View Full Version : Mersin
ısrarla baktım ama mersini göremedim.mersinliler bi görünse nasıl olur.kendimi yalnız hissediyorum.
Yücel Özlem
29-03-2007, 22:32
ısrarla baktım ama mersini göremedim.mersinliler bi görünse nasıl olur.kendimi yalnız hissediyorum.
Mersinliler bu güne kadar bir başlık açmadılar. Ama sitede varlar. Siz görebilirseniz görünürler. Arayın bakalım. Onların görünmesine sebep olacak bir şeyler yapın isterseniz.
Ne dersiniz? Mesela, işe şu başlığı "mersin:ısrarla baktım" yerine "Mersin" şeklinde düzelterek başlayabilirsiniz.
tamam hallettim.dikkat etmememiştim diğer arkadaslar sadece il ismi yazmışlar.kusura bakmayın:)
Yücel Özlem
29-03-2007, 23:27
tamam hallettim.dikkat etmememiştim diğer arkadaslar sadece il ismi yazmışlar.kusura bakmayın:)
Teşekkürler. Hoş geldiniz. Sitemizin bazı kuralları var. Bunlardan biri de yeni üyelerin ilgili bölümde kendilerini tanıtmaları. Ben buna dikkat etmemişim. Kendilerini ilgili yerde tanıtmayan üyeler ile yazışma yapmamamız da bu ilkelerden biri.
Lütfen kendinizi tanıtır mısınız? (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595).
Üyeler için Kullanım Kılavuzu (http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=75)nu incelerseniz birçok yararlı bilgi ile karşılaşabilirsiniz.
gelayev_tr hoşgeldin. Her ne kadar Adana'lı olsam da, bitkilerim ve ağaçlarım yazları orada olduğum, Mersin'deki evimin bahçesinde.
b.özdemir
05-06-2007, 15:22
Merhaba, ben de Mersin'de ikamet ediyorum. daha önce kendimi tanıtmıştım.
Hobi olarak bahçecilikle ilgilenmeyi düşünüyorum.
Plumbago
08-06-2007, 22:46
Forumda hemşerilerim artıyor ne güzel:) Ben de Mersin'liyim her ne kadar şu anda İzmir'de ikamet etsem de ;)
Mersin'den bir çok üyemiz var, ancak nedense benim gibi fazla sahip çıkmıyorlar memleketlerine. Aslında Mersin'in ve Mersin kent dokusunun en büyük problemi de bu değil mi?
Forumda hemşerilerim artıyor ne güzel:) Ben de Mersin'liyim her ne kadar şu anda İzmir'de ikamet etsem de ;)
Mersin'den bir çok üyemiz var, ancak nedense benim gibi fazla sahip çıkmıyorlar memleketlerine. Aslında Mersin'in ve Mersin kent dokusunun en büyük problemi de bu değil mi?
haklısın Mersin'li ne Mersin'e ne Mersin'liye sahip cıkmıyor.ama ben buradayım merak etme :D.ben tum mersin'lilere sahip cıkarım.:D
slm arkadaşlar bende mersinliyim.kusura bakmayın siteye uzun zamandır uğramıyordum:p artık burdayım :D
Plumbago
11-06-2007, 20:02
Ne güzel :) Toplantı yeter sayısını sağlamak üzeresiniz :) Yaz sonuna doğru olursa belki bende katılabilirim.
bir toplantı olması bizi mutlu eder tabiki.zevkle katılırım :)
Yücel Özlem
12-06-2007, 23:45
Bu tplantıyı kim düzenleyecek acaba?
b.özdemir
13-06-2007, 09:37
Evet Mersinliler bir toplantıya ihtiyaç var. Birlikten kuvvet doğar. Konu ağaçlar olunca, konuşulacak çok şey var. Selamlar
Yücel bey ben bu günlerde K.maraş tayım 4-5 gun içinde Mersinde dönerim.Ben düzemlerim dicem ama ben daha önce böyle bir etkinlikte yer almadıgım için bilemicem yapabilirmiyim ki ???
Plumbago
13-06-2007, 18:19
Arkadaşlar toplantı düzenlemek için herhangi bir prosedür yok. Gün ve saat belirliyorsunuz ve o saatte orada oluyorsunuz :) Toplantı yeter sayısı ile ilgili söylediklerim espri idi ;)
İlk toplantılar genellikle tanışma havasında geçiyor, ilerleyen zamanlarda agaclar.net olarak Mersin'de ne gibi etkinlikler yapılabileceğini tartışabilirsiniz.
