![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
lagos yahni
Balıkhanede şu sırada bolca bulunmakta ve gayet hesaplı. Tavalık yap diyorum balıkçıya. Tencereye diziyoruz bol soğan, bol sivri acı biber, az iyi zeytinyağ ve az tuz ve gene az miktarda su. Hafif ateşte kısa sürede pişiyor. Et gibi keyf vermesede idare ediyor, lezzeti yüksek balıklardandır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Güler teşekkürler, Lagos ( biz laos deriz) beyaz ise soğana dahi ihtiyaç duyurmaz. Ben ete yasaklandım en güzel balığı da yesem ah et demekteyim. Dediğiniz baharatı bilmiyorum, genelde baharat ile pek işimiz yoktur ama alıp deneyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 314
|
Maşallah bu günlerde herkes bir hamarat bir hamarat nazar değmesin. Bu güzellikleri bizimle paylaşıyorlar. Her ne kadar ağızımızın suyu aksa da yemiş/içmiş kadar oluyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 481
|
Resmi de benden olsun. Yapmasını değil ama yemesini tarif edebilirim, çok güzel oluyor ![]() (Suyu-çorbası, balığı yemesek de olur dedirtecek lezzetliydi. Sarımsak olduğunu hatırlıyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|