![]() |
|
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Şarkı ve duyarlılık facebook da çığ gibi büyüyor. Herkes bu şarkıyı dinleyip paylaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-10-2009
|
İlk izleyenlerdenim sanırım. (Fox TV'de) Klibi çol beğendim. Etkileyici... Bir de bu forumla tanışmama neden oldu. :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Sanırım Rapid linkinde bir sorun var... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Çok duygulandım, emek veren herkesin yüreğine ve eline sağlık. Sanki bir an, hepimiz bir yerde buluşup, hep bir ağızdan türkü söyleyecekmişiz gibi geldi, doğa için. O zaman kulaklarını tıkayanlar da duyardı belki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
/
Giriş Tarihi: 04-10-2009
|
Çok Güzel Olmuş Ya Hayatımda İlk Defa Bu kadar İlgi Vererek İzledim Bütün Emeği Geçenlere Çok Sağolsunlar. İnşallah Devamını Getirmesini Dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
arkadaslar facebook ta video eklenmişdir oradan tekrarını dinleyebilirsiniz. http://www.facebook.com/video/video.php?v=145421723391&saved |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-05-2009
|
arkadaslar facebook ta video eklenmişdir oradan tekrarını dinleyebilirsiniz. http://www.facebook.com/video/video.php?v=145421723391&saved |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
Doğa için çal projesi gerçekten o kadar güzel bir proje olmuş ki anlatamam. Şarkı seçiminin de çok güzel olduğunu belirtmek istedim. Emeği geçen herkesi canı gönülden alkışlıyorum. gerçek sanat ve sanatçılar sizlersiniz. Gizli kahramanlara selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Yeni Üye
|
Tek kelime ile akıl almaz bir sahne ve performans olmuş.... Nedendir bilmiyorum ama bu parca benim gözümde Sevgili Kazım Koyuncuyu canlandırıyor.. O da bir Doğa Adamıydı... Emeğinize saglık ve Yürektten tebrik ediyorum bu muhteşem ses ve arkasındaki ekibi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
/
|
ellerıne gönullerıne seslerıne sağlık,doğa için teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
/
|
bu şarkıyı az önce face de dinledim ve bayıldımm ilk defa dinlemedm birde KAZIM KOYUNCU söylüyor bu eseri üstüne tanımam ama grup enstrümanlar tek kelimelye harika emeği geçen arkadaşların ellerine yüreklerine sağlık başarılarının devamını diliyorum.. sırf yorum yazabilmek adına üye oldum. sitede muhteşem ağaçları yeşili seviyoruzz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Yeni Üye
|
bu konu hakkında en küçük bi fikrim ve bilgim yokken, bugün tesadüfen gördüm ve hayran kaldım.. ses tonları, müzik ritmi, duygular kısaca herşey mükemmel mükemmel ötesi olmuş.. hepinizin yüreğine sağlık, devamını kesinlikle bekliyoruz.. teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
/
|
ortalıkta çok fazla saçma işler varken, bu kadar kaliteli bir çalışmayı izlemek ve dinlemek gerçekten çok sevindirici emeğinize, yüreğinize sağlık: ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
/
|
Artık bi Deniz Gökçeler hayranıyım.. iki defa 'Allahın Emri ile' demesi yetti valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-04-2009
|
Sn isolet acaba mp4 formatında yüklemenizde mümkünmü çünkü direk atamıyorum böyle telefona ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir klip olmuş. Başta projeyi düşünen olmak üzere, yaşama geçiren sonra da emek veren herkesi yürekten kutluyorum. Anlam güzel, her bir ses ve yorum birbirinden güzel. Sağolun be gençler, yüreğimi ısıttınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
/
|
Proje gerçekten mükemmel. Ve bu projede tanıdık simalar görmek daha da mükemmel.. Serdar Öztop, Emrah Karaca, Aslı ve nicesi.. Tebrik ederim. Bu projeye ait banner'lar olsa, biz de bloglarımıza, sitelerimize koysak.. Klibin de Popstar Alaturka'sız halini paylaşım sitelerinde duyursak.. Pek güzel olur, naçizane fikrim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Alıntı:
Sitenin tanıtımı adına çok büyük bir proje olduğuna inanıyorum. İlk başta adı geçmesi de daha büyük bir avantaj. Facebook da herkes tarafından ünlenmeye başladı ve tanınmaya başlandı parça. Böle bir kaç parça ile müziğin evrenselliğini kullanarak herkesi hem duyarlı hem de sitemizden haberdar edebiliriz. Düzenleyen isolet : 04-10-2009 saat 18:48 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
Gerçekten harika bir şarkı olmuş. Her birini tebrik ediyorum arkadaşların. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
/
|
qerçekten çok qüzel bi çalışma oLmuş... yüreğinize sağlık ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Yeni Üye
|
harika bir çalışma olmuş.. emeği geçen herkesin eline,diline, yüreğine, sesine sağlık...tebrikler ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2009
|
Az önce tesadüfen sitede gördüm linki izledim ve beğendim takdir ediyorum böyle güzel ve anlamlı çalışmaları devamının gelmesini dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
/
|
nasıl baslasam bilmıyorum, ama bir karadeniz li olarak, dogaya ,yesile, elimden geldiğince onem veren doganın asıgı, yesilin asıgı biri olarak yapılan bu 'müzik' beni cok etkiledi.. ve inanıyorum ki bu daha bir baslangıc insanlara dogru mesajları verebılceksınız.. tanıdık yuzler gormek te mutluluk verdi, her zaman yanınızdayız... emegınıze saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-09-2009
|
Emeklerine sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |