agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen Güler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-03-2010, 09:54   #1
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Izgara Balık Sosu

Genelde Izgara balıkarda veya Tuzda pişirilen balıklarda kullanılır.
Lüfer, Çupra, Kağıtta Levrek de hoş bir lezzet verir, ama balığı da pişirirken kurutmamak gerekir.
(tarifi cafe#10 bir vesile ile vermiştim)

SOS 1.- Tereyağını kızdır içine soya sosu ve karabiber ilâve et.(sıcak sıcak kullanılacak ki tereyağ donmasın)

SOS 2.- Hardal, az miktarda limon suyu, zeytinyağı, karabiber, ince ince kıyılmış bol maydanozu blenderdan geçir. (Tuz Yok)

Tabağınızdaki ızgara balığı bıçağınızla uzunlamasına hafifçe kesin. Önce birinci sosdan bir kaşık, sonra da ikinci sosdan bir kaşık ilave edin.

FAKO beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024