![]() |
|
|
|
#1 |
|
agaclar.net
|
Dev ürün yarışmaları için önerileriniz
Önerilerinizi yazın, kurallarını oluşturup yarışmayı başlatalım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Bizim köyde en uzun havuç yarışması yapılıyor. Ben bu sene katılacağım. Yarışmayı burada da yapalım mı? Tabii katılan olursa... Herhangi bir çeşide bakmadan böyle bir yarışma ilgi çekebilir mi? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Özel bir havuç çeşiti belirlemezseniz ben bu yarışmayı peşinen kazandım o zaman Bahçedeki kahverengi tuhaf bir havucu 75 santim kazdığım halde bütün olarak çıkaramadım. Daha gidiyor, ne kadar gidiyorsa. Kalanları bıraktım öylece ne halleri varsa görsünler diye ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Beni çok güldürdünüz. Çok yaşayın. Zaten sizi bu yarışmalardan muaf tutmak lazım. Şaka bir tarafa, bizim köyde, sırf uzasın diye özel borular içinde yetiştiriyorlar. Bazıları 1,5 metreyi buluyor. Ne verdiklerini bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Dev domates, bal kabak, uzun kabak, havuç, ayçiçeği, karpuz vs. eklenebilir sanırım. Bu sene nasip olursa bende katılacağım. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Havuç için uygun zaman mı? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2009
|
Acur (Hıttı) yarışması yapalım. ![]() Konu mankeni torunum Doğa. Düzenleyen indomie : 13-03-2010 saat 03:04 Neden: Görüntüsü kaybolan resmin tekrar yüklenmesi |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Katılımcılar çoğunlukla bahçesi olanlar ;ne yazık ki; biz gibi bu zevkten mahrum olanlar için; >>Her ürün altında balkonda üretilen dev ürünler yarışması şeklinde alt başlık açılabilir. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeşilsever
|
Bence çoğu bitkinin yarışması yapılabilir ama hepsine yetişmek imkansız ayrıca iklim de müsade etmeli. Bazı ürünler bölgelere göre farklı aylarda ekiliyor. Mesela havuç artık Adana'da ekilmez sadece çiçek alırız, yenilecek kısmı oluşturması zor havalar ısınmaya başladı ama iç bölgelerde bahar aylarında ekimi yapılıyor. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
|
börülce de olabilir. Ben bir ara 1 metreye yakın börülce üretmiştim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2010
|
Mısır yarışması lmasnı bende isterim arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2007
|
Merhaba ; Bu sene ben kabak yarısmasına katılıyorum arkadaslar ama buyuk ıhtımal ıle ılkı gerceklestırebılecegım bır dal daha var plastık cay bardagında mısır,fasulye ve susak yetıstırecegım. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Bilgilendirilen Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2011
|
dev mısır-dev patlıcan-dev üzüm farklı olabilir |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2011
|
Building Company London offers professional building services to all of the London postcodes. We offer a variety of Loft conversions, Loft conversions London, Builders London, Builder London, Bathroom Fitter, Construction Company services all carried out by trained building professionals to both the public and commercial sectors. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2011
|
We provide Domestic and Commercial Cleaning to all of the London postcodes, Our Professional Cleaners are fully trained and insured to provide Carpet cleaning London, End of Tenancy cleaning, Office cleaning, Domestic Cleaning Agency, http://www.cleanerlondon.com , Carpet & Upholstery Cleaning. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|