![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2011
|
Merhabalar arkadaşlar. Karabük'ün şehir merkezinde Cami Derneğine ait bir yer kiralamayı düşünüyorum. Arsa tarım arazisi. Arazi 4 dekar. arazi en az 20-30 yıllığına kiralanacak. Belki de daha uzun bir süre. İçinde şu an su yok ama tarlanın 3 tarafında bahçe var ve içinden su çıkıyor. Bilemiyorum buradan çıkar mı. Arsa 2-3 senedir ekilmiyor. Daha önce ağaç fidanı yetiştiriciliği yapılmış. Bir kenarı yol. Yolun üst tarafından yola sıfır metro geçecek. üniversite yolu üstü. Irmak yatağında alüvyonlu toprak. Burada karlı bir bahçecilik ne yapabilirim. Kendim öğretmenim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-09-2009
|
merhaba
Ben bu yıl 15 dönüm arazime Fransa orjinli Flemenko buğdayı ektim bu buğdayı daha önce eken arkadaşlar ürün verim ve özellikleri hakkında bilgi verebilirlermi. ekim için geç kaldığımdan tohum bulma sorunu yaşamıştım. sadece bu buğday tohumunu bulduğumdan bunu kullanmak zorunda kaldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-12-2013
|
sevgili murat bey bilmem bu mesajı okurmusunuz . bu araziyi suda çıkarsa sebzecilik için kullanın.küçük parçacıklar halinde ama devamlı ekin. yani marul ekin 10 gün sonra bir daha 10 gun sonra bir daha yani marul 50 günde yetişiyorsa 5kere ekin 6ıncıyı ilk ektiğiniz yere ekin 100er metre kare ekseniz 500 metre kare marulunuz olur. bunuda pazarcılara satarsınız. roka ,maydanoz, tere, taze soğan, dereotu vb ekebilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2020
|
Bilgi
Iyi gunler degerli buyuklerim. Yeni evliyim ailemi gecindirmek icin manisada 11 donumluk arazime ne yetistirirsem benim gecimimi saglayabilir. Seracilik arastirdim kurulum maliyeti yuksek. Sogan sarimsak veya patetes olabilir diye okudum. Ama ne yapabilirim isin icinden cikamadim. Bu konuda yardimci olabilir misiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Bütün yumurtaları aynı sepete koymak sakıncalı. Arazinin durumunu, su durumunu bilmeden tavsiyede bulunmak da yanıltıcı olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Sizin için yazmadım zaten. Soran kişinin sorusu hatalı. Arazi hakkında bilgi vermeden görüş sorması anlamsız. Su varsa başka, yoksa başka. Toprak ne durumda, nereye bakıyor vs. vs. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|