![]() |
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Erguvan bonsaisi olur mu?
*** arkadaşlar bugün işe gelirken pembe çiçekler açmış erguvan ağacı resmi dairenin birinin bahçesinde beni kendisine doğru çekti.zaten bu sitedeki bonsaileri gördükten sonra bana bi haller oldu.gözüm hep ağaçları geziyor.dolmuşta veya yürürken farketmiyor her durumda aynı.bu gidişle deli damgası yiyceğim diye korkuyorum.neyse konumuza dönersek arkadaşlar bu erguvan ağaçlarında tohum vardı.aldım.onları eksem çıkarmı,bu zaman müsaitmi.bonsai için uygun bir türmü.teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2006
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
bende aynı şeyi düşünüyorum bilge hanım.bu nedenle ağaç ayrımı yapmadan bonsaiye uygun formda ağaçlara göz gezdiriyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2009
|
erguvandan bonsai yapmayı denemiş tecrübeli birisi warmı acaba? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
Gerçkten çok güzel diğer çalışmalarınızda öyle. Merak ettiğim acaba erguvan normalde olduğu gibi bonsai yapıldığndada çiçek açıyor mu? Bir fidanlıkta bana bonsaileştirilen ağaçların açmadığını söylediler. Ben resimlerde gördüğüm için açıyor diye iddia ettim, ama acaba gerçekten açıyor mu? 2. we 3. bonsaim olarak begonvil ve erguvan denemek istiyorum da, görsel açıdan beni tatmin etsinler istiorum. Acaba (tecrübeli arkadaşlara soruyorum) tercihlerim doğrumu? **** öneriniz var mı? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
|
Çok teşekkür ederim Memet ![]() |
|