omerr
06-04-2016, 13:22
Olivtech "Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı" 27 - 30 Nisan 2016 tarihlerinde Zeytin ve Zeytinyağı'nda en iyisini arayanlar için yine İzmir'de bir araya gelecek, Anadolu' nun altın sıvısı zeytinyağı ve barışın meyvesi zeytin, OLIVTECH'de uluslararası ekonomik bir değere dönüşecek..
Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki tüm firmaların da katılımcı olduğu, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geldiği OLIVTECH, önemli iş bağlantıları yapmak için size fırsatlar sunacak
Olivtech 2016 Zeytin, Zeytinyağı Ve Teknolojileri Fuarı Etkinlik Programı
27 Nisan 2016 Çarşamba
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Etkinlikler
14.30-15.30
“Ölümsüz Z” Belgesel Gösterimi
Yapımcı: Nilgün Yanık Emiroğlu
Yönetmen: Ramazan Emiroğlu
16.00-17.30
ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI
Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir
28 Nisan 2016 Perşembe
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Panel ve Etkinlikler
1.Oturum
SOFRALIK ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI EKONOMİSİ
Oturum Başkanı: Mevlüt Gümüş – GTHB Bitkisel Üretim Genel Müdürü
13.30 - 13.50
Sofralık Zeytin ve Zeytinyağında Coğrafi İşaretin Önemi
Cahit Çetin –TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı T.S. Kooperatifleri Birliği Yön. Krl. Başkanı
13.50 - 14.10
Zeytincilik Sektöründe Destek Programları-Kümelenme Destekleri
Doç. Dr. Sertaç Dokuzlu-Uludağ Üniversitesi
14.10 - 14.30
Zeytinyağı İhracatında Uluslararası Standartların Önemi
Samim Saner –Gıda Güvenliği Derneği Başkanı
14.30 - 14.50
Plaket Töreni
UZZK Kalite Kontrol Programı 2016 Yılı Sertifika Töreni
14.50 - 15.00
Çay-Kahve Arası
2.Oturum
15.00 - 16.30
ZEYTİN ve İNSAN
Oturum Başkanı: Hüsmen SOLMAZ – UZZK Yönetim Kurulu Üyesi
Konuşmacılar
Zeytinin Arkeolojisi- Prof. Dr. Ahmet Uhri
Türk Edebiyatında Zeytin Figürü- Prof. Dr. Ayhan Çıkın
Zeytin ve İnsanlarımız- Doç. Dr. Engin Önen
Zeytin ve Mitoloji- Yazar Nedim Atilla
16.45-17.30
ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI
Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir
İZFAŞ Tarafından Düzenlenen Etkinlikler
11.00- 12.00
14.00- 15.00
17.00- 18.00
Refika Birgül ile Zeytinyağlı Yemek Gösterisi
29 Nisan 2016 Cuma
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Etkinlikler
1.Oturum
ZEYTİN TARIMI
Oturum Başkanı
13.30 - 14.00
Global İklim Değişikliğinin Zeytin Tarımına Etkileri
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu
14.00 - 14.20
Yeni Yetiştiricilik Teknikleri
Juan M.Caballero-İspanya
14.20 - 14.40
Sofralık Zeytin Üretiminde Yeni Eğilimler
Dr.Yasin Özdemir- Atatürk Bahçe Bitkileri Enstitüsü
14.40 - 14.50
Soru-Cevap
14.50 - 15.00
Çay-Kahve Arası
2.Oturum
ZEYTİNYAĞI, SOFRALIK ZEYTİN VE KALİTE
Oturum Başkanı
15.00 - 15.20
ABD Kaliteye yaklaşımı ve Zeytin, Zeytinyağı Sektörünün Önemi
Bob Bauer-AFI Başkanı (ABD)
15.20 - 15.40
Zeytinyağında Resmi Kontroller
Dr. Neslihan Alper- GTHB, GKGM Gıda Kontrol Daire Bşk.
16.00 - 16.30
Zeytinyağı Üretiminde Yeni Kalite Yaklaşımları
Prof. Dr. Ramon Aparicio-İspanya
16.30 - 17.00
Sofralık Zeytin Sektörü için Yeni Melez Çeşit Adayları
Dr. Şahnur Irmak
17.00-17.45 ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir.
