Lüfer ızgara
1 Eklenti(ler)
Tartışılmaz lezzet .en önemlisi pişirirken zamanı ayarlamak balığı kuru bırakmamak
|
Afiyet olsun Sn. ahmeter. Sanırım ızgara demek istediniz. Benim de öğrendiğim kadarıyla lüfer ızgara yapılırken derisi çok ince olan bu balığı ızgaraya yapıştırmadan pişirebilmek önemli. Tabi ki tüm balıklar için sizin de belirttiğiniz gibi kurutmamak ve etinin suyunu uçurmadan pişirebilmek de ustalık istiyor.
|
Tabakda duruyor henüz yemedim lüfer gün geçtikçe azalıyor pişirmeden evvel sıvı yağın üzerine sürülmesi yapışmayı önlüyor
Resim eski bir resim biraz çiçeklerden uzaklaşmak istedim aklıma evvela balık geldi Selamlar |
Babam aslında hiç böyle şeylere karışmazken bu akşam ''aslında lüfer alıp dolaba mı atsak'' dedi :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu günlerde bol çıktığı haberleri geliyor
Yanına bazı ilavelerde lezzet katıyor kabak kızartması |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024