlandıydım "Ah Müjgan ah"ta... ![]() Ne güzel yorumdu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
|
:)
teşekkür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
|
teşekkürler ![]() bu arada Sayın MÜJGAN ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
|
Doğa İçin Çalış !
Doğa için çalış, ayrı bir organizasyon değildir, Doğa için Çal'ın bünyesindedir... Doğa İçin Çaldık, şimdi de Doğa İçin Çalışıyoruz ! Doğa için birşeyler yapabilmeniz için illa bir enstrüman çalabilmeniz ya da şarkı söyleyebilmeniz gerekmez ! Ne yapabilirsiniz ? Bizi takip edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
|
![]() Doğa İçin Çal "Uzun İnce Bir Yoldayım" projesinde çekimlerim bu sahilde yapılmıştı... etrafımı "plastik" götürüyordu ![]() Yukarıdaki plastik kapaklardan meydana getirilmiş kalbi Deb Ris adlı sanatçının bir eserinden esinlenerek oluşturduk... eserinin altında "Aşk plastik gibidir... sonsuza dek sürer ve her yerdedir." / Love is like plastic... it lasts forever and is all around us. inspired from http://www.facebook.com/album.php?id...d=320192144512 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
Yeni aşkların plastikliği doğrudur,ancak sonsuza dek sürmez,sürekli şekil değiştirir.Yapaydır ve tek yaptığı ruhu kirletmektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
|
e tabi bu da bir bakış açısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Beğenildi...
Alıntı:
Bizden sonra ki nesil hayatı sadece izleyerek öğreniyor..... Yani neredeyse aşık olduğunda hissettiği şeyleri gösterme biçimi bile aynı... Dolayısıyla doğal davranış garipseniyor.... Plastikler seviliyor.... Daha çekici mi ne? En çok nefret ettiğim şekli ise şu pahalı dergilerin kapalı poşatlerini açınca yağlı kağıdın içine sinmiş ağır koku.... Anlatırken bile burnumun direği sızlıyor... ![]() Doğam gereği plastikleri sevemeyen çocuklar.... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2010
|
insanların ailede alması gerekn terbiyenin içinde yer alır aslında doğaya saygı göstermek ama ne yazık ki kaybediyoruz bu görgümüzü yavaş yavaş hatırlatılması çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-08-2010
|
bayıldım!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
süpersiniz arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim yaptığınız şeyler çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-02-2011
|
Elimizden ne gelirse yapmaya çalışırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |