02-10-2009, 17:23 | #1 |
agaclar.net
|
Doğa İçin Çal 1 / Divane Aşık Gibi
Divane Aşık Gibi www.dogaicincal.com Fox TV'de, bu gece Popstar Alaturka'da program dışı bir klip izleyeceksiniz... Yönetmen ve yapımcı: Fırat Çavaş Kurgu ve düzenleme : Fırat Çavaş Yardımcı yönetmen: Tayfun Turan Ses asistanı: Cemre Kabaş Mastering : Barış Büyük Müzisyenler: Akın Vardar Aslı Ayça Işıldar Aydinç Kişin Ayşegül Şirin Aytaç Bayladı Barbaros Cinpir Begüm Günceler Bestem Yuvarlak Bilge Kösebalaban Bora Yalçındıran Burak Şahin Can Şengün Cana Çankaya Cemre Kabaş Deniz Gökçeler Emir Yaşar Emrah Çokünlü Emrah Demiralp Emrah Karaca Ersan Özcan Esma Er Ezgi Özcan Fatih Ertür Fırat Çavaş Göray Özcan Kutsal Lütfü Evin Mehmet Can Narin Mertkan D. Yılmazer Muhammet Ali Şengün Murat Evgin Nejdet Parlar Ozan Tügen Özgür Kankaynar Özlem Türay Ramadan Serdar Öztop Serkan Çevik Sinan Keskin Tayfun Turan Tolga Kıyak Utku Yerebakan Yasemin Altuğ Yiğit Özdemir Playing For Change grubunun Facebook sayfasında: http://www.facebook.com/PlayingForCh...2950137&ref=ts |
02-10-2009, 21:54 | #2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Müzik benim yaşamımdaki "olmazsa olmaz"lardanken, doğa sevgisini vurgulayan, bu konudaki duyarlılığı, farkındalığı ifade edecek bir projenin müzikle ifade edilmesi beğenimi kat kat arttırdı. İzlerken, bir taraftan da proje içinde fiili olarak bulunamadığıma hayıflandım . Bundan sonraki çalışmalarda içinde olacağımı umut ediyor; yeni çalışmanın mi majör ton yerine, daha feminen () bir tondan kurgulanmasını diliyor, tüm emeği geçenlere sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum. |
|
02-10-2009, 22:23 | #3 |
Ağaç Dostu
|
Ben de izledim. Neyse ki Bülent Ablamız gecikti de klip programın başında yayınlandı. Fox'un kanal numarasını da öğrenmiş oldum, teşekkürler. Çok beğendim. Gözümü kırpmadan izledim diyebilirim. Türkü dinlemeyi (hakkı ile söylenecek ama) severim. Düzenleme çok iyi idi, türkünün o iç sızlatan tınısı yakalanmış. Hiç bir katkım olmasa da, burada dahil olduğum, olmaktan da çok mutlu olduğum topluluğun ortak adresinin telaffuz edilmesinden memnun oldum ve gurur duydum. Devamı gelecek değil mi? ağaçlar.net denince kendimiz anons edilmiş gibi olduk ama, bilmeyenler hangi amaca hizmet edildiğini anlamışmıdır bilemiyorum. |
03-10-2009, 00:13 | #4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-10-2009
|
Ben de gözümü kırpmadan izledim harikaydı,emek harcayan herkese sonsuz saygılar..Hatta siteye üye olmama sebeb oldu bu güzel çalışma..Böyle güzel bir sitenin varlığından bile bir haberdim malesef ki..Bir anlık bir zap vesilesiyle bir baktım tv da kitlenmiş bir durumdayım daha sonra burdayım tabi ki Artık her daim burda olmaya çalışacağım..Son olarak klip neden net ortamında yok benmi bulamıyorum yoksa bilmek isterdim.. |
03-10-2009, 05:09 | #5 |
Yeni Üye
|
DOĞA İÇİN ÇALDIK SÖYLEDİK..Bu projede emeği geçen tüm arkadaşlarımla beraber bizi destekleyen herkese teşekkürler... |
03-10-2009, 09:38 | #6 |
/
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
sağolun |
03-10-2009, 10:11 | #9 |
agaclar.net
|
|
03-10-2009, 11:02 | #11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2009
|
Alkışlıyorum hepsini. |
03-10-2009, 11:03 | #12 |
/
|
