agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen hosseda

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-12-2010, 19:40   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,323
Galeri: 3
sade hamsi

1 kg. Karadeniz hamsisi temizlettim.
Küçük boy yuvarlak aliminyum tepsiye serdim hepsini, sadece tuz ve sızma zeytinyağ ile 2 çay bardağı su koyarak hafif ateşte pişmeye bıraktım. Başka bir tepsi ile üzerini kapattım. Arada kontrol ettim. Kısa sürede piştiler, suyunu hemen hemen tamamen çekmiş sadece yağ kalmış az miktarda ve olağanüstü lezzette bir yemek olmuş.

sarin ve mandalinci beğendi.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024