Balık sıcak fumeleme (tutsuleme)
Balik sicak fumelemesi pek te melike istemez. Hemen herkes bunu basarabilir.
Bahcede oldugu gibi ev mutfaginda da "BALIK SICAK FUMELEME yapilabilir. Hele balkonda daha da rahat olur.(KOKU) ULKEMIZDE HEMEN HER BALIKTAN SICAK FUMELEME OLUR. palamut, hamsi, tirsi, caca, papalina, kalkan, cipura, pisi, kilic, ithal uskumru vb... Tabii baligin cinsine, buyuklugune göre sistem biraz degisiyor. ITHAL USKUMRU (NORVEC) Buzlu olarak geldiginden, buzlu olarak satin alinip, kendi buzdolabinizda cözeblirsiniz. Migdelerini acmaya, galsamalarini cikarmaya luzum yok. (isteyen varsa tabi ki migdelerini acar, galsamalarini cikartir) Mutfak icin musait fumeleme kutulari https://www.google.fi/search?hl=fi&g...w=1241&bih=599 http://www.youtube.com/watch?v=iRj89S5FLXU Ulkemizdeki PALAMUT, ITHAL USKUMRUYU, TIRSIYI ayni sekilde fumeleyeceksiniz (Yukaridaki linklerden verilmis kutucuklari kullanaraktan) Göruldugu uzere MIGDE ve galsamalarini cikarmadim KUCUK BALIKLARININ tuzlanmasini,(SARDALYA, CACA, HAMSI, ISTAVRIT) baliklar fumelendikten sonra, % 26 nisbet iceren TUZLU SOYA KOYUP, 5 saniye kaldiktan sonra kaldirip, ikinci kere daldirip, tekrar 5 saniye tuttuktan sonra, tuzlanmalari hazirdir. http://www.youtube.com/watch?v=mMSnxeb_US4 DENIZ BALIGI OLAMAYANLAR ICIN "TATLI SU BALIKLARI FUMELEME" http://www.youtube.com/watch?v=6v-MYK28LIo Konu ile ilgili BILGI aktarim istemlerinizi her zaman yapabilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=F7S_G_-V4Oc |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024