Fidandan dağıtıma, makinadan inovasyon teknolojilerine zeytin ve zeytinyağı üretim zincirindeki tüm firmaların da katılımcı olduğu, yerli ve yabancı alıcılarla bir araya geldiği OLIVTECH, önemli iş bağlantıları yapmak için size fırsatlar sunacak
Olivtech 2016 Zeytin, Zeytinyağı Ve Teknolojileri Fuarı Etkinlik Programı
27 Nisan 2016 Çarşamba
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Etkinlikler
14.30-15.30
“Ölümsüz Z” Belgesel Gösterimi
Yapımcı: Nilgün Yanık Emiroğlu
Yönetmen: Ramazan Emiroğlu
16.00-17.30
ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI
Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir
28 Nisan 2016 Perşembe
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Panel ve Etkinlikler
1.Oturum
SOFRALIK ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI EKONOMİSİ
Oturum Başkanı: Mevlüt Gümüş – GTHB Bitkisel Üretim Genel Müdürü
13.30 - 13.50
Sofralık Zeytin ve Zeytinyağında Coğrafi İşaretin Önemi
Cahit Çetin –TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı T.S. Kooperatifleri Birliği Yön. Krl. Başkanı
13.50 - 14.10
Zeytincilik Sektöründe Destek Programları-Kümelenme Destekleri
Doç. Dr. Sertaç Dokuzlu-Uludağ Üniversitesi
14.10 - 14.30
Zeytinyağı İhracatında Uluslararası Standartların Önemi
Samim Saner –Gıda Güvenliği Derneği Başkanı
14.30 - 14.50
Plaket Töreni
UZZK Kalite Kontrol Programı 2016 Yılı Sertifika Töreni
14.50 - 15.00
Çay-Kahve Arası
2.Oturum
15.00 - 16.30
ZEYTİN ve İNSAN
Oturum Başkanı: Hüsmen SOLMAZ – UZZK Yönetim Kurulu Üyesi
Konuşmacılar
Zeytinin Arkeolojisi- Prof. Dr. Ahmet Uhri
Türk Edebiyatında Zeytin Figürü- Prof. Dr. Ayhan Çıkın
Zeytin ve İnsanlarımız- Doç. Dr. Engin Önen
Zeytin ve Mitoloji- Yazar Nedim Atilla
16.45-17.30
ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI
Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir
İZFAŞ Tarafından Düzenlenen Etkinlikler
11.00- 12.00
14.00- 15.00
17.00- 18.00
Refika Birgül ile Zeytinyağlı Yemek Gösterisi
29 Nisan 2016 Cuma
İZFAŞ/ Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi İşbirliği İle Düzenlenen Etkinlikler
1.Oturum
ZEYTİN TARIMI
Oturum Başkanı
13.30 - 14.00
Global İklim Değişikliğinin Zeytin Tarımına Etkileri
Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu
14.00 - 14.20
Yeni Yetiştiricilik Teknikleri
Juan M.Caballero-İspanya
14.20 - 14.40
Sofralık Zeytin Üretiminde Yeni Eğilimler
Dr.Yasin Özdemir- Atatürk Bahçe Bitkileri Enstitüsü
14.40 - 14.50
Soru-Cevap
14.50 - 15.00
Çay-Kahve Arası
2.Oturum
ZEYTİNYAĞI, SOFRALIK ZEYTİN VE KALİTE
Oturum Başkanı
15.00 - 15.20
ABD Kaliteye yaklaşımı ve Zeytin, Zeytinyağı Sektörünün Önemi
Bob Bauer-AFI Başkanı (ABD)
15.20 - 15.40
Zeytinyağında Resmi Kontroller
Dr. Neslihan Alper- GTHB, GKGM Gıda Kontrol Daire Bşk.
16.00 - 16.30
Zeytinyağı Üretiminde Yeni Kalite Yaklaşımları
Prof. Dr. Ramon Aparicio-İspanya
16.30 - 17.00
Sofralık Zeytin Sektörü için Yeni Melez Çeşit Adayları
Dr. Şahnur Irmak
17.00-17.45 ZEYTİNYAĞI TADIM ATÖLYE ÇALIŞMASI Katılımcı Sayısı: Maksimum 40 kişi
“Katılım Belgesi” verilecektir.