Toplantı için yer ve zamanı isterseniz ben belirleyeyim, ama bana bırakırsanız Temmuz ayı sonlarına doğru olur çünkü o tarihlerde Mersin'de olacağım ;)
Birinci İzmir Toplantısı (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2346) başlığını incelerseniz toplantıların nasıl organize edildiği ve İzmir ekibinin nasıl oluştuğu hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz ;)
baktım ve anladım önce 10-15(belki 20) gün kadar konuşuluyo sonra inşallah buluşuluyor:D :D
inşallah bizimki bu kadar uzun sürmez :)))
(sizinki güzel bir buluşma olmuş,ayrıca sizin yanınızda çok genç kalacağım galiba 20 yaşındayımda :D)
Michiganensis
15-06-2007, 02:00
Merhabalar
Bende Mersin'liyim 2005 yılından beri İzmir Bergamda okudum ve bu yıl mezun oldum. Uzun zamandır ailemin yanında olamıyordum sonunda bu yaz Mersin'de olacağım ama cok fazla değil :( Güzel Ege'ye geri dönmek buralarda çalışmayı hedeflemekteyim.
boş ver ege yi sen Mersinde kal arkadas.Mersin'de de rahatlıkla iş bulabilirsin :))))
cahitusta
07-07-2007, 13:16
Merhaba.
Ben de mersin liyim,babam da,dedem de.Merkez de ikamet ediyorum ve natura adına yapılacak bir aktivite de faal olmak isterim.
sevgiler
Merhabalar,
Ben de Mersin'liyim. Yapacağınız toplantıya katılmaktan büyük mutluluk duyarım. Biliyorsunuz ya da biliyor musunuz bilmiyorum Pozcu'da Tema Vakfı'nın bir merkezi var. Çok fazla kişi olmazsak (ki olmamızı umarım :) ) orada toplanabiliriz.
Saygılarımla
Michiganensis
07-07-2007, 21:34
Bunu öğrendiğim iyi oldu yakın bir zamanda agaclar.net logolu yapıstırıcılar ve bardak alttıkları getırebılırım ( Izmırdekı Fuar hatıralarım )
Tema vakfında gorevlımısınız ?
Gorevlıysenız geldıgmde mutlaka tanısırız sahıle sureklı ınerım kafamı dınlmek ıcın bır yanınıza ugramak cokda zor olmaz :)
Plumbago
11-07-2007, 02:46
Michiganensis fuarda karşılaştık ve o hengamede Mersin'li olduğumuzu konuşmadık :) Neyse Mersin'deki toplantımızda artık fuar anılarımızı anlatırız ;)
Mersin'de Tema'nın irtibat bürosu olduğundan haberim yok. Tam adresi verirsen toplantıyı orada organize edebiliriz. Kalabalık olursak sahile doğru kısa bir yürüyüş yaparız ;)
17-25 Temmuz tarihleri arasında Mersin'de olacağım, toplantıyı bu tarihler arasında organize edebilirsek katılmakan büyük memnuniyet duyarım.
Plumbago
16-07-2007, 02:15
Bu hafta sonunda Mersin'de olacağım. Gelirken yanımda fuardan kalan bardak altlığı, boyama kitabı ve kitap ayıracı getireceğim. Mersin'de yaşayan, bunları Mersin ve civarındaki üyelere dağıtabilecek bir üyemiz varsa bana bilgi verebilir mi?
Sayın Michiganensis,
Ne yazık ki Tema vakfında görevli değilim. Ben bugün gidip bir de alıcı gözle bakayım. Toplantı için uygun mu değil mi diye. Uygun değilse bile orada buluşuruz, üye olmayan arkadaşlar üye olur ve gideceğimiz yere oradan gideriz. ;)
Bu arada Plumbago ben büyük olasılıkla haftasonu Mersin'deyim ama şu an Mersin'deki hiç bir üyeyle görüşmedim. Yani toplantı olmazsa ulaştıramayabilirim. ;)
Acaba toplantıyı Cumartesi günü (21.07.2007) yapsak kaç kişi gelebilir ? Seçimden hemen önce ;) Bu arada Tema temsilciliği cumartesi açık mı onu da sormalıyım. :)
Plumbago
17-07-2007, 15:06
21.07.2007 tarihi benim için uygun. Uygun olmazsa Tema Vakfı'nda toplanmak zorunda değiliz. Sahilde herhangi bir yerde de görüşebiliriz ;)
Bugün gittim ve Tema Vakfı'nın zaten haftasonları kapalı olduğunu öğrendim. Ayrıca toplanılacak yerler var ancak yeme ve içme gibi seçeneklerimiz olmayacak. Sahilde biryerlerde toplanmak bence de daha mantıklı.
Michiganensis
18-07-2007, 22:16
Arkadaşlar ben apar topar Antalya'ya geçmek zorunda kaldim.
Yeni işimden dolayı acil olarak çağırıldım sahilde iyi vakit geçirin Muğdat Camiini karsısındaki iskele harika bir yer! :)
Merhaba arkadaşlar ;)
Görünüşe göre toplanamadık. :( Biraz aceleye geldi belki. Neyse uygun olduğunuz zaman görüşmek üzere;)
ben merkez sıcak oldugundan yaylada kalıyorum.orada internet bağlantımız yok.anlayacağınız toıplanılsa bile benim haberim olmicak gibi sanki:(((
herkese merhaba, mersinden bir ses daha...
ben antakyalıyım ama 2 yıldır mersindeyim.. yaşadığım kentler arasında en hızlı adapte olduğum yer mersin oldu.. yani kendimi mersinli gibi hissetmeye başladım :))
toplantı ne oldu acaba? eğer 2. bir toplantı olursa sizlerle tanışmak adına katılmak isterim..
cedrus libani
13-08-2007, 10:57
Arkadaşlar ben de Mersin - Gülnar' lıyım. Orman Mühendisiyim. 2001 yılından beri Aksaray İlinde " Erozyon Kontrolü ve Ağaçlandırma Şefi " olarak vazife yapıyorum..
Ailem Mersin merkezde ikamet ediyorlar...
Mersin ile Aksaray arası 3 saatte kat edilmekte... Mersinliler ile her zaman beraber olabiliriz. Yolu Aksaray dan geçenleri de misafir edebiliriz...
[I]Arkadaşlar ben de Mersin - Gülnar' lıyım.
I] ben de Gülnarlı sayılırım abi annem Gülnarlı babamın da dedesinin dedesi Gülnardan merkeze gelmiş :d
Ben 16 yıldır Mersin'de yaşıyorum. Mersin'li sayılırım değil mi? :D
Toplantı ne yazık ki gerçekleştirilemedi taşberk. Yaz dönemi olduğu için herkes yaylada ya da şehir dışında. :) Toplantı olursa beni listeye yazabilirsiniz.
16 yıldır Mersinde iseniz fazlasıyla Mersinlisinizdir :D
merhaba.mersinli sayılırım.oradan katılmasamda seviyorum,çünkü sevdiklerim orada..
cedrus libani
25-10-2007, 15:42
ben de Gülnarlı sayılırım abi annem Gülnarlı babamın da dedesinin dedesi Gülnardan merkeze gelmiş :d
Vay hemşehrim... Benim baba tarafım Gülnarlı... Anne tarafımda Merkeze bağlı Fındıkpınarı yaylasından...
Görüşelim hemşehrim. Ben Orman Mühendisiyim..
abi az daha kurcalasak akraba cıkıcaz.benim babam da Fındıkpınarı'na giderken Cemilli köyü var oradan.
Evet Arkadaşlar Bende Mersinliyim Uzun Zamandan Beri Uğramiyorum Nedenide Daha önceleri Istediğim Dalda Fotoğraflara Ulaşa Biliyordum Ama Malesef şimdi Bulamiyorum Onun Için Genelde Fotokritik E Takiliyor Oraya Fotoğraflar Gönderiyorum Saygilar
Toprakyoksa
26-01-2008, 19:43
bende mersindenim aslen sivaslıyım ama mersinde yaşıyorum.şimdi mersinliyim.herkese saygılar sevgiler. agaç kadar güzel agaç kadar kardeş kalmamız dilegiyle esen kalın.
bende mersinliyim dostlarım herkese selamlar...bozyazı lı olan varmı acaba aramızda, muzcu, gölevezci..
Ben de mersinliyim ..hatta tarsusluyum..
Tarsuslu göremedim,yalnız mıyım acep??:(
sercinyo
12-04-2008, 15:49
32 yıldır doğma-büyüme mersinliyim ;)
Eskiden çok daha güzel nezih bir kentti.Her evde bir ağaç vardı,Mahallelerimiz mis gibi Kolonya çiçeği kokar zambaklar olurdu.O koklamaya doyamayacağın ama küsmesinden korkupta koklamadığn Full çiçekleri olurdu herkesde.
Üzüldüğüm ve zoruma giden bir şey varki halen içime sindiremiyorum,
Narenciyenin merkezi durumundayız, Adana-Mersin-Antalya, ama ne yazıktırki bizim şehrimizin pazarlarında satilmasi için Limon İTHAL edilmiş.Ne acı değilmi :(
şehrimizin pazarlarında satilmasi için Limon İTHAL edilmiş.Ne acı değilmi
yani içler acısı bir durum :(
mrb arkadaşlar bende mersinliyim. Bu siteyi yeni keşfettim. Bu siteden çok şey öğrenmek ve bilgilerimi sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum..
amenajman
05-11-2008, 00:52
Ben de mersinliyim ..hatta tarsusluyum..
Tarsuslu göremedim,yalnız mıyım acep??:(
Merhaba Arkadaşlar.İstanbul Ünversitesi Orman Mühendisliği Mezunu 24 Yaşında bi Arkadaşınızım. :)
osge Annem Tarsuslu Babam Merkez Gözne Yaylasından.yarı Yarıya Tarsuslu Sayılırım.
Ağaçsever arkadaşlarım buluşma mevzusu Gümbürtüye gitmiş heralde.Bi el atıp organizasyon işini halledelim derim.
salih parlar
14-11-2008, 20:54
Merhaba,
bir etkinlik düzenlerseniz bende katılmak isterim.emekliyim.ağaç ve bahçe ile ilgiliyim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.