agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-03-2013, 09:35   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
Som balığı soğuk fümeleme

Aslinda herkes bunu yapabilir. AB ulkelerinde "ODUN" ile fumelenmesi
yasaklandigindan, kisa zaman icerisinde elektrik ile cok cabuk yapilan
SOM (SAUMON, SALMON) baliginin soguk fume tadi da yasaklarla birlikte
simdilik tarihe karisti.


ANCAK

COLD SMOKED (Wild salmon) - YouTube

 
FAKO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019