![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-07-2013
|
Komşu ile çam ağacı tartışması
Evimin önünde büyük bir çam ağacı var yaklaşık 30 senelik bir ağaç yan komşumla sürekli tartışıyorum bu çam ağacından dolayı dökülen pürler çatısına düşüyor ve çatıdaki su oluklarını tıkıyormuş ondan dolayı sürekli tartışıyoruz ne yapmalıyım ? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
budamalısınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Sizin ağacınız yan bahçeye taşıyorsa ve rahatsızlık veriyorsa bildiğim kadarı ile kanuni olarak sizden taşan kısımları budamanızı isteyebilir. (Ancak kendi yapamaz). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-07-2013
|
Anlıyorum budamam gerekiyorda ağacın büyük bir kısmı orada ağaç eğimli o tarafa doğru ağacı taşımak ya da kesmek gerekiyor ne yapmalıyım ki ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2013
|
bu bildiğim tarla için olmalı ama sınır ve ağacınız arasındaki mesafe bahçenizde ekili iki ağaç arasının yarısı kadar olmalı sarkan dalları kestirme şikayet etme ve ağaçın yerini değiştirme talebinde haklı çıkar ama konuyu uzman biri cevaplarsa iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-12-2010
|
Ağaç çatı seviyesini geçtiyse kökleri kim bilir nerelerdedir ![]() En güzeli lisan-ı münasip ile halletmek. Komşunuza jest olması için çatının üstüne gelen ana dallardan kesebildiğiniz kadarını kesin, sonra komşunuzla bir kahve eşliğinde sohbet ederken sorunun kesin çözümünün ağacın kesilmesi olduğunun bunu gerçekten isteyip istemediğini sorun. Malum günümüzde bir kaç ağaç için binlerce kişi ayaklanıyor.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-01-2020
|
Nasıl cozebıldınızmı sorunu merakdan soruyorum cıdden |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |