![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,790
|
Lüfer ızgara
Tartışılmaz lezzet .en önemlisi pişirirken zamanı ayarlamak balığı kuru bırakmamak Düzenleyen ahmeter : 28-09-2012 saat 07:33 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Afiyet olsun Sn. ahmeter. Sanırım ızgara demek istediniz. Benim de öğrendiğim kadarıyla lüfer ızgara yapılırken derisi çok ince olan bu balığı ızgaraya yapıştırmadan pişirebilmek önemli. Tabi ki tüm balıklar için sizin de belirttiğiniz gibi kurutmamak ve etinin suyunu uçurmadan pişirebilmek de ustalık istiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,790
|
Tabakda duruyor henüz yemedim lüfer gün geçtikçe azalıyor pişirmeden evvel sıvı yağın üzerine sürülmesi yapışmayı önlüyor Resim eski bir resim biraz çiçeklerden uzaklaşmak istedim aklıma evvela balık geldi Selamlar Düzenleyen ahmeter : 28-09-2012 saat 07:35 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 390
|
Babam aslında hiç böyle şeylere karışmazken bu akşam ''aslında lüfer alıp dolaba mı atsak'' dedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,790
|
Bu günlerde bol çıktığı haberleri geliyor Yanına bazı ilavelerde lezzet katıyor kabak kızartması |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|