agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-03-2013, 08:29   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
Question Fener balığı ızgara

MERIKROTTI GRILLATUNA 02.3.2013 - YouTube

SOSUN ICERIGI

- UFALANMIS DOMATES
- DEFNE YAPRAGI
- KARABIBER
- SOYA YAGI
- ZEYTIN YAGI
- ELMA SIRKESI (BALLI OLANI TERCIHTIR)
- KEKIK

Fenel baligi filetolarini bu sosun icine yatirip, bir gece buzdolabinda bekletiyorum. Ayrica IZGARA esnasinda, bu sosu kullaniyorum. Afiyet olsun

FAKO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 11:28   #2
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FAKO Mesajı Göster

SOSUN ICERIGI

- UFALANMIS DOMATES
- DEFNE YAPRAGI
- KARABIBER
- SOYA YAGI
- ZEYTIN YAGI
- ELMA SIRKESI (BALLI OLANI TERCIHTIR)
- KEKIK

Fenel baligi filetolarini bu sosun icine yatirip, bir gece buzdolabinda bekletiyorum.
Tariflerde oran önemlidir değil mi?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 19:07   #3
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
Arzu edildigi , her zaman hazir-nazir, buz gibi Finlandiya´dan en sicak sevgilerimle.

FAKO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 20:38   #4
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FAKO Mesajı Göster
Arzu edildigi , her zaman hazir-nazir, buz gibi Finlandiya´dan en sicak sevgilerimle.
Türkçe meali: Bunlarından kafanıza göre karıştırıp bir sos yapabilirsiniz...


malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 21:25   #5
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
Baliklarin sosa gömulmesi lazim veya iyice karistirilip, gece buzdolabinda gecirmesi de elzemdir. Izgara yaptigimiz zaman da firca ile ustlerine kalan sos surulur. Fazla kurutmadan pisirlir.

FAKO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:25.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024