08-12-2008, 16:12 | #1 |
Moderatör
|
Ispanaklı balık
SEBO içindir..... Lipsos veya Kırlangıç balığını az tuzlu suda haşla, ve kılçıklarını ayıkla. İri iri parçalar elde et. Az haşlanmış ıspanağı, lifleri gidecek şekilde bıçakla kes, biraz karabiber ile bir iki çevirdikten sonra payrexe döşe. Üzerine ayıkladığın balıkları ser ve yaptığın beşamel sosa biraz kaşar peynir, tuz ve karabiber katarak, balıkların üstüne yay. En üste de biraz rende kaşar peynir koyarak fırına sür, peynirler eriyip de pembeleştiğinde çıkar, ve servis yap. |
08-12-2008, 16:25 | #2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-08-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1
|
Beşamel sosu çok kullanırım ama balıkla bir arada hiç düşünmemiştim. denemek lazım : ) |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|