Video harika... tamamen tesadüfen FoxTV de izledim ve bayıldım. Stand by Me şarkısına da benzer birşey yapılmıştı ama bu kat kat güzel olmuş, emeği geçen en başta o 45 kişiye ve arkasındakilere teşekkürler.... Bir bitkisever olarak beni çok mutlu etti, umarım insanlık bitkilerin de tüm diğer canlılardan farklı olmadığını, onların da tıpkı hayvanlar gibi iyi davranışlara ve korunmaya layık olduğunu algılayabilirler... hiçbir şey 300 senelik bir çınar ya da körpecik bir meşe kadar değerli olamaz... |
03-10-2009, 11:09 | #13 |
agaclar.net
|
Sonunda Playing for Change'ten ve Stand by Me'den söz eden çıktı www.playingforchange.com Haklısınız, esinlenme noktası orasıydı. Fırat Çavaş, onlarla eposta ile irtibat kurup, Doğa İçin Çal projesinden söz etti. Desteklediklerini söylediler. Henüz son halini bildirilmedi, yorumlarını biz de merakla bekliyoruz ve sizlerle paylaşacağız... |
03-10-2009, 11:15 | #14 |
/
|
Çok güzel.Dostluk,kardeşlik,barış veee müzik çok güzel hareketler bunlar.Ayrıca 45 genci tebrik ediyorum. |
03-10-2009, 11:54 | #16 |
Ağaç Dostu.
|
Az önce linkten izledim. Gözlerim doldu. Hele ki sitemizin adı geçince çok daha mutlu oldum. Projede emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.. Bir büyük teşekkür de size sayın Malina.. İyi ki varsınız Sevgili Müjgan' a katılıyorum. Bir daha ki projede bize de ihtiyaç duyulursa, ben sonuna kadar varım.. |
03-10-2009, 12:04 | #17 |
Ağaç Dostu
|
Diyeceğim ilk şey çok ama çok gururlandım.... Sitemizin yönetim ekibini başta Sevgili Malina olmak üzere can-ı gönülden tebrik ederim. Ellerinize emeklerinize sağlık, helal olsun.... Sesleri kadar kalpleri de bir o kadar güzel bu kırkbeş arkadaşımızı da can-ı gönülden tebrik ediyorum... Gerçekten çok duygulandım ve hemen facebookta paylaştım... Başarılarınız daim olsun... Sevgiler |
03-10-2009, 12:08 | #18 |
Yeni Üye
|
Çok teşekkür ederim bende izleyebildim tekrardan, ayrıca facebook ta grup ta kurulmuş ve orada da paylaşılmış bizde paylaşmaya devam edelim..Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler |
03-10-2009, 12:54 | #20 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler malina, Duyrunuzu okuyunca yayın saatini iple çektim ve zevkle izledim. Ağaçlar.net ismi geçince sanki bu projede "bizim okulumuzun"başarısı anons ediliyormuş duygusuyla gözlerim yaşardı. Klip dönmeye başlarken rüzgârla salınan ağaç ta tanıktı. Sizin avatarınızdaki ağaç o. Çok etkileyiciydi. Doğaya en güzel armağanı veren bu gençlere ve size teşekkür ediyorum. Ülkemizde güzel şeyler de yaşanıp paylaşılıyor, çok mutluyum. |
03-10-2009, 13:09 | #21 |
Ağaç Dostu
|
45 arkadasimizin evrensel bir dil olan muzikle, doga icin calip soylemeleri, herkes gibi beni de duygulandirdi. 45 arkadasimizla birlikte tum destek cikanlari, butun yuregimle kutluyorum. |
03-10-2009, 13:29 | #24 |
/
|
harikasınızzzz!!!!!!! dün dinler dinlemez nete sarıldım izlememiş olanlar için face de yayınlamak istedim saatlerce kaç defa tıkladım aradım hatırlamıorum bile. o güzel seslerinize güzel yüreklerinize sağlık HARİKASINIZZZ))) |
03-10-2009, 13:43 | #26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Teşekkürler tüm gençlere... Teşekkürler tüm doğa severlere... Teşekkürler tüm emeği geçenler... |
03-10-2009, 14:36 | #30 | ||
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
Oysa istenen, bir anlamda onlarla da bağlantılı olmak... Yukarıdaki bir mesajımda, Playing for chance ekibiyle görüşüldüğünü ve onaylarının alındığını yazmıştım. |
||
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|