PDA

View Full Version : 8. Flower Show Istanbul - Eurasia Plant Fair (24-27 Kasım 2016)




Flower_Show_Ist
20-10-2016, 08:51
Değerli Ağaçlar.Net üyeleri,

24 - 27 Kasım 2016 tarihleri arasında 8. kez kapılarını açacak olan Flower Show İstanbul - Eurasia Plant Fair de (Uluslar Arası İstanbul Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı) sizleri yeniden aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Fuar ziyaretleriniz için gerekli davetiyeleriniz önceki yıllarda toplu gönderim yapılan forum üyesi kullanıcılara yeniden gönderilmiştir.

Ayrıca bireysel olarak ta Online Davetiye Formu (http://www.flowershow.com.tr/online-davetiye-formu?utm_source=wonk&utm_medium=tbm&utm_term=bitki_fuari_cicek_fuari_peyzaj_fuari&utm_content=bannerbaglantisi&utm_campaign=flower_show) kullanarak davetiye temin edebilirsiniz.

İhtiyaç duyabileceğiniz bilgiler için Flower Show Istanbul (http://www.flowershow.com.tr) adresini ziyaret edebilir ya da info@cyffuar.com.tr adresine talebinizi iletebilirsiniz.

İlginiz ve ziyaretiniz için şimdiden teşekkür eder, keyifli bir fuar geçirmenizi dileriz.




hamseey
20-10-2016, 12:08
Ankarada da düzenlenmsi dileğiyle...

Flower_Show_Ist
21-10-2016, 12:00
Sayın hamseey,

Şirket merkezimizin Ankara olması ve Ankara'da iki ayrı fuar organizasyonumuz olmasına rağmen, uygun alan eksikliği, teknik alt yapı problemleri, ulusal ve uluslar arası ziyaretçi ve katılımcıların ulaşım, barınma, sektörel ziyaret ve etkinliklerinin organizasyonunda duyulan ihtiyaçların karşılanamıyor olması gibi bir çok sebeple fuarımızı Ankara'da henüz düzenleyemiyoruz. Ankara'da planlanan yeni fuar alanının inşasının tamamlanması sonrası konu yeniden değerlendirilecektir. İlginiz ve paylaştığınız görüşünüz için teşekkür ederiz.

serkan_istanbul
26-11-2016, 05:43
pazar günü her sene oldugu gıbı yıne fuardayım inşallah

sındırgılı
27-11-2016, 08:13
Fuarin ilk gunu arkadaslar ile birlikte ziyaret ettik. Sevgili Ankstel ile karsilastim.
Fuar guzel idi. Eskisi gibi herseye atlamadigimiz icin goz zevkimizi tatmin ettik.:o