agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Bu Yatırım Karlı mıdır ya da Hangisi Daha Karlı? (http://www.agaclar.net/forum/bu-yatirim-karli-midir-ya-da-hangisi-daha-karli/)
-   -   Kiralık tarla ile tarım (http://www.agaclar.net/forum/bu-yatirim-karli-midir-ya-da-hangisi-daha-karli/39917.htm)

saitsenol 16-08-2016 14:45

Kiralık tarla ile tarım
 
Merhabalar,

Ben İstanbul'da özel sektörde çalışan bir arkadaşınızım. Çocukluğum memlekette bağda tarlada geçtiği için topraktan kopmam mümkün değil. Pendikte ikamet ediyorum. Karamürsel bana çok yakın. Diyorum ki 10 dönüm civarı bir tarla kiralayıp bir şeyler ekeyim. sık gitmek gerektirmesin haftasonları yeterli olsun çıkan mahsulat masrafımı karşılasın mümkünse 3-5 de emeğimizin karşılığı kalsın. ne dersiniz? olur mu sizce? forumda böyle yapan arkadaşlar mutlaka vardır. yorumlarınızı merakla bekliyorum. saygılar, selamlar

metulen 12-03-2017 14:38

Dostum diğer konuda da okudum yazdıklarını. Aklımdan geçenlerin bir kısmını yansıtıyor isteklerin. Karamürsel yakın gibi görünse de sürekli gelip gitmelerde yorabilir en azından beni. ben bahçelievlerdeyim. Lokasyon olarak hep şileyi düşündüm. Yazlığımızda orda. Toprak desen zaten çok verimli. Köy içi arazi bulmak çok zor ama bulunursa sulama elektrik vs sorun olmuyor. Bana bile mesafesi 1 saat civarında. Umarım aklındakini yapabilirsin. Daha önce dediğim gibi şile tarafında bir şeyler düşünürsen **** bulabilirsen(bulabilirsek) bir şeyler yapılabilir